no tak na ty bych nečuměla, jsou stejně nudný, jako jejich kecy.
gali
4. 10. 2007, 10:39
jakub.uck: je to tak, nikdo nezkouma co kdo pije, ale taky by měli lidi nechávat ostatní na pokoji a nepadat mi každejch pět minut do náruče, lejt na mě něco nebo mi cpát cigáro pod nos. sorry, kdo nesouhlasí, ale já pro tohle na některý koncerty už nechci ani chodit. a nepřijde mi to jako poza, ani jako mládežnickej projev. naopak.
gali
4. 10. 2007, 10:39
To mi teda spíš vaděj takový ty namachrovaný typy, co celej koncert prokecaj na báru nebo v předsálí, ale před koncertem se vystavujou, aby byli vidět, že tam jako jsou.
R.
4. 10. 2007, 10:38
R.: ale nikdo tady nemluví o nepití alkoholu. Vždyť já si taky rád dám pivko, dvě, tři ... když dostanu chuť. Ale je rozdíl napít se, když máš chuť, a zlejvat se permamnentně všim, co teče, a brát to jako nedílnou součást koncertu (a tim nemyslim "afterparty" po koncertě, ale právě ještě dobu "před" a "při" koncertě) -jakoby je bez toho ta hudba vůbec nebrala... Normálně by mi to nevadilo. Ale jde o to, že některý takový lidi se pak chovaj dost bezohledně. A to mi vadí. Znám právě jeden takovej případ a na větších koncertech se sem tam nějakej takovej člověk občas vyskytne. Ale jak jsem řikal, je to menšina.
jakub.uck
4. 10. 2007, 10:35
bezva
K.ba
4. 10. 2007, 10:11
Děti deště, 2.11., Ústí nad Labem, Dog Bar.
R.
4. 10. 2007, 09:58
a já je taky nemusim. choděj se zapálenejma cigárama kolem a málo chybí , aby si je o tebe típali.
ted mluvim o krajních přípaech, rozumějte.
gali
4. 10. 2007, 09:38
R: kdo tady mluví o pivku? řek, že nemá rád vožralý a bezohledný lopaty.
to Ty nejseš, že ne.
galilea
4. 10. 2007, 09:37
Tak snad si na koncertě můžu dát pivko, ne? To zas nějaká mládežnická póza, že se nesmí pít alkohol?
R.
4. 10. 2007, 09:18
něco pravdy na tom je, ne že bych chtěl nějak škatulkovat, to rozhodně ne, ale některý takový ty "metly" maj potřebu bejt zlitý, aby se jim koncert líbil, ale pevně věřim, že je to menšina ... no ale věc každýho, proti gustu . . .
jakub.uck
4. 10. 2007, 09:15
A co asi tak chodí na koncerty? Nejmíň třetinu tvoří vožralý trubky, který se přijdou jen vydovádět. Ti, kteří přijdou poslouchat muziku, mají smůlu.
Fakt si nemyslím, že koncert Jesu je typická headbanging záležitost.
pavel
4. 10. 2007, 08:52
Krehka hudba te zmackne do sveraku, nesmis stat nekde v zadu u stinovejch zvukaru a kritiku
bac
4. 10. 2007, 08:49
Tak nevím, mám jít na Jesu? Miluju tu kapelu, fakt moc a moc. ALE představa chumlu řvoucích a často nažranejch týpků, kteří hovadsky ruší tak křehkou hudbu... mě děsí
pavel
4. 10. 2007, 08:39
Mozna jsme meli bejt neustupny a porvat se s tema SKAckarema primo v Barakude :-)
Jirka B. nesnasi SKA
3. 10. 2007, 17:14
dyž nás nepustěj dovnitř tak si dáme do držky venku. kapely sobě
ty vole
HANZ
3. 10. 2007, 16:24