Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
myslim ze Pavel porad nevysvetlil Aranovi proc tvrdil, ze zrovna na Jesu chodi ozralci.
jesus christ poser 5. 10. 2007, 10:19
Aran: Omluva za ignoraci, musel jsem jít makat. Takže k těm vožralcům a spol... Asi mám holt pech, že na většině koncertů, který jsem navštívil, se vždycky vyskytla větší či menší skupinka dementů, kteří nedělali nic jinýho, než bordel. Stačí jen hrstka takových a dojem z koncertu je pokaženej. Chci poslouchat kapelu a ne nějaký blbce, kteří se jdou vyřvat. Ať jdou na Kabáty, tam zapadnou skvěle. Ale Jesu je kapela k poslechu, ne k pivečku a pogování (teda aspoň podle mě).
Budu muset cetovat čtyři hodiny vlakem a druhej den do práce... to už si člověk musí setsakra rozmyslet, jestli má cenu na ten koncert jít.

Je to tak nepochopitelný?
pavel 5. 10. 2007, 10:15
Cau tohle je asi dotaz na kluky z Tabora z C. Prosim jak to bylo s obalem na Dep. Ja mam verzi cervenozlutou a vim o verzi zelenozluty - obe v papiru. Tedka nejakej typ delal upgrade DEPu na www.discogs.com a pridava tam modrou variaci obalu ve skle (zatim neakceptovano nepridano). Existovala vubec nebo se jedna o pripadnou fotokopii ci jen promo. Diky za odpoved.
Jinak Diario skvelej koncert.
Wydlak 5. 10. 2007, 09:18
Jesus /taky: lidi žvaněj, ale když jdeš dopředu, ubývá jich...
pnt 4. 10. 2007, 17:26
mty: pro koho to je jako "mezi 15. a 17. hodinou "?? To je jako dát na tenhle čas fotbal voe. Jinak bych jim klidně šutr do vokna šel hodit.
pnt 4. 10. 2007, 17:25
to Hanka: nebo do čajovny :-)
m11 4. 10. 2007, 16:02
taky(velká)pravda: no tak musíš chodit na metály, tam se ti tohle nestane. a nebo poslouchat doma nový Baroness, to úplně ke spokojenýmu životu stačí.
Hanka 4. 10. 2007, 14:32
ale třeba na mono mě v těch tichejch pasážích fakt sere že nějaká pinda za mnou žvaní vo tom že si koupila novej svetr a pak uvidí kámošku a začne na ní řvát a povidaj si vo tom jak se dlouho neviděli..to se prostě nedá..
taky (velká) pravda 4. 10. 2007, 14:02
to hanka: cd se pokusim poslat pres elektrocas, poac se tam nejspis nedostanu....
m11 4. 10. 2007, 13:31
m11: a vsechno ostatni taky, zejo? uz zase? nezlob! a v Plzni dnes cekam na to cd!
jakub.uck: spis si myslim, ze kdyz je nekdo hovado, tak i bez piva. ty ritualy k tomu patrej a jsou fajn.
Hanka 4. 10. 2007, 13:23
to pan pavel: jediná možnost pro tebe je vožrat se víc než ty nakašený hovada a překřičet je. EMO
kill all intelektuals 4. 10. 2007, 12:53
hanka: no, to se těžko vysvětluje, možná že se mu líbí i bez toho, ale nějak to patří k jeho "koncertovýmu rituálu" nebo já nevim ... já si to nevymyslel, já jsem to u jednoho "známýho" několikrát viděl. Já to navíc neodsuzuju. Vadí mi jen, když se lidi chovaj bezohledně. Ale opakuju, že to je podle mě na koncertech fakt jen hodně malý procento lidí. Toť vše.
jakub.uck 4. 10. 2007, 12:46
to Hanka: ja zas neverim, resp. nechapu jak se nekomu hudba libi kdyz se nezlije :-)
m11 4. 10. 2007, 12:40
Nikdy jsem neměl problém s lidma na jakékoliv z mých oblíbených kapel. Možná je to tím že si hledím svého a místo čumění a hledání trablmejkrů sleduji kapelu. Doporučuju všem.
Jesus Christ Pose 4. 10. 2007, 12:35
Trocha aktivismu: Asi víte, že Čína v rámci Rady bezpečnosti OSN zablokovala jakoukoliv ráznější akci proti juntě v Barmě, kterou de facto tiše podporuje. Dneska před čínskou ambasádou v Praze (Pélleova 71/18, Praha 6), proběhne mezi 15. a 17. hodinou protestní shromáždění.
mty 4. 10. 2007, 12:23