Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
LYSSA!!!! sakra výborně jste to kluci zahráli v tom brně. odvážil bych se vytknout jen jediné a to, že nezazněla Lavanda Gastrica. tak .. příště?
HaCk.donald pavelrujzl@gmail.com 7. 11. 2007, 00:33
Hej, tak s tím fotbalem je to všude stejné...
Klubovou příslušnost prostě změnit nelze. I kdybych bydlel v Horní Dolní u Kladna třeba dalších 20 let, tak "Baník KING" a nikdy jinak.
My jsme si s Baníkem taky užili dost zklamání a nasrání, ale nikdy "těěě nééopustímééé, bo my ti věěěříímééé..."!
Ovšem to, co ti naši ocasi předvedli v pohárech po mistrovské sezóně, to se snad ani neoplatí komentovat...
A letos po parádním začátku - klasický shit na klidný střed tabulky... Fuck!
Je fakt, že Sparta je letos srandovní a každý se jí směje, ale Slávce to přeju jako nikdy před tím. Jak se říká, že každý Čech je buď Slávista, nebo Sparťan, tak já jsem rozhodně Slávista.
Ale kurva ten Baník... Proč to všechno tak promrdali ?!?!
Chuji!
Sedlo 7. 11. 2007, 00:29
Doprdele, já nechápu, proč je to tak dlouhý, když to neni ani vtipnej, zajímavej nebo nevotřelej pohled. Jsou to vomletý kecy, co si přečtu v každý diskusi pod každym článkem na sport.idnes.cz. Je tam spousta nesmyslů a zbytečnejch hyperbol. A když jsme u toho zajímá tady Slavia i někoho jinýho než mě a Adama Nenadala?
HB 7. 11. 2007, 00:15
nechápu fočus, teda hlavně to nadšení vokolo toho...
sic každýho věc ale nechápu...
nechápavej nefočutálista 6. 11. 2007, 23:57
jakub.uck : souhlas s nesouhlasem s inkvizici
JH 6. 11. 2007, 23:06
kluci ja vam nerozumim
goth 6. 11. 2007, 22:34
R. -Co na to říct. Když bych tohle přirovnání nepovažoval za přesný (respektive,když bych to tak necítil), tak bych ho neuváděl.
jakub.uck 6. 11. 2007, 22:32
Přirovnání bývají často zavádějící.
R. 6. 11. 2007, 22:29
R. -no, mně to v tomhle případě přijde stejný, jako když někdo řekne, že esgmeq jsou jen banda pěti pózérů, jejichž texty jsou o ničem ...
jakub.uck 6. 11. 2007, 22:20
Že by to tedy byl nezávislý pohled?
R. 6. 11. 2007, 21:51
terka -ehm, rozumbrada rozhodně jsem, ale za svůj život jsem viděl živě (ne v televizi) desítky zápasů slavie, sám jsem hrál fotbal přes deset let a nějakou dobu jsem i dělal trenéra děcek - a na tý inkvizici fakt není nic zajímavýho, neřiká nic novýho a navíc se ke spoustě věcí se vyjadřuje dost mylně a nesmyslně (ondřeji, hrál jsi někdy fotbal?). Abych řekl pravdu, uniká my smysl celý tý věci a nevim, proč to Ondřej vlastně psal. Sorry, jsem asi maniak, ale na fotbal si takhle pomýleným způsobem sahat nenechám ...
jakub.uck 6. 11. 2007, 21:49
ukázky novejch Gnu!!!!!!!!!!! JO!!!!
Dřížďal 6. 11. 2007, 21:21
inkvizice je super a to sleduju fotbal jen z rychliku. a jakubuck je zda se mi nejakej moc velkej rozumbrada
terka 6. 11. 2007, 21:05
A co sem nekam uz hodit nejaky ukazky novejch Gnu?
Jméno: 6. 11. 2007, 20:40
já jsem taky slávista. sešívaný srcdce. ale ta inkvizice je strašnej blábol. strašnej blábol ...
jakub.uck 6. 11. 2007, 19:40