emo is dead
Gastro-tour
21. 11. 2007, 11:58
9!
Final Countdown album@epochal.gnu
21. 11. 2007, 11:54
nejvíc emo jsou černý gumáky a ikey, aspoň to teda řikaly ty holky co jsem tam potkal
F.
21. 11. 2007, 10:51
me nejvic zasahly věty
"Spíš mě mrzí blbý kecy soupeřů. Když vedou 2:0, říkají: Dáme jim další gól. Ještě nám tím ubližují, ale my si už zvykli. "
aka
21. 11. 2007, 10:30
nekopal on jeste nedavno za repre? hoho
mw
21. 11. 2007, 10:27
to je emo
cvoe
21. 11. 2007, 10:19
z idnes.cz
Na to, že jsme poslední, máme dobrou partu
O současné situaci v klubu hovoří Patrik Gedeon, kapitán FK Chmel Blšany.
"Víme, na co máme a na co ne. Jsme soudní. Tým, jaký tady v Blšanech je, na třetí ligu nestačí. Uvidíme, co se bude dít v zimě, ještě netuším.
Podzim se nám nepovedl, je to špatný. Hráli jsme ovšem o trochu líp, než ukazují výsledky. Navíc na to, že jsme poslední, máme dobrou partu. Nejsme pod tlakem. Mrzí mě, jak to s Blšany dopadlo, zažil jsem jejich slavné časy v první lize. Jenže ve fotbale rozhodují peníze a ty teď tady nejsou.
Na porážky se zvyká těžce, to je jasné. I když jak říkám, plno zápasů tak jednoznačných nebylo. Pár jo, třeba ve Vlašimi jsme dostali desítku, tam jsme hráli špatně. Spíš mě mrzí blbý kecy soupeřů.
Když vedou 2:0, říkají: Dáme jim další gól. Ještě nám tím ubližují, ale my si už zvykli. Je to z hecu. A taky mě štve, že sem každý jede pro tři body. Sám to asi nezměním.
Hrají tu mladí kluci, můžu být jejich táta. Jinak to nejde, peníze na zkušené nejsou. Jsou to většinou dorostenci a kluci z okolí Žatce. Snažím se jim poradit, ale je to těžký. Oni mají návyky, že se jim moc nechce hrát, spíš se schovávají, neberou na sebe zodpovědnost.
Chtěl bych zkusit ještě nějakou vyšší soutěž, ale když nepřijde nabídka, dokopu to tady. Když mi v létě krachlo Maďarsko, Blšany mě oslovily a dal jsem slib, že zůstanu. Trápí mě, že jsme poslední, a doufám, že se to ještě změní.
aka
21. 11. 2007, 10:16
timur vs. job.....to zni skoro jako sexualni nabidka
hehe
21. 11. 2007, 10:04
TAV v Liberci = paráda. Holt kluci fakt uměj....jen si zasloužili víc lidí v publiku - holt se opět ukázalo, že boží kapely mimo Prahu občas zadíraj....halt házení perel sviním...Díky Miguelovi, kterej to dal do kupy!
Fanouš
21. 11. 2007, 09:07
Timur&crew: to bych si nechal podrobnějc převyprávět, napiš mi na mejl. DÍK!
Job honza.krejca@gmail.com
21. 11. 2007, 08:05
včéra Haram v yachtu, tý voe, tý voe, úžasný
Timur&crew
21. 11. 2007, 06:54
pico ctyri upoutavky najednou na gatewayi a vsechny bombovy!
cumim
20. 11. 2007, 23:27
Ty krávo, ta upoutávka na Pelican se (Bourkovi?) fakt povedla. Virtuozní, ba přímo orchestrální. A to musím objektivně poznamenat, že jináč jsou mi Pelican celkem fuk.
Úchyl
20. 11. 2007, 19:22
chobotnice jako symbol výsměchu. to by šlo...
čuráci, pojďte máknout!!! the battleship of major lives eternal youth
lpoint volá!
20. 11. 2007, 18:51