Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
coz neznamena, ze dat link na gn na forum silver rocket NENI prinejmensim vrchol trapnosti samozrejme....uf.
-ht- 21. 12. 2007, 13:11
m11: hele vole ja mam v desce pres deset tisic a sem jedine rad kdyz to na ten web nekdo flakne heheheheh. a at hlavne hodi sutrem ten kdo je bez viny ze jo.

...coz neznamena, ze dat link na gnu na forum silver rocket je prinejmensim vrchol trapnosti...
-ht- 21. 12. 2007, 13:09
vilibald: ba ne...pokud te neco zajima, napis mi to v mailu. nebudu tady zasirat forum. báj
Marek zavodskymarek@centrum.cz 21. 12. 2007, 13:05
marku a jaky byl prazsky vyber v malem klubu? popovidej nam tady o panu kocabovi fakt nas to zajima, diky
vilibald 21. 12. 2007, 13:01
Aran: ty vole...Vojtechu....doslo ti tech 100 jablek?
Vojtech: ty vole.....jasný...díky..super!
Aran: hele...ty medialni mrdky mam pořešený...DIYcore, musiczone, metalopolis...
Vojtech: jasný.....dyt ono se to neudela samo...musis tomu jit trosku naproti.
Aran: si ti curaci mysli ze se to udela samo...kurva...dyt strahov, akropole a tyhle zaplivane kluby....to je vo hovne!
Vojtech: jasný...dyt ja pomuzu rad Arane...
Aran: díky vole...musim koncit...tamhle jde nejaky curak....
Marek 21. 12. 2007, 12:56
m11: co se tady rozcilujes dedo?
kázo 21. 12. 2007, 12:40
pablo: U mě to je daný tím, že jsem možná trochu jiná generace, naprostej počítačovej negramot a třeba MySpace jsem se naučil ovládat až po několika tejdnech. Takže já jsem si nikdy z internetu nestáhnul ani jednu desku. Prostě to neumím. I kdybych to ale uměl, vždycky si radši koupím vinyl.

Ale aby nevyznělo špatně - já nemám nic proti lidem, co si stahujou desky z internetu. Ať si klidně stahujou i desky ze Silver Rocket. Jen mi připadá blbý si o tom vyměňovat tipy na webu labelu, kterej to vydal, a kterej - jak správně píše M11 - v tom má desítky tisíc z kapes členů těch kapel, ne z kapes žádnejch sponzorů.
Aran uv@silver-rocket.org 21. 12. 2007, 12:03
to come on: takze je podle tebe v pohode, ze tady nekdo hodi link kde stahnout novy Gnu? Prestoze jde pro me o CIZICH x tisic, tak mi to vadi docela dost.
m11 rave666@czechcore.cz 21. 12. 2007, 12:01
jezis....vsak zavolame Krajca at nam k tomu neco taky rekne.
Ja rikam ze pokud stoji deska 250, tak nemam problem si koupit treba dve tri desky za mesic. Nepujdu 2 krat chlastat a je to. Ale jako mlady zobak jsem stahoval jak ozivot, nejak jsem si neuvedomoval kolik za tim je prace a vynalozenych prostredku....takze souhlas s pablem. kdo je bez viny at hodi kamenem....
Marek 21. 12. 2007, 11:53
Jasně, je potřeba ty kurvy soustavně vosírat. Maj se jak prasata v žitě, předražený desky a koncerty a jěště se někteří z nich cítí dotčení, když někdo na jejich stránkách!!! napíše, kde se daj ty desky stáhnout.
hroch tom.hroch@gmail.com 21. 12. 2007, 11:46
(...) "a ak je v tom cudzich x tisic, tak to nevadi"
oprava 21. 12. 2007, 11:44
m11> cize aj je v tom tvojich x tisic, tak to vadi, a ak je v tom cudzich x tisic, tak to vadi? alebo mas doma same originaly?
come on! 21. 12. 2007, 11:43
Kopírování zabíjí hudbu !
Dan Bárta 21. 12. 2007, 11:42
to pablo: zkus nekdy vydat nejakou desku, a az ti v tom bude viset nekolik desitek tisic, zcela jiste budes nadsenej kdyz nejakej curak tu vec uploadne na web...
m11 rave666@czechcore.cz 21. 12. 2007, 11:24
pablo: Kdyz ty desky nevydal Silver rocket, tak to neva !
tahač 21. 12. 2007, 11:14