Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Jen ať to všichni víme!
jak to bylo a kdo kecá ... 1. 1. 2008, 11:59
Mně to nevadí, rád jsem v obraze. Čau letos voe!
R. 1. 1. 2008, 11:52
řešte si to po mejlu
kázo 1. 1. 2008, 11:49
Tomáš Fiala: Nepíšeš pravdu. Nikdo ze Silver Rocket ani 2 Shovels Events bookingovku Today Is The Day NEKONTAKTOVAL. Ten chlápek (o kterým jsem v životě neslyšel a doufám, že už o něm neuslyším) napsal sám od sebe 2 Shovels Events až poté, co jste ho s jeho požadavkama celkem logicky poslali do prdele. Nepíšeš pravdu ani v tom, že jsme "rámcově věděli", jakou cenu nabízíte vy. Jak bysme to asi mohli vědět? Nikoho od vás neznáme a toho debilního booking agenta jsme před tím taky neznali. Od Banána jsem akorát slyšel, jakou garanci požadoval ON, ne co jste nabízely VY. Koncert jsme anoncovali, protože byl ze strany booking agenta POTVRZENEJ. To, že ti to nepřijde moc "rozumné" je mi vcelku jedno. Já žiju ve světě, kde dohody platí. No a pak najednou přišla booking agentovi od vás vyšší nabídka a tím to bylo jasný (ne že by se nám ten chlápek aspoň obtěžoval dát vědět...). Nikdo nezpochybňoval, že první nabídku jste dostali vy. Ale poté, co jste o ten koncert kvůli vysoký garanci ztratili zájem, se ten chlap obrátil na nás a my jsme domluvili přijatelnou, nižší garanci. Načež jste se do toho znova vložili a bylo jasno. Samozřejmě koncert to bude bezpochyby parádní.

Jinak žebříčky budou co nejdřív, loni to bylo taky nějak pozdějc, ne?
Aran uv@silver-rocket.org 1. 1. 2008, 10:05
Takže bez žebříčků? Fajn - tak ve stručnosti, protože k 1.1. to patří:
Esgmeg, Gnu, Deverova - tak to jsou povinný, ale u mě upřímný
tak teď "další": Unsane, Qui, Grinderman, Třešňák, Vepřek, Karel Kraugartner a JOČR, DVD Jesus Lizard a kniha Vyhaslý případ od Grahama Greena.............pf 2008
tomáš 1. 1. 2008, 08:48
Hukote, žiju. Díky ještě jednou.
R. 1. 1. 2008, 04:20
ty jo, loni se tu soutezilo
husker du??? 1. 1. 2008, 03:13
kdybyste radši chlastali dobytkové
střízlivka 1. 1. 2008, 00:17
Takže všechno nej VY DOBYTCY....I!!!!!!!!!!!!
Hukot pavel.lukacovic@gmail.com 1. 1. 2008, 00:16
teda pustit si teď televizi to je o zdravej rozum takhle z konce roku. Sice mám horečky ale takovýhle halušky sem dlouho neviděl. rozjařený Michal david a poté naše Helenka to mě dostalo do kolen....
Naštestí tu mám náplasti z koncertů, který ste udělali.
Ať Vám to jede dál SR
kubota kubota@centrum.cz 31. 12. 2007, 23:21
máte malý pera buzny! voe ...
petrrr kolář 31. 12. 2007, 22:43
tak vse nej damy a panove a at je i ten dalsi rok plej paradni muziky jako tenhle.. a zdravi k tomu a milovani ze jo..... a dik za vse!
richard 31. 12. 2007, 18:02
bacha na ne...
berou se vazne 31. 12. 2007, 00:05
http://www.nekultura.cz/h…
tyvole... BLBOST 30. 12. 2007, 22:51
ten bugrrr je ďábel
teda... 30. 12. 2007, 20:24