Aran: ok!
Hukot pavel.lukacovic@gmail.com
4. 1. 2008, 14:34
dík...
Aran: to s těma reedicema by ale bylo fajn, co?
PS: kdypak Vás teda uvidíme v Opavě? Ten březen nějak nevyšel tak doufám že brzy dorazíte...
R. sto let něco poslouchat nebudu ale kdybych měl mít co předat na smrtelné posteli dětem tak se mi stejnak vysmějou s nějakým pravěkým nosičem...stejnak, nemáme důkaz, že by CD nevydrželo stejně dlouho jako deska...přeci jen to není tak starej vynález
crack
4. 1. 2008, 14:32
No, nevim, ale deska vydrží víc než CD. Kámoš má sbírku, v který jsou kousky z počátku 20. století. Pochybuju, že CD vydrží sto let. O kompatibilitě mp3, ogg, aac a já nevim čeho všeho ještě za stejnou dobu ani nepřemejšlim.
R.
4. 1. 2008, 14:28
Hukot: Klidně mu to nahraj Hukote. Ten Skalp (jako tu desku, ne tvůj skalp, plešatče) nějak prodáš, třeba mě, já mám jen jeden kousek.
Aran uv@silver-rocket.org
4. 1. 2008, 14:22
to Crack: Ale ty víš, že se to nedělá....není to fér...
Hukot pavel.lukacovic@gmail.com
4. 1. 2008, 14:17
Sedlo: " Žádaly jsme je tam, aby Tokio Hotel pozvali, jinak to většina z nás psychicky nezvládne,“ popisovala Monika. „Oni se nám ale začali smát a nechtěli nás ani vyslechnout,“ dodala. " DOCELA VKLIDU PASÁŽ
Hukot: Tyjo, a nemoh bys mi ty Gnůčka skalp e. p. spíš nahrát do kompu? Já desky nevedu, mám to raděj v digitální podobě...sice to ztratí na "kouzle" ale zato nehrozí po čase likvidace...páč bych to přehrával a přehrával...a přehrával až by se gramec pokazil... Ale kdyby naši rakeťáci fakt chtěli udělat reedice těchto desek a hodili to i na CD tak by to bylo lepší... :-D
crack crackfuck@seznam.cz
4. 1. 2008, 14:12
Czesc! Sešel se mi 2x 7" Gnu-skalp e.p. Obal je sice trochu opotřebovanej, ale červená barva na vinylu drží. A LP Gnu - milimetry ticha. Kdyby někdo měl zájem, mužem se domluvit na nějaký výměně. když tak piště na
pavel.lukacovic@gmail.com
Hukot
4. 1. 2008, 13:53
ja vim...budu za debila, ale jednou v 17 jsem cucel na film Kurt&Courtney a tusim ze tam mihl nejaky kamos Cobaina, jmenoval se Dylan Carlson. vypadal jako fetak...totalni..mozna i byl...co ja vim...ale pak tam pustili nejakou ukazku jeho kapely Earth...a to byl asi nejsvetlejsi okamzik toho filmu...
jo...udelali by SR Melvins kdyby jeli Evropu?
marek
4. 1. 2008, 13:28
no, "ukecaly"... to je poměrně eufemisticky řečeno.
blesk
4. 1. 2008, 13:12
to Sedlo: vidíš, zástupy fanynek kapely Earth ale nakonec ústřední výbor SR ukecaly....
zeme
4. 1. 2008, 13:02
no...ja videl "zivak" tech nacancanych kluku na Ocku a na podiu meli mesabuginy a dva osmickove ampegy s SVT celolampou...boze...jak teprve tohle splnovalo muj ideal...
dobrej apec neznamena nic
4. 1. 2008, 13:01
ja jsem za ty odkazy na recenze rad, prece jen internet neprojizdim kazdej den abych to zjistil sam
jmeno email
4. 1. 2008, 12:09
"vazbení na Milimetrech bylo hudebně zajímavější"
kevin shields ???
4. 1. 2008, 12:07
"Také Monika přiznala, že nejvíce sympatií má právě ke Kaulitzovi: „Je to pro mě originální osobnost. Splňuje podmínky mého ideálu.“
Jo, holky mají svoje ideály a požadavky, ba i ty, kteří je splňují. To se na koncertech SR nevidí.
Tam se na to sere.
che chéééé
4. 1. 2008, 12:04
Vy tu řešíte booking nějaké kapely a tyhle žáby na to jdou úplně jinak... :-)
http://zpravy.idnes.cz/mf…
Sedlo
4. 1. 2008, 10:39