diky za inkvizici, ja bleju z interpol i joy division
proste ze vseho nihilista
14. 1. 2008, 16:51
Pomalu se z toho tady stává kritickej klub otevřených hlav. Navrhuju speciální Inkvizici pro trubky, který považujou za nutný ve všem rejt.
těšíme se na ni
14. 1. 2008, 16:51
interpol je sracka tak jako tak.
-farmar-
14. 1. 2008, 16:49
NIC nesmrdí hůř než zkažená kočičí konzerva, přátelé.
nic
14. 1. 2008, 15:51
ty jo ARANE, to ti musí bejt jasný, že takovymhle vzkazem všechny jen vyprudíš k tomu, aby Tě na fóru jebali tak dlouho, dokud nevybalíš, co všecko se na květen chystá, i když to ještě neni potvrzený ... takže s pravdou ven ...
jakub.uck
14. 1. 2008, 15:45
Koukám, že zde zuří válka s Interpol. Samej hudební veleznalec. Nevím, ale já si to poslechnu dost rád. Bez myšlenky to rozhodně není, na ty nástroje taky zdá se uměj, zpěvák řekl bych velmi dobrej. Tak kde je problém? Čerta starýho mě zajímá, jestli se to něčemu podobá. Ukažte mi něco, co by dneska bylo naprosto originální. S přístupem "to není nic novýho, tudíž to stojí za starou bačkoru" by se taky dalo říct, že třeba Coltrane byl úplně bez talentu, když se namísto chrlení novejch epochálních skladeb opakovaně zabýval hledáním nejlepšího způsobu, jak zahrát "My Favorite Things". Pomalu se z toho tady stává kritickej klub otevřených hlav. Navrhuju speciální Inkvizici pro trubky, který považujou za nutný ve všem rejt. Ale myslím, že jsem spíš jenom vytvořil mamutí přistávací plochu pro oblíbený červený razítko. Tak sem s tim.
Pulec
14. 1. 2008, 15:42
:-) hahahaahaha prej napoleonským komplexem, hooooodně dobrýýýý :D
dave si řiká vo blbost
14. 1. 2008, 15:10
to pablo : tady nejde o zadnej zabomysi boj.Jen jsem komentoval co me minulej rok fakt rozcililo.Tyhle vocasove se serou vsude...Do Ocka,do ruznejch soutezi a nedivil bych se kdyby tak za 2 roky meli vehnasny jmeno jako Gaiah mesiaha.A tohle tlaceni se nekam me naprosto vytaci.Navic jeste u kapely co nema hudebne vubec co rict.Toť vše.
Jirka B.
14. 1. 2008, 15:09
pablo ma recht. Neni nic jednodussiho nez psat cancy o tom kdo jak koho vykradl, jak to uz tady bylo, jak to zni jako tamto, atd atd. Zkuste si nekdy napsat pisnicku a vsadim se, ze vam z toho poleze mix vasich oblibencu. kurva nevim proc bych mel treba hanit Interpol ze nekoho vykradaji. Proste se mi to libi a tecka. Vykradat je prirozene....pokud to neni do oci bijici kalkul...nevadi mi to.
Marek
14. 1. 2008, 14:56
voskuj voskuj
pedro
14. 1. 2008, 14:39
pablo: úplnej souhlas; a navíc, určitě je lepší psát inkvizici na gaiah mesiah, která je sračkou jaksi skrytě.
John
14. 1. 2008, 14:34
a co je teenage kapela z posumavi? a kde je na ni inkvizice? kdo se vysral?
vysvetli pablo
14. 1. 2008, 14:26
ad vsem, kdo by chteli psat inkvizice na kdejakou teenage kapelu z posumavi: neprijde vam trosku laciny honit si triko na ocividnejch srackach? brojite proti tomu, ze nekdo "sezral vsechnu moudrost sveta", ale pritom to vypada, ze jste si sezrali vy... posouvam tenhle zabomysi boj o uroven vys a vzkazuju - vyserte se na to, je to trapny...
pablo
14. 1. 2008, 14:16
Jirka B.: Tak někdo kdo si řiká Ave"wagina"Hate asi nějakej komplex mít musí. Jinak to snad ani neni možný.
p.w.
14. 1. 2008, 11:19
Už nic,jen jsem si vzpomněl,co mě minulej rok fakt rozčílilo :-)
Jirka B.
14. 1. 2008, 11:03