kurva! nic neva
spoonman
22. 2. 2008, 10:57
nene, to si pleteš, já sem ten co si dělal legraci z toho, že 65dos sou post rock, hehe
spoonman
22. 2. 2008, 10:57
Sorry, ten poslední odstavec mýho posledního "vstupu" směřoval na "honzu", samozřejmě. Omluvám se.
Picopiedra
22. 2. 2008, 10:55
Job/honza/spoonman: já si po včerejšku nemůžu pomoct, ale připadá mi, že není kapela, která by po 30 letech hraní a dosažení v podstatě "megastardom" (současný roční celosvětový turné je vyprodaný) bez jakejchkoliv ústupků a ztráty tváře navzdory tomu průmyslu, dokázala tříhodinovym koncertem (tomu říkám vážit si publika) v takovym nasazení tak uhranout. Já nevim, ale není tohle UMĚNÍ?
Jinak spoonman: nepřipadalo mi, že by si lidi přišli ten koncert jen tak odsedět nebo si poslechnout "Friday I´m in Love". Sere pes, že nebyla šatna. Jo a "holt sme v čechách" - tve máme pas, můžeme to zkusit taky jinde, vřele doporučuju takový vypadnutí na dva tři roky. Ale jestli nejseš ten typ, co by říkal "no co můžeme čekat, sme ve Španělsku".
Picopiedra
22. 2. 2008, 10:51
Divim se, že ve folk a country chybí seLFbrush, takle sou mym favoritem Dlaňovky vod Křesťana + DJ Trávy.
anonymní workoholik
22. 2. 2008, 10:13
kurva.cure vam tise a prejicne zavcidim. byl sem pred lety a bylo TOOOOO!!!!
richard
22. 2. 2008, 08:46
Paní Roberta včera VELMI DOBŘE!!! Víc než dvě hodiny NEUVĚŘITELNĚ poctivýho hraní, včetně dokonalý návnady na Dinosaur Jr. v podobě Just Like Heaven. Při písničkách ze Seventeen Seconds sem kvičel jak podsviňče...
Job honza.krejca@gmail.com
22. 2. 2008, 07:13
cy kravo, fakt me cure rozsekali. to sem necekal ! narez jak svin. jen to ze lidi to moc nedavali me ani neprekvapilo, holt sme v cechach .. konec byl famosni, jen sem si rikal jestli az moc nesahaj do archivu (ipresto ze ho mam moc rad) ?
ad satna - holt nebyla, staci ze lidi vysolili prachy za lupen. co se s nima vic srat .. na co nakej servis ?!? mrdky medialni . ani se neobtezovali mi odpovedet na mejl, tak to bylo hned jasny jak to maj ..
p.s. 65dos sme nestihli, skoda, ale loni me beztak nepresvedcili ..
honza. hu.dba@seznam.cz
22. 2. 2008, 03:24
torr> namol v trencine. netusim co je PPT. upresnit.
-ht-
22. 2. 2008, 01:50
zvedavej i ostatní: tady!
http://www.stary-mlyn.tym… ve starym mlejně v byšicích. Kouzelný místo. Doporučuju. Nejen wollongong ale i ty ostatní kapely stojej myslim za to. Bumfrang3 určitě. Pořádnej noise. krteczek maj sice dementní jméno, který nemusí vzbuzovat příliš důvěry, ale hudba je to výjimečná. Podle posledních zpráv Atlantic cable prej nebudou, ale podle toho co jsem slyšel, že se plánuje za náhradu, tak je opravdu na co se těšit.. a tohle asi není naposled co vás s touhle akcí votravuju.
K.ba
22. 2. 2008, 01:14
Picopiedra: koukal sem jak puk, i zvuk byl skvělej. u 65 days of static sice nešlo vubec slyšet toho zpěváka (ale i tak se mi líbili až nepřirozeně), a u první skladby vod cure sem měl taky pochyby, ale pak pan zvukař zašermoval šavličkama a když sem zavřel oči, měl sem dojem, že mi smith ječí do ksichtu z 10 čísel (teda byl o 20 let meladší a 20 kilo lehčí)..bylo to naprosto úchvatný (teda až na absenci close to me, pořád tomu nemůžu věřit, snad se tam vrátim aby mi jí zahráli aspoň z busu)
spoonman
22. 2. 2008, 00:46
kde hrajou wollongong v breznu? v koncertech to neni?
zvedavej
22. 2. 2008, 00:25
K.ba: Voe piš mi to radši mejlem. Jinak to info nebylo jen ode mě. A to mě děsí. Do prdele!
R.
21. 2. 2008, 23:48
The Cure: klobúk důle. Takovejch let a pořád takový intenzivní grády. Fakt smekám.
Picopiedra
21. 2. 2008, 23:44
28. 3., pátek
PROJEKT ALTERNATIVNÍCH KULTURNÍCH PRODUKCÍ V RÁMCI VOLNOČASOVÝCH AKTIVIT
V programu vystoupí : WOLLONGONG - Smrtící rytmika, chytlavé riffy a zuřivé vokály. Nelítostní a syroví - to jsou Wollongong. CLIMATIZADO - Zpěvné melodie, neučesaná dravost rytmiky a sebedestruktivní i očistná energie nezdolných junkies. Tři nejpodstatnější věci na světě jsou podle Climatizado v titulu jejich nového alba: Bůh, láska a děvky... HEY BABY
Kavárna, Velký sál Produkčního centra
Začátek 20:00 Vstupné: 60 Kč
Chenda
21. 2. 2008, 23:41