nejak to tu smrdi.
pernik
6. 3. 2008, 10:34
Bugr - tak nejak...
Mirek23
6. 3. 2008, 10:33
Robert 18: hele nechci tady na strankach Silver rocket rozebirat lvmen, ale rad bych ti nekde osobne objasnil par veci, nakladu a celou nasi ideu ohledne hrani... Jestli se chces sejit napis mi na mail. Ver mi, ze nechci (a pisu za zbytek kapely), aby se o lvmen vic psalo, chceme dal jet muziku, ktera nas bavi. (no to je klise:) ale tak to proste je...) Snad v tom opravdu neni z tvy strany nic osobniho a rad si s tebou dam panaka.
Melnick melnick@seznam.cz
6. 3. 2008, 10:30
Přesně. Bugrr má recht.
R.
6. 3. 2008, 10:21
začalo to na 200,- (vyvolavací cena negativních vášní) já dám na vstupu 300,- protože muzika LVMEN maká!
Bugrr bugrr@centrum.cz
6. 3. 2008, 10:17
to podani to mi vadilo, ale hlavne me vadi ta idea, ze ten prispevek je v podstate zanedbatelnej, na to jakou to ma propagaci, ze je to vlastne spis reklama na lvmen (na tomhle principu funguje samozrejme naprosta vetsina pseudocelebrit v pochybnejch nadacich), kdyz to tak vemes tak 150 mozna stal i ten prvni koncert na sedmicce a nepamatuju se jestli nekdo skuhral. tri tecky pise ze proc by meli tu tizi benefitu dycky nyst jen kapely, to mi taky pride nekdy postaveny na hlavu, ale tady je to spis obracenej pripad (pomuzeme, zejo kluci, ale aby nas to moc nebolelo, aspon se vo tom bude vic psat). kdyby ten pomer byl od zacatku treba 50/50, tak mi to asi ani nepride nijak divny a reknu si, jo sou dobry, takhle mi zustava v puse nejaka pachut. Jinak nevsiml sem si kdo vas kde strka do jednoho pytle s chinasky, hledal sem to tu, a krome dvou zmatenejch postu (ktery ale o nicem takovym nevypovidaj), sem nic nenasel, krom strkani sunshine do jednoho pytle s chinaski, ale to tak proste je, nezlobim se na ne, sou uz proste jinde.
Robert
6. 3. 2008, 10:09
Kdo se kamaradi s Vaskem, je magor, kdo se kamaradi s Petrem je vporadku. A kdo se kamaradi se mnou? Chcete me?
Kubisova
6. 3. 2008, 10:08
a koho vlastne zajimaji ty pico Lvmen, co se kamaradi s Vaskem Havelkou? Jel jsem na ne kdysi do Trencina a najednou tam bez varovani vylezl tenhle onaninsta a dost me zprudil. Od te doby me Lvmen nezajimaji a cela ta vec s tim benefitem jenom zapada do celkoveho obrazku, jaky o nich mam. Stejne jako kauza Novy jicin. Nedelejte jim tu zbytecnou publicitu.
Petr Rulik rulik@seznam.cz
6. 3. 2008, 10:03
Pan zvedavej: Ta pani mela celkem pravdu...
6. 3. 2008, 09:49
Milý Roberte18 (nevim jestli ta osmnactka u tveho nicku je vek?) Benefitem minim ze ze jde cast na deti z Tibetu. Omlouvam se za spatne podani. Vse je vyvetleno na strankach 007 i na nasem myspace... Lidi by meli vedet, na co prizpivaji. Opravdu te nikdo nenabada, abys na tu sedmu chodil... Z tvych prizpevku, me ale spis pripada, ze mas proti nam neco osobniho? Zajimalo by me co... Co se tyce spinavyho pradla, mam vedle pracky uz kupu, takze budu vecer prat... Uz vubec nechapu, jestli nas nekdo hazi do stejnyho pytle s Chinaski...
6. 3. 2008, 09:36
(odhlédnouc od vlastně mírně na hlavu postavené "správněbenefitové" logiky, kdy divák zaplatí stejnou sumu jako za normální koncík (takže na tom "netratí" nic, protože koncert "dostanou" stejný), ale kapely se vzdají svých peněz komplet, takže si celý "benefit" vlastně odmakají ony)
...
6. 3. 2008, 09:26
dle mýho pamatováku to začalo "řešením" dvou kil za lupen
a kapela se k tomu už vyjádřila
po druhé: na stránce 007 není ani slovo o "benefitu", jen tohle: "Výtěžek 50 korun z každé vstupenky bude věnována ve prospěch exilového kláštera Menri tibetské tradice Yungdrung Bon.".
naprosto férová a jasná informace. hlavně, že plamen inkvizice hoří, že.
...
6. 3. 2008, 09:17
2 ..., prave ze cenu listku tady snad nikdo moc neresi, ale tu propagaci s benefitem jo, to mi pride spatny i kdyz se me tady snazi zasypat nejakejma blbostma o chinaski.
robert 18
6. 3. 2008, 09:13
tady nikdo nenadáva na nějaký chinaski, tady se tak trochu ehm pere špinavý prádlo LVMEN, zatim bohužel bez nich, zajímalo by mě, jak to vidí třeba kluci z kapely, třeba je to podobný případ, jako ten kocert v novém jičíně, že vlastně o ničem neví.
svědek
6. 3. 2008, 09:10
Jedna pani povydala, ze lvmen chystaj na podzim novou desku a ma na ni dost zpivat Dada... Vi nekdo vic?
pan zvedavej
6. 3. 2008, 09:08