Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
muzeme o tech predkapelach napsat petici, ne? jsme prece soucasti jednoho orgasmu, ne?
pavel 13. 3. 2008, 17:08
Aran: Co bylo na Gaffa geniálního? Že to sou ženský? Nebo to bylo myšleno jako fór :) ?
Pepa 13. 3. 2008, 17:08
chech, co máte proti Melody Makers?
tak holt můžete přijít později a nebo se předtim připravit na baru. tyhlety imhololidní problémy na naše hlavy a ministerskej plat k tomu...
mizuki 13. 3. 2008, 17:06
havelka je ceskej bono
prijmeni 13. 3. 2008, 17:03
me taky prijde trapny jak je v posledni dobe modni do havelky sit. kdo chce psa bit, hul si vzdycky najde ..
honza. hu.dba@seznam.cz 13. 3. 2008, 17:01
gaffu jsem videl jen jednou (ne vcera) a libilo se mito.na havelkovi mi vadi,ze jsem ho videl uz asi sestkrat a to jsem ani jednou nesel na jeho koncert.vzdycky tam ale hral tenhle clovek.
jmeno email 13. 3. 2008, 17:00
ty vole když dělám akci tak si tam pozvu koho chci a aby mi někdo píčoval proč jsem tam tahal ty a ty jenom proto že jsou to kámoši, kde to sme? naopak, většinou tam hrajou kromě nějakejch hostů kapely kámošů, protože se nám líbí a chcem si udělat společnou akci, můžem si to tak akorát vyžrat tim že něco provařime, ale ty vole naliskejte si všichni a proberte se. kulturní kádrovací úderka nebo co?
mizuki mizuki@mizuki.cz 13. 3. 2008, 16:56
VÝTVARNÉ UMĚNÍ:
Nerozumím, nesleduju, neumím.
ex 13. 3. 2008, 16:51
Janě.Jeden takovej koncert pro tu kapelu vydá za 10 koncertů v prázdnym vesnickym sále.A nemyslim, že to bylo na úkor posluchačů. Jednak to trvalo čtvrt hodiny, jednak kdo trpěl, moh jít chvíli ven a jednak nemám pocit, že by někdo trpěl.A eště něco-nevim co vám všem ten Havelka udělal.Můžete napsat co konkrétně vás a něm sere?Ale konkrétně!
C 13. 3. 2008, 16:49
vypadlo mi tam jedno "nebo"
m 13. 3. 2008, 16:46
to byla fakt blbost, bud mohl splhat po nohach nahoru po zadech dolu do prdele. anebo jestli nebyl ten po ktery splhal hlavonožec, to by pak asi splhal fakt po tech zadech nahoru do prdele. a nejsou hlavonozci chobotnice? tak ty zada asi nemaj.. ma chobotnice prdel? ze druheho patra..
m. dalsi blbost 13. 3. 2008, 16:45
Shrnuto: holky z Gaffy známe a líbí se nám muzika, co dělají. Nabídli jsme jim / poprosili jsme je, aby zahráli před Gallon Drunk. Nejradši bysme byli, aby před každou kapelou, co tu hraje v rámci turné, hrála nějaká mladá, nejlíp geniální (hehe...) kapela. Bohužel to častokrát nejde, protože leckdy jsou ty kapely na turné třeba dvě a vzhledem k časovýmu limitu 22.00 by musela místní předkapela začít hrát třeba od půl sedmý nebo od sedmi, což je stejně ještě poloprázdno.
Aran uv@silver-rocket.org 13. 3. 2008, 16:43
znám spoustu mladejch kapel který roky zkoušej v garáži a pak z nich stejně nic nevyleze.Oceňuju mladou kapelu, která má tu odvahu to zkusit naostro. A kontakty jsou holt kontakty. To má ta kapela říct:díky, nechcem, protože se s váma známe?
T. 13. 3. 2008, 16:38
tam mělo bejt abyste, sakra, žádný aby jste, u jinejch to nesnášim a pak...
ž 13. 3. 2008, 16:21
Aran: fajn, ale to neznamená, že vám jiný geniální kapely neunikaj, haha... né, to je vlastně smutný, já vám přeju, aby jste se znali s geniálníma kapelama
ž 13. 3. 2008, 16:20