Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
hezkej blábol... ale tak to víte – kdo se chce aspoň smočit v mediálních mrdkách, má za dvě kila šanci. férovej deal, hehehehe.
kašpárek 25. 3. 2008, 14:28
- Vzhledem k vysokým nákladům na propagaci a realizaci festivalu je potřeba, aby hudební skupiny zaplatili “startovné”. Toto startovné je normalním standardem na velkých festivalech pro mediálně ne tak znamé skupiny. Abychom ale zpřístupnili každému možnost vystoupit na HAPPY DAYS open air music festivalu, zminimalizovali jsme toto startovné na 190 Kč za každého jednoho člena skupiny. Toto startovné je zároveň vstupným na celý festival. Pokud se tedy na festival přihlásíte a zaplatíte startovné, může být každý člen Vaší skupiny kromě Vašeho koncertu na 11 dennim festivalu, který jinak bude stát 888 Kč. K tomu má každá skupina po zaplacení startovného k dispozici 1 volnou vstupenku (řidič, technik , zvukař, partner..)
Doufáme, že Vás naše nabídka zaujala a rozhodnete se na HAPPY DAYS festivalu vystoupit. Take doufáme, že na festival přijde hodně Vašich přátel, kteří Vaše vystoupení podpoří.
co to jako má bejt tohlec to ??? pay to play fakt úchylárna největšího kalibru 25. 3. 2008, 14:16
jo a kdyby někdo měl zájem, tak se chystám dojet tam někdy tenhle/příští tejden koupit lístky (nenašel jsem v předprodejích možnost zasílání do zahraničí, ale třeba jsem jen blbej...), na oplátku bych uvítal 1-2 místa v autě kdyby někdo jel, tak kdyžtak pište děti...
vl vlasta.r.k@seznam.cz 25. 3. 2008, 12:37
k novejm Nejchytřejším kecům jen důležitej dodatek:

A SILVER MT. ZION - sobota 26.4. Dresden - GrooveStation (13€)
vl 25. 3. 2008, 12:20
Jo a Svoboda... nebejval on dřív do bigbítu? Myslím, že dost holdoval párplům a spol za jejich nejonanóznějšího období (tj. polovina 70tých let)... Což pojal jako můstek do světa vážný hudby (je tam přece jen ještě o pár akordů víc)... Ale zas až tak jsem jeho dráhu nesledoval...
pajouch 25. 3. 2008, 10:03
1. Irglová je fajn holka.

2. Tu kapelu z nej keců jsem zatím neslyšel, ale tak trochu mě odpuzuje ta koncertní fotka..... zkusim jutub, až se zase řácky rozjede net...
pajouch 25. 3. 2008, 09:56
Máma mlela maso, umlela si prso
crack 25. 3. 2008, 08:13
MAMA MRDA MASO
VOLOVÉ 24. 3. 2008, 22:59
taky me ten clanek pobavil ..
honza. hu.dba@seznam.cz 24. 3. 2008, 22:17
Minulý rok byl právě rokem "přibližování se", což výtečně potvrdila stále lepší Thema Eleven, Sunshine nebo čím dál promakanější hitmakeři Eggnoise.: http://musicserver.cz/cla…
nazor 24. 3. 2008, 21:52
fst: já myslel, že myslíš divnej nick=divnej názor, což by bylo smutné. tak jsem tvůj příspěvek špatně pochopil. Vlastně když nešlo o nicky, tak ho taky nechápu, ale to je fuk.
Honza 24. 3. 2008, 21:25
právě běží na CT24 rozhovor svobody s irglovou.
irglová: no teď jsem byla v Dublinu a tam na ulici hrál Frank Black. Znáte ho?
svoboda: Ne.
nevinnost sama 24. 3. 2008, 21:17
hotovej charlie manson ty voe
bojim bojim 24. 3. 2008, 20:46
http://www.ceskatelevize.… Svoboda
pro prestnost 24. 3. 2008, 20:39
to je von: http://www.firmy.cz/detai…
svoboda 24. 3. 2008, 18:46