Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
R.:
z dovozu ale zkouseli jsme tady v praci kvasit. potrebujes 100% jableckou stavu, vinny kvasinky a idealne nadobu s kvasnou zatkou. vyslednky se ale hodne lisili
neco se da sehnat pres tuhle skvadru:
http://www.ciderclub.com
med anyway 2. 4. 2008, 14:37
med je nejakej wannabe anglican. dost trapny, piju cider, cheers.
anglicak 2. 4. 2008, 14:36
med: A to máš DIY, nebo z dovozu? Hned bych si dal.
R. 2. 4. 2008, 14:20
2 respetk!!!!:
tokovouhle stavu asi nemame ale za to mam plnou lednici cideru...haha
cheers
med anyway 2. 4. 2008, 13:56
jo jo JO! grinderman na roskilde
http://www.roskilde-festi…
honza. hu.dba@seznam.cz 2. 4. 2008, 13:05
jo voe ale my sme zas meli suprhvezdny pozadavky, jaky AC nemeli - 8000, hotel, sprchu, svedsky stoly... nekteri lidi nam pisou, ze uz na nas koncert nikdy nepudou, ale sme prece hvezdy, tak na ne serem
lvmen 2. 4. 2008, 12:57
jo atlantic cable vcera uzasny
Wydlak 2. 4. 2008, 12:42
atlantic cable = opruz uz nekolikatyho roku.
kolotocar 2. 4. 2008, 12:30
Bugrr - souhlas. Jsem si říkal že sis toho našťavenýho ampega musel řádsky užívat a taky to podle toho vypadalo! Ten tlak co od vás šel z pódia shazoval kloubouky. Takže klobouk dolů...
Tinuviel23 5STL 2. 4. 2008, 11:16
spoonman má naprstou pravdu, a pro mě osobně třeba atlantic cable sejmuli totálně všechny včetně lvmen a já sem si pak zpětně uvědomil i to, že takovouhle šťávu nejmaj anyway ani z poloviny!!!! punk noise blues a bordel a já sem prosil boha na kolenou, ať to prostě nepřestane, fakt díky!!!!
respetk!!!! 2. 4. 2008, 10:44
to spoonman dík vole, a dík Hulovi že to tak pěkně nastavil ten ampegggg - kurva a vůbec danke Lvmen!
Bugrr bugrr@centrum.cz 2. 4. 2008, 10:34
ale ty vole vzdyt to byla tak strasna nuda................
???? 2. 4. 2008, 10:27
takže přátelé, chtěl bych tímto veřejně poděkovat Atlantic Cable za včerejší koncert. doufám, že si to přečte alespoň bugrr. naposledy sem to viděl při křtu darwin avenue v kaštanu, což je jednak příšerně dlouho a druhak a hlavně to byla jiná kapela. měl sem tu akustickou podobu docela rád, ale kurva ježíš tohle kope prdel! je hrozně hezký zjistit, že člověk postrádal nějákej typ hudby u nás a ani si to neuvědomil, jelikož ho vůbec nenapadlo, že by tu něco takového mohlo být. hank williams hraje dead kennedys a 16 horsepower mu k tomu hrajou na trubku (ok, trochu krkolomné, ale když internet snese muj pravopis, zvládne i tohle, hehe). zastavte stroje, zapalte koně, tohle se musí zaznamenat! plánujete něco nahrávat? protože to ep co vyšlo tak 4 měsíce zpět (?! mám v čase galimatyáš) to proti tomuhle nejsou ani ty dudy....fakt parádní! respekt!
spoonman 2. 4. 2008, 08:56
Hoši, mě by asi vaše muziky nic neřekly a ledacos z toho, co považujete za významné, taky ne, ale Inkvizici jsem přečetl od začátku do konce a nebyl to ztracený čas. A to ráno vstávám v pět.
petr phoren@volny.cz 2. 4. 2008, 00:31
btw imho lol
takle 1. 4. 2008, 23:39