Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Radši pokoukejte tady http://www.chceteho.cz/co…
Daníček 8. 4. 2008, 16:39
to sou stejny kokotoni jako landa - vedi jak to zahrat na medialni mrdky aby byli tzv. zajimavy
anjel 8. 4. 2008, 16:12
pane jo ty sunshine jsou teda husty rebelove. "nedelali jsme zadny prohlaseni, jen jsme dali prohlaseni k nam na net." nuda nuda nuda nuda
spasitel 8. 4. 2008, 16:05
cože OLD TIME RELIJUN 29.4. na sedmě !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ nou kydynk
nou koment 8. 4. 2008, 16:02
Weedeater jsou sračky proč si zasírat hlavu timle shitem když tu sou takový klasici jako
Brahms, Mozart, Beethoven nebo Johann Gambolputty de von Ausfern- schplenden- schlitter- crasscrenbon- fried- digger- dingle- dangle- dongle- dungle- burstein- von- knacker- thrasher- apple- banger- horowitz- ticolensic- grander- knotty- spelltinkle- grandlich- grumblemeyer- spelterwasser- kurstlich- himbleeisen- bahnwagen- gutenabend- bitte- ein- nürnburger- bratwustle- gerspurten- mitz- weimache- luber- hundsfut- gumberaber- shönedanker- kalbsfleisch- mittler- aucher von Hautkopft of Ulm
Klasik 8. 4. 2008, 15:48
tak sem rád že sem den před koncertem poslechl i SIXTEEN TONS to je eště větší bahno než GodLuck etc.
pedro 8. 4. 2008, 15:47
4 S.: pico voe...mi je 21 a mam stejnej nazor na Nohavicu jako Tvy rodice..
uplne mi je jedno co kde komu podepsal..i kdybych to neposlouchal tak kurva vim ze to VUBEC nesouvisi s tou hudbou! chapes?
ddd 8. 4. 2008, 15:44
jimi: to je fakt dobrý. vypadá to vpodstatě jak trajler na nějakej hodně zajímavej film. každopádně Joseph, Zbyňa a Bohy vládnou.
K.ba 8. 4. 2008, 15:41
viděl jsem v poslední době emu dvakrát a oba ty koncerty byly epochal.
ema mele maso 8. 4. 2008, 15:33
to Kopřivničan: hudba není soutěž, ale v Noře fakt vyhrála Ema...úžásný koncert, před začátkem pouštěl zvukař Envy, pak tam přišli, rožli tu svoji noční lampičku, a během půl hodiny zahráli čtyři skladby a na konci jsem jenom zůstal stát s otevřenou hubou...těším se na novou desku!
kay loprais 8. 4. 2008, 15:06
To Key Loprais: Zuzanka hraje jednou za milion let a to ještě k tomu dycky někde ve Vyhnalově, a Ema, ti se konečně teďka vytáhli, podle mnohých strčili Lvmen v Noře do kapsy... Ale raději se s nimi bavím o švédském Death Metalu a popíjím s nimi, než poslouchám jejich koncerty... :-)
Kopřivničan 8. 4. 2008, 14:56
Ahoj, vyserte se na Landu a mrkněte sem.http://www.youtube.co…
jimi 8. 4. 2008, 14:54
To T: ne, opravdu je celkem chytrá, akorát lidi, kteří se těmahle věcma nezabývají tak často, myslím tím ty, pro které není hudba jako celek zase tak důležitá, ti to takhle nevnímají... My se tu klidně můžem dohadovat o tom, která kapela jsou šulíni a která kapela jsou bohové, ale většina lidí se tak po informacích nepídí, protože je to zase až tak nezajímá. Potom celkem i rozumím tomu, proč má D.L. tak velký komerční úspěch. Stačí, aby je to zaujalo čímkoli, co se byť malinko vymyká tomu, co se všude kolem hraje (Helenka+Kája+Lucka+Peťa) a je to... Podobně to myslím funfuje např. s Nohavicou a STB. Bavil jsem se o tom s našima, kterí ho milujou a ti mi jen suše oznámili, že tenkrát prostě byla na hovno doba, nikdo si nebyl ničím jistý, STBáci dělali tlaky kde se dalo, no tak co .. no... písničky má přece hezké a to co bylo kdysi dávno.... Ono taky těžko čekat nějakou angažovanost a vyhraněný názor od 55 letých rodičů, ale i tak... A u D.L. to takhle bohužel funguje i u mladých...
S. 8. 4. 2008, 14:47
Obecně mě sere, že v práci nedělám s kolegama, kteří by měli aspon trošku vztah k podobné hudbě jako já. Začíná to výběrem rádia a končí nechutí jít na firmení večírek protože jsem tam už zažil kokotiny jako deda mladek ilegal band...jenže prachy nesmrdí ani mě...hehe
Marek 8. 4. 2008, 14:47
tak to asi moc chytrá nebude, ne?veselá možná...
T. 8. 4. 2008, 14:27