Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
konceromil: Ten mladej, co je v obraze, bys jako byl třeba ty? Jinak koukám do koncertů a žádný tzv. "zásadní" akce tam podle mě nechybí. Přidáváme tam VŠECHNY koncerty, co nám pořadatelé pošlou. Jsou tam naprosto všechny akce od lidí, který chtějí, aby jima pořádaný koncerty byly na webu SR. Akorát se nepídíme po všem, co kde hraje, abysme "byli v obraze." A nejsme žádný veřejnoprávní médium.
Aran uv@silver-rocket.org 11. 5. 2008, 15:56
richard: tim spis mi to prijde urazlivy, ale budiz. me treba osobne je fotbal a sport obecne uplne ukradenej, rad si zahraju, ale ze bych na to pasivne koukal nebo o tom cet to ani napad ..
honza. hu.dba@seznam.cz 11. 5. 2008, 14:29
koukam ze vam v koncertech chybi dost zasadnich akci.duvod?nestihate doplnovat?mozna by to chtelo dat na starost nekomu mladymu a v obraze.
konceromil 11. 5. 2008, 14:21
boriiiis!
totalyHELL 11. 5. 2008, 13:51
honza: hele, klid .slovo buzeranti pouzivame jako nadavku a se sexualni orientaci to v takovem okamziku nema nic spolecneho... a ze mam radost, ze se zrovna sparte zatopilo pri ceste za titulem? osobne je mi vicemene jedno, kdo vyhraje.. zas tak to nezeru... ale tak protezovany klub s lidmi typu repka nebo podlizavec matusovic, ktery jak nejaky vrtichvost poslape pred spartanskym kotlem salu byvaleho klubu, jedn aby se vetrel do prizne...... proste sparte prosim ne, zlata slavia.....
richard 11. 5. 2008, 13:45
Po Boris musim rict ze RC ma tu vyhodu ze je tam dycky satna, ne jak v cim dal vic klubech, ze z ruznych duvodu najednou neni.. Malickost co me dokaze nastvat, protoze vsude chodim s batohem.
Boris byli fakt pekny, jen ten Kurihara cely Boris uplne prehlusil, hlavne ze zacatku. Mozna to bylo jen vpredu, ale zvuk trochu zklamani, kery mi ale radost z koncert rozhodne nezkazil. A tavic veci z Rainbow sem fakt necekal.
Aran: budou na nakym konciku v pze k mani lupeny na Dinosaury, ze by na Shit And Shine?
honza. hu.dba@seznam.cz 11. 5. 2008, 12:58
Jo, to je hodně dobrá deska. Šel bych i na koncert...
R. 11. 5. 2008, 12:12
m: Absolutně nehrozí, že by na tenhle koncert nebyly lístky. Rock Café má kapacitu asi 600 nebo kolik lidí.

Jinak k Boris - to bylo celý jak nějakej pekelnej sci-fi film. Ocelový město na pódiu, teď ten ukrutnej kravál, mlha se valila i v šatnách, celý to bylo jak nějakej Mad Max nebo tak něco. Výbornej koncert!!!

A taky jsem se konečně dokopal k tomu koupit si nový Disfear. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRGHHHHHHHHHHHHH!!
Aran uv@silver-rocket.org 11. 5. 2008, 12:01
Nemluv mi tu o chlastu (beerfest)...........
pozn. 11. 5. 2008, 11:40
serte na fotbal, saláti.
dejte si radši RUM 11. 5. 2008, 11:20
"vypjatej správňák" to mi este nikdo nerek .. jen sem tim reagoval na to co mi prijde okolo fotbalu ubohy. a nadsazku sem v tom rozhodne nevidel. tot vse.
honza. hu.dba@seznam.cz 11. 5. 2008, 01:23
Ježiš, někdo napíše "buzeranti" a hned se toho chytí nějakej vypjatej správňák...
pozn. 10. 5. 2008, 22:07
richard: takze prislusnost k urcitemu fotbalovemu klubu se urcuje podle sexualni orientace. zajimave. holt ten profesionalni fotbal ..
honza. hu.dba@seznam.cz 10. 5. 2008, 20:44
http://aktualne.centrum.c…
DIY 10. 5. 2008, 19:34
mame tady nesmirnou radost! checheche, sparta fuck! buzeranti
richard 10. 5. 2008, 18:57