Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Já ne. Nemůžu tam. Grrrrr
pw 26. 5. 2008, 10:54
souhas s jakub.uckem. Stačí aby si někdo koupil mobil s fotákem a kamerou a hned nabývá dojmu že je snad oprávněn vše důkladně zdokumentovat. Výsledkem jsou pak většinou nekvalitní a neumětelské fotky a ještě horší videa. Trochu té ohleduplnosti vůči těm, kteří si přišli kapelu především poslechnout prosím...
Marek zavodskymarek@centrum.cz 26. 5. 2008, 10:54
Kdo se těší na Free Dim?
ank eta 26. 5. 2008, 10:46
Uznavam, ze v mym pripade jsou ty fotky docela na hovno. Na druhou stranu nevim, proc bych si nemoh udelat par fotek. Neco jinyho by bylo, kdybych profotil, celej koncert. To bych neudelal, protoze by me to ani nebavilo a neuzil bych si ani koncert. Takze jsem se pokusil udelat par fotek a nemyslim, ze bych moc nekoho obtezoval.
Ale jo, klidne me za to sezerte.
Funghi 26. 5. 2008, 10:46
ty uz kwa pochop, ze to porovnavat nejde
hu 26. 5. 2008, 10:45
dino dobry, ale pissed jeans stejne lepci
uz to kurva pochopte 26. 5. 2008, 10:44
To neni o modlách ale o respektu k těm, co jsou na pódiu, kterej se nijak neliší od respektu vůči ostatním pod pódiem. O jakýsi idolatrii svědčí spíš právě to fotografování ...
třeťák 26. 5. 2008, 10:28
ono to je pravda, ale na druhou stranu i modly jsou dost na píču, kill your idols už se nenosí co..
druhák 26. 5. 2008, 10:25
koncertní turisti jsou voser, což lou dost trefně ohodnotil...
prvák 26. 5. 2008, 09:47
Vim že kritika pánů foťáků už tu byla tisíckrát ale nemužu si pomoct a taky musim přiložit pod kotel. Mě osobně by třeba dost sralo, když bych já sám hrál na podiu a hned v první řadě bych viděl trouby s foťákama, který celej večer čekaj "na tu správnou fotku", to bych se fakt cejtil docela divně hrát pro takový publikum, je to trapný a kazí to atmosféru ... a ty fotky pak stejně nestojej za to ... no ale co, máme tu svobodu, žejo, takže je to každýho rozhodnutí, ale chtělo by to přeci jen trochu víc ohledu (jak k vystupujícím, tak k ostatním, co přišli na koncert) ...
jakub.uck 26. 5. 2008, 09:37
to: nebo alkeholu trapny. Máš pravdu!
Bugrr bugrr@centrum.cz 26. 5. 2008, 09:04
SR: diky, bylo to super a taky doufam, ze ste neco vydelali. abyste mohli dal podporovat nevydelecenej hluk na kopci.
zurivy "reporteri": k cemu vam to furt je? votravujete s tim celej koncert a vysledek sou tyhle ukrutne nekvalitni videa a fotky?? neni vam trapne??? kdyz se lou rozjel a paril prvni rade na dosah a k nemu misto parohacu letely tri ruce s fotakem a telefonama, sem se malem podelal smichy. myslete trochu na ty kolem vas. vo tom to preci na tom svete je.
hu 26. 5. 2008, 08:48
Dyztak jeste celej pridavek http://www.youtube.com/wa…
Funghi 25. 5. 2008, 20:51
I hate tourists!
Lou Barlow 25. 5. 2008, 19:51
dik moc za dinosaury!!! co takhle zkusit qotsa?
honza 25. 5. 2008, 19:39