Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
lázeňský sviňák
to by bylo taky vtipný 26. 5. 2008, 18:01
No a o tom mluvim, touzebne od Baro+Ky ocekavam dalsi srr "dik za nekoureni" koncik a zas nic .. ale nadeje umira posledni.
Vtipna recka na Nicka C je na idnes:
http://show.idnes.cz/laze…
honza. hu.dba@seznam.cz 26. 5. 2008, 16:59
při hulení je dobrý nemyslet na plíce
jon seneca 26. 5. 2008, 16:53
já byl na OTK v Hudebním bazaru a tam se hulilo jak o dušu
hlavně papierosy 26. 5. 2008, 16:46
kup si novou klávesnici, když se ti posralo "v", vole
  26. 5. 2008, 16:41
widite a to me ani nedoslo ze se tam nekouri....a podle me tam bylo celkem zahuleno.....ja sem teda neco wyhulil urcite a spousta lidi hulila taky....ale prawda je ze kdyz se tam nehuli tak je to pro nas daleko min namahawejsi.. :-)
ondreej ondreejdetideste@yahoo.com 26. 5. 2008, 16:33
kdo to pise?: a co si to třeba přečíst, he? ...Welcome to any Dinosaur Jr fans who have made it here via the bands website. I'm the Dino sound engineer...
pnt 26. 5. 2008, 16:33
děcka, Sedma není nekuřáckej klub, ale když je nekuřácká akce, tak nějak přirozeně se to respektuje (Kylesa/Baroness např., jestli si dobře pamatuju) Jinak je fajn, když s cigárem jde člověk aspoň na bar, nebo dokonce ven.
Zákaz zákazům! pnt 26. 5. 2008, 16:28
honza: podle mě se to hodně zlepšilo, i když samozřejmě záleží na jaký akci, nějakej ten buran se asi vždycky najde, ale to zlepšení je fakt vidět. Hodně lidí si pak zapálí po koncertě, ale při koncertě fakt jen ty největší troubové a těch je na sedmě čim dál míň ... teda aspoň takovou mam zkušenost, fakt je to teď podle mě lepší (naposled sem byl na mönster+cursed).
jakub.uck 26. 5. 2008, 16:17
Já chci taky hlídat autobus!
R. 26. 5. 2008, 15:30
A dneska na 007: ANNIHILATION TIME!!!!!!!!!!!!!
Aran uv@silver-rocket.org 26. 5. 2008, 15:04
V půlce setu mezi dvěma songama jsme s Pintem slušně poprosili dva nejagilnější fotografy/kameramany v první řadě, aby to trochu omezili, že už určitě mají fotek dost. Respektovali to. Taky mě jako fanouška trochu ruší to strkání blesků až na pódium. Každopádně díky za to, že jsme mohli v květnu zvládnout tři koncerty v Akropoli. A velkej dík Sobovi za hlídání autobusu Dinosaur Jr. přes noc - doživotní vstup zadara na SR akce tě nemine!
Aran uv@silver-rocket.org 26. 5. 2008, 15:04
jakub.uck, K.ba: ze se na 007 nekouri? to asi chodim na jiny koncerty.. je mozny, ze treba vetsina ne, ale zapali si jeden, pak dalsi 3 jeho kamosi, vsimne si toho dalsi a tak si taky zapali, aby nahodou nezustal pozadu .. proto mi pride jako blbost argumentace, ze slusnych lidi je vic, takze je to oka. kdyby nebylo tak to uz bych se na to raci vysral. zkus taky pochopit, ze treba nekomu to FAKT nedela dobre na oci, nos, plice .. nepral bych ti to. (kazdopadne nemluvim vo zakazu, to by beztak automaticky kazdej ignoroval)
honza. hu.dba@seznam.cz 26. 5. 2008, 15:00
to diky: co šílíš pádre, kdyk to byla šlupka do hlavy jak blázen! a navíc po tak dlouhý době děti deště a ještě s kovovou rytmikou.... no to mě poser záda hele, estli tohle nebylo geniální!
dav 26. 5. 2008, 12:57
Richard: jj..dva akordy - Dmi a C.

ironii chapu, jen jsem chtel rict ze ta ohleduplnost jaksi vymira a nelibi se mi nazor "no a co".
Marek 26. 5. 2008, 12:48