trošku si dovolim odbočit od tematu: Kapele GRRZZZ odpadl koncert 3.6., pokud byste někdo byli ochotní zorganizovat last minute show, prosím ozvěte se na muj mejl, ideální by bylo někde na moravě. Díky moc!
m11 rave666@seznam.cz
27. 5. 2008, 22:42
tom waits přece nikdy nebyl punk, jakube
ale bo tak
27. 5. 2008, 22:29
kalhoty za litr? boty za dva? vole kde nakupujes? u asiatu to mam o nulu levnejsi a jsem spokojenej, kdo je tu snob..?? ..M???? ??... :-)
taška
27. 5. 2008, 22:29
"holt tom waits neni adam nenadál" :-) :-)............!!!!!
hláška roku
27. 5. 2008, 22:06
tomas:pokaždý je to otázka nabídky a poptávky. kdyby dlouhodobě fanoušci waitse jeho vystoupení z důvodu přemrštěný ceny či kvůli tomu, že to smrdí - dle tebe snobismem - kašlali, tak by to bylo asi jinak. evidentní je ovšem to, že i přes výši vstupnýho zájem neutuchá.
jakub.uck:můj problém? myslím, že ne. hudba waitse mě neoslovuje, ale to je vedlejší. když htál waits 2-3 roky zpátky v berlíně. vstupný fakt okolo 5 litrů, takže s trochou ironický nadsázky by se dalo říct, že je tady vlezný ještě levný. kdo si myslel, že to bude za 500,-Kč, tak byl naivní. holt tom waits není adam nenadál...
frody frody@post.cz
27. 5. 2008, 21:32
Že jsi čekal vstupný okolo 5000,- je tvůj problém a že má teda waits takovouhle filosofii je zase problém pro mě. Navíc pokud znám dobře Waitsovu poetiku, tak bych se dost divil, kdyby Waits považoval kongrsové centrum na vyšehradě za "divadlo či obdobný prostor", jak říkáš, tady je evidentní, že waits netuší, v jakých prostorách vůbec bude vystupovat (nebo bych se teda docela divil, kdyby v takovym "paláci" opravdu sám chtěl hrát a sám si ho vybral) ... Já osobně si tohle vystoupení nechám ujít. Tohle už pro mě neni punk.
jakub.uck
27. 5. 2008, 21:14
to frody: jsou věci, který maj v současnym našem světě plus mínus nějakou cenu - kalhoty 1000, boty 2000, auto 200.000, kino 100, deska 300, koncert u nás cca do 500, obraz cca 30.000, pivko 20...nejde o ty částky přesně, vlastně nejde ani o ty peníze v první řadě, chci říct, že co je nad nějakou mez, je moc a člověku se nechce dělat blbýho, kvůli značce, legendárnosti, báječný kvalitě - pak už to za to nestojí, si myslim, snobárna klepe ...
tomas
27. 5. 2008, 21:11
jakub.uck:"Waitse mam sice moc rád, ale tady je vidět, že když se tim někdo začne živit, skoro vždycky se pak dostane do rukou zkurvenejch agentů a agentu".
to je pěkná kravina,co jsi napsal. osobně jsem čekal vstupný na waitse okolo 5.000,-Kč. kdo se o něj a jeho vystoupení zajímá, tak ví, že je pěkně mastnej a proč by to tak nemělo být? je to jeho filozofie - kdo ho chce vidět a slyšet musí si taky řádně zaplatit a dojít si na něj do divadla či obdobných prostor.
frody frody@post.cz
27. 5. 2008, 20:19
vymrdaný umělci...
názor primitýva
27. 5. 2008, 19:15
Waitse mam sice moc rád, ale tady je vidět, že když se tim někdo začne živit, skoro vždycky se pak dostane do rukou zkurvenejch agentů a agentur, kterejm pak de hlavně o prachy a serou na to, že Kongresové centrum je děsná věc ...
jakub.uck
27. 5. 2008, 18:00
Tak treba Cave je v cechach taky ve vecne debilnich prostorech, nejlepsi za posledni dobu bylo dle me letiste v tabore .. a to je docela trapny. Kdyz byl se sestavou Grindermana v pakulu, tak vybidnul lidi at vstanou a dou k podiu .. coz me dost potesilo, kdyz sem byl na tom debilnim balkone.
honza. hu.dba@seznam.cz
27. 5. 2008, 17:56
je to dobrej prostor, na sjezdy UV idealni ..
@ no
27. 5. 2008, 17:51
soudruh satan bůh a světlo
ana řiká ANO!!!!
27. 5. 2008, 17:41
STATUS DEZOLATH JE ZCELA OPRÁVNĚNEJ!!!
MILUJU VÁS !!!IDOLOVÉ!!!
27. 5. 2008, 17:38
tom waits: no právě, kdyby hrál v nějakym divadle (= alespoň trochu slušnej prostor), tak ty prachy asi vysolim, ale v tom děsnym Pakulu...
na mě se nedočká
27. 5. 2008, 17:18