pnt: to je zbytečný doporučovat...kdo by se tam ještě někdy ocitl?
Tmsk
5. 6. 2008, 15:38
sevmor a dalsi zklamani moravsti!
pojedeme letos do Prahy, treba pristi rok prijedou oni zase za nama jako loni! to je prece na komunite lidicek kolem SR to nejlepsi, ze drzime pohromade. NIC NERESTE, bude to pohoda! zkusim sehnat STROJ - dodavku a udelame moravsky vysadek. Napiste mi na mail, domluvime se.
Kolanda
5. 6. 2008, 15:35
restaurace Hilton mě zklamala na plný čáře, napřed jsem si měl přijít objednat "tak za hodinu" a tak za hodinu mě vrchní poslal do hajzlu, že už neberou objednávky... čurák. Ale zato doporučuju nedalekou restauraci Spektrum!
pnt
5. 6. 2008, 15:33
NO TY KRAVO! MADE OUT OF BABIES V PRAZE a vy tady zase resite picoviny. AAAAAAAAA TO JE SPLNENEJ SEN, budu makat jako stroj.
a chlastat jako hrom
5. 6. 2008, 15:30
Na HILTONU(sobotní FreeDimFest) se našly papíry na NISAN FURGON, pražská SPZ.....Tak kdo se může pochlubit takovymhle furgonem a chybí mu k němu papíry?
Tomske tomske@centrum.cz
5. 6. 2008, 15:27
R.: Jojo.. tipuju, že pár autobusů z Vítkovic a z NH tam bude...
SevMor
5. 6. 2008, 14:49
Voe na Linkin Park se přece jezdí vod ROH!
R.
5. 6. 2008, 14:46
neser, nikoho nezajimas. a neni to svatba, ale registrovany partnerstvi, kdyz je to s chlapem. a esi se nudis v praci, tak ses linej debilek co ma blbou praci
kapelu mas na jakou mas
5. 6. 2008, 14:34
ceska republika: to, že mi nerozumíš, je pouze důsledek toho, že se nudím v práci a navíc se v sobotu žením. Dostal jsem od kolegů v práci jako svatební dar dva lístky na Linkin Park (cca před hodinou), takže jsem z toho všeho emocionálně unaven... Nemůžu jim přece říct, že mě Linkin Park vůbec nezajímá, ale když k tomu přihodili i dvě jízdenky na vlak první třídou a má nastávající má k Brnu sentimentální vztah, protože tam studovala, navíc jí Linkin Park nijak extra nevadí, dokonce se jí snad i něco líbí.. Co mám dělat? Takže půjdu na koncert Linkin Park a pak vám tady všem napíšu jaké to bylo, aby vám ze všech těch Esmeků a dešťových dětí nazačalo být ouzko... Tolik tedy o koncertech, na které by člověk nikdy nešel ale nakonec se tam nějak ocitne a musí si s tím poradit, aby ho náhodou kámoši z kapely neposlali do řiti s hláškami jako: "opustil jsi underground, ve kterém jsi nikdy nebyl..." atd.
SevMor
5. 6. 2008, 14:30
tramvaj jede po kolejich tyvoe, ta se nemuze srazit.
pokud to neni salina
5. 6. 2008, 14:18
sevmor: vubec ti nerozumiim, asi musis jit na sepulturu ogare.
ceska republika
5. 6. 2008, 14:17
tve co tam v tym brne delaj
http://tyden.cz/rubriky/d… ?
davam si pozor, ne?
5. 6. 2008, 14:17
pragl: Srovnávat to nechci...
ceska republika: jak jako jiná liga? Komerční úspěch - to ano. Ale jinak? Ulrich - to i moje babka hraje na bicí líp, Hammet.. no prostě kytarista, Hetfield asi jako talent no, ale taky už neví coby, Trujillo - jediný parádní týpek a hráč, ale vyložene se tam zajebává - jak hrál v Infectious Grooves, to jsem chrochtal).
Ale za Ride The Lightnig a Master of Puppets jakože respekt, to zase jo, to jsou perly.
Maideny nekomentuju, nikdy jsem je neposlouchal. Znám jen Run To the Hills a Bring Your Daughter to The Slaughter...
Ale na koncert Metallicy nebo Maidenů bych prostě nešel (kdyby mi někdo koupil lupeny jako dárek nebo jsem to někde vyhrál, tak asi jo), ale na Seps a TON kdykoli... Už pro to Silverovic neuvěřitelné kudro.
A stejně to jsou kecy o hovně, protože jediné, co ještě chci na koncvertě někdy zažít je trojkombo Fugazi, NoMeansNo a Už jsme doma - jako před léty v jekémsi klubu ve Washington D.C...
Takže pro SR další objednávka na koncert, nejlépe v Olomouci, ať zase nemusíme takovou štreku jako na tu Sepulturu...
SevMor
5. 6. 2008, 14:09
nekdo z brna na holky? furt nemuzu nikoho najit.
plno plno
5. 6. 2008, 14:03
někdo z Brna na Paramount Styles?
kdo má pořád jezdit sám
pavel/hank pavelrujzl@gmail.com
5. 6. 2008, 13:47