today is the day : kdo chtel ten si to podle me ohlidal. ja se tesil pul roku. a uzil sem si to. je jasny ze to bylo zabity, delat to sr parta, sabat na sedmicce, to by to bylo asi o necem jinym, velka skoda. ale i tak sem nevidel duvod proc nejit, 3 hod v buse do phy a rano zpatky. po praze sem videl plakaty, na koncerte sem si nevzal. kiss the pig fajn ale logo sparku? to nemusim mit doma. joo, jak jdou fajn veci posrat.. ..to fight the blackness inside.
ondra. cptchaos@centrum.cz
10. 6. 2008, 12:35
guy: tak nevím kdo je tu sráč. Jeslti někdo kdo tu anonymně plivne takovýto žvást nebo někdo koho sere furt řešit dokola že ten a ten vystoupí na tom festáku a přitom je to přeci fuj.dík, bez vás by to tu bylo opravdu nudnější..
MArek zavodskymarek@centrum.cz
10. 6. 2008, 11:55
a to tak že dost: já jsem hlavně zvědavej, kterej honzík si o nich troufne něco napsat. to by snad musel bejt uplnej jarda, ne?
sajrajt ze sídláku
10. 6. 2008, 11:55
už mě bolí hlava z těch sráčů co maj tendenci se tady objevit po každé, co někdo něco/někoho odsoudí, a vyrukujou as "nemusíš sem chodit, poslochat to atd." dík, bez vás by byl svět zmatenější.
guy
10. 6. 2008, 11:27
ach jo: zachran to ve stredu dying fetus
hu
10. 6. 2008, 11:21
třeba pro mě by Gnu a Deverovka byly jeden z důvodů proč tam vůbec jet..
pavel/hank pavelrujzl@gmail.com
10. 6. 2008, 11:11
tyhle kadrovaci moresy z czechcore....
kurvadrát
10. 6. 2008, 11:06
to mty a jíra: JO! já taky viděl Gnu poprvý právě na trutnově, jdu za viktorem ze zkouřky a řikám, hele tak co ty teď někde hraješ jo? - a von na to že no jo ve zkoušce sirén - posloucháme dost melvins a gnu --- ahá hm.... a já jo vole a co to je ty Gnu? a von na to ...no ty voe teď budou hrát za půl hoďky, pak sem si pod sebe třikrát nasral a vod tý doby je to dobrý.....tak takhle viď sem se k nim dostal třea já....to měl aran satan ještě dlouhý vlas he! takže no problem a co si tak vzpomínám, tak jeden ročník hráli na tý malý stage fakt hodně kapel ze SSR klanu - esgmeq, deverovka snad myslim i wolloni a gnu byli na tý velký stage
dav
10. 6. 2008, 11:01
jsem zvědav, co honzík napíše o Enon a hlavně Szuzankách
a to tak že dost
10. 6. 2008, 10:52
nechapu proc se tu porad napadaji "velke festivaly". nikdo prece nikoho nenuti tam jit, je to kazdeho vec a nebudu preci nekoho zatracovat za to, ze pujde na RfP, Trutnov, Brutal, nebo ja nevim co. Kazdy ma rad neco jineho a je jasne ze pro narocnejsiho fanouska je tezke prezit velky festak protoze tam je mrte veci co se mu nemusi libit. A jeslti budou Gnu na Trutnove? no a co? kdo zna tuhle kapelu tak by jim neco takoveho asi opravdu nemel vycitat...
Marek
10. 6. 2008, 10:47
ja vedel,ze to jednou prijde. na koncert paramount styles sem trestuhodne zapomnel a na bulbul se nedostanu. je mi smutno.
ach jo
10. 6. 2008, 10:30
tak to se omlouvám.
10. 6. 2008, 10:29
pavel/hank: To už tady jednou bylo a myslim, že to bohatě stačilo.
pw
10. 6. 2008, 10:28
http://intermedia.ffa.vut…(nejen) Brněnská realita.
fuj.
10. 6. 2008, 10:16
To jo, v roce 2002 jsem slysel Gnu uplne poprve prave na Trutnove.A byli jedini,kteri se mne libili a nejakym zpusobem me oslovili...Jinak ty kapely na Trutnove stoji vetsinou uplne za hovno.
Jirka B.
10. 6. 2008, 09:00