Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Ať si říká co chce kdo chce...koncert Cult of Luna byl výtečnej...jsem rád že jsem je konečně slyšel na živo a fakt mě nezklamali..díky za to, že ste je k nám dostali...kdo je má rád tak si je užije vždycky....jen ty - houpající se a vychutnávající - a kapela...haha..tak a teď ještě Neurosis v Lipsku a geniální léto bude u konce
Charlie art.of.underground@seznam.cz 28. 6. 2008, 15:27
já tátovi starý důchodky...
na dvě kapely už taky něco pamatujou, tak se to bude hodit...
citlivej 28. 6. 2008, 14:09
Abuch: dobra, tak si vemu pantofle. dik
honza. hu.dba@seznam.cz 28. 6. 2008, 11:59
neni to blbost, sorry, tu telocvicnu s uplne novym povrchem nam pucili prave jen pod podminkou, ze tam nikdo nebude chodit v cernejch botach, bude tam i satna (teda spis botna), pokud tam nekdo dete (a mate uz listek nebo rezervaci - je asi skoro vyprodano), tak si fakt vemte prezuvky, nebo cvicky
Abuch uv@silver-rocket.org 28. 6. 2008, 11:44
dík za info, sem fakt nýmand že sem si je nechal ujít, příště si je fakt rači pozvu kurnik
myjty 28. 6. 2008, 10:58
říkali mi to osobně na hradě, dneska jedou domů!!
to majty koky má pravdu 28. 6. 2008, 10:54
doprdele, to je větší mlžení než za komárů na Plastiky... asi si ty Dyse pozvu na privát.
majty 28. 6. 2008, 10:52
K tem OTK co budou zejtra - ty prezuvky sou doufam takova "blbost by tata bojs" (a nikdo kuli tomu nebude prudit) ..
honza. hu.dba@seznam.cz 28. 6. 2008, 10:31
tisková zpráva:

" Na Rose Tattoo vstup zdarma!!!
Australští rockeři Rose Tattoo vystoupí již 2.7. v pražském klubu Retro Music Hall.Kapela,která je v mnoha západních zemích úspěšnější než jejich krajané AC/DC se těší na svoji českou koncertní premiéru a pro své fanoušky připravila jeden nečekaný dárek.Návštěvníci koncertu,kteří se u vstupu prokáží výpisem z trestního rejstříku se záznamem o výkonu nejméně dvouletého trestu odnětí svobody ,obdrží vstupenku zdarma!Rose Tattoo tak nezapomínají na své kořeny-každý člen skupiny v minulosti poznal prostředí nápravného zařízení."
a co tvůj rejstřík? 28. 6. 2008, 08:40
dyse v Tabore nebudou,neprijedou protoze se to krylo s koncertem Volt!!
ja vim.. martin.koktan@centrum.cz 28. 6. 2008, 07:59
COL včera skvely, nemůžu si stěžovat. nezdálo se vám to jen všechno trošku pomalejší než na desce?
spokojenost 27. 6. 2008, 23:22
Cult Of Luna jsem viděl loni 2x a letos 1x v Německu.U nás bez ohledu na Rock Cafe to mělo nejlepší atmosféru,takže pokud mě ta muzika baví,tak na prostor a lidi s prominutím kašlu,i když to někdy dokáže koncert pokurvit uznávám.
jabko 27. 6. 2008, 19:39
chacha, nespolehlivy rapperi z "jihu statu": http://www.musiczone.cz/b…
telefonica 27. 6. 2008, 18:47
melo to padnout kuli festu VOLT, ale maj ho zrusenej tay:
http://profile.myspace.co…
hmm tak nevim 27. 6. 2008, 17:38
nejlepší hláška roku: Senzace!!!! Na post trenéra reprezentace se hlásí Václav Ježek!***[]'>WTF???????????????????????????????????????????????????
Albert 27. 6. 2008, 17:29