No ty vole ta inkvizice... dost dobrý muhehe... Neposlouchejte furt dokola Párply z konce sedmdesátek, uonanuje vám to mozek... jasnej důkaz
denýro
8. 7. 2008, 22:21
No ty vole, Ciky, já z toho budu v prdeli ještě sakra dlouho, pravděpodobně až do smrti, nejlepší akce celýho mýho bídnýho života, to je sichr. Fakt kuci, strašně dík!!!
Himaláj
8. 7. 2008, 21:55
FAKT DÍKY ZA TEN TŘÍ DENNÍ BORDEL - sem v prdeli ještě ted, ale stojí to zato!!! hlukem vpřed
ciiikaal
8. 7. 2008, 21:12
Noise párty byla naprosto úžasná od začátku do konce,, to jo!
cukr
8. 7. 2008, 21:09
Tomuhle řikám seriózní diskuze o radaru. Už aby bylo referendum, po tomhle mám jasno, jak bych hlasoval!!
http://www.youtube.com/wa…
normalizační pop vrze 2008
8. 7. 2008, 19:15
tak já to rozseknu. Noise party byla naprosto úžasná, a to jsme tam byli jen v neděli - ani se neodvažuju představovat si, jak to tam vypadalo ty předchozí dva dny... Výborný kapely/koncerty, nezapomenutelná banda pohoumlesnělejch promotérů a publikum, jehož část už spala radši v parku. No prostě paráda jak sviň!!!
Vikak8nek
8. 7. 2008, 19:01
člověk by se tu chtěl přidat k nějakým nadšeným chvalozpěvům na noise party a tady ho čeká co? radar..
totalySICK
8. 7. 2008, 18:18
proti cemu nas ma radar chranit?
proti strelam z blizkeho vychodu? ty je nemaj, a az je budou mit (?), nebude uz technologie zas o takovej kus dal, ze uz nas radar vlastne neuchrani?
proti rusku? no v tomhle pripade je imo celkem jedno, jestli radar je nebo neni - takovahle valka by znamenala nejspis konec sveta.
mrzi me ze v dnesni dobe globalnich problemu (hlad, voda, klima, ....) se vynakladaj obrovsky fin. prostredky na vojenska zarizeni, o jejichz ucelnosti a vyznamu se da pochybovat
je to stejne, jak ceska armada, vsude se setri (hlavne v soc. oblasti), ale PANDURy kupujem, proc?
ja tomu nerozumim
8. 7. 2008, 17:58
pnt: Naprostej souhlas. My, co ještě pamatujeme "horečný zbrojení", víme.
R.
8. 7. 2008, 17:47
http://en.wikipedia.org/w…"...CONTROL THE NEW “INTERNATIONAL COMMONS” OF SPACE AND “CYBERSPACE,” and pave the way for the creation of a new military service – U.S. Space Forces – with the mission of space control...."
a dole seznam signataru
star wars luke
8. 7. 2008, 17:37
luke skywalker: Kam?
Kam?
8. 7. 2008, 17:30
Mě spíš mrzí, že ti hned každej řekne, že seš čůrák, jen proto, že máš jinej názor a nějaká rozumná debata nepřipadá v úvahu. to jsem tady upřímně nečekal. Uznávám, že sem se taky zachoval jak buran, když jsem hned plácnul, že Tamáš je hovado, beru zpět a přidávám omluvu. Ale pak jsem se snažil mluvit alespoň trochu rozumně a argumentovat -odezva ale byla taková, jaká byla. Trochu zklamání ...
jakub.uck
8. 7. 2008, 17:30
jenze amici vubec nezbrojej proti ropakum a herakum, ale mirej daleko vys... konec koncu iranci nebo jaky jiny teroristi nebudou investovat tezky love do pochybnejch raketovejch projektu, kdyz naloz nastrazena nejakym jednolivcem kdekoliv je nepomerne levnejsi a jistejsi zbran.
luke skywalker
8. 7. 2008, 17:28
no, já myslím, že ta malá debata hezky ukázala na jaký úrovni by probíhalo případný lidový referendum.
mty
8. 7. 2008, 17:25