zbav se vsech krabicek a uz zadny nekupuj!
vrchni rada
28. 8. 2008, 16:59
dobře - otevřeme jiné téma:
nepotřebuje někdo Boss MT-2 Metal Zone (luxusní stav - za 1400,-) nebo Boss OD-2 TurboOverdrive (vizuálně trochu jetý, za 1000,- ) ??? Abych měl za co si koupit nějakou úchylnou jinou krabičku... Popř. nechcete se zbavit něčeho podobného od Bosse a měnit kus za kus?
fst khotzilla@seznam.cz
28. 8. 2008, 16:13
jestli "dělat něco" spočívá ve vymejšlení ultrapíčovin tak je paní Jamila muž na svým místě
f.
28. 8. 2008, 15:45
Náckové nenávidí každýho. Paní ministryně sice něco dělá, a to že hodně, což ještě ale neznamená, že je její jednání přínosem. Prostě další extrém.
Samosebou, všichni ti, co napsali ty otázky, jsou blbci, popřípadě náckoidní blbci...
ještě smutější
28. 8. 2008, 15:43
sorry, že to sem tahám, protože pro spoustu lidí sem politika asi nepatří - ale já třeba mam z té paní pocit, že je to od listopadu první politik v téhle funkci, co něco dělá (tím "něco" myslím něco pro ty druhé a nejen pro svůj účet jak většina jejích kolegů). Ne nadarmo ji všichni náckové nenáviděj v první linii. Možná ji ne vše vychází jak by si představovavala, ale tu snahu netrávit veškerý pracovní šas schůzkami s Mrázky a jemu podobnými, tam prostě cítím. Taky je otázka, jak to bude dlouho trvat, než ji moc semele ... (Takový Bém býval jako starosta Prahy 6 taky bílá vrána - a co je z něj dnes...?)
fst
28. 8. 2008, 15:28
No já kouknul na Lidovky a spíš mě tam zaujaly otázky na paní ministryni Stehlíkovou. Pár idiotských dotazů tam bylo, ale pocit z toho všeho je jasný - kromě rozežraných dětí a nenapravitelných asociálů (mno ti první nemají ještě rozum a druzí ještě navíc asi moc na net nechodí, vim vim, ale stejně......) paní asi moc příznivců nemá...
jsem z toho tak smutnej... moc
28. 8. 2008, 15:18
taky by me to zajimalo.
T.
28. 8. 2008, 14:45
Sedlo: ses moc zvedavej
honza. hu.dba@seznam.cz
28. 8. 2008, 14:13
já se na to těším už od prvního prečtení Nejchytřejšíck keců: Kapitalismus model Silver Rocket
Lukáš
28. 8. 2008, 14:13
No a to by mě třeba taky zajímalo.... Prostě všechno kolem toho.
S.
28. 8. 2008, 13:42
podle mne kapely ze SRR v OSA nejsou
28. 8. 2008, 13:37
Marek: no jo no, když hraješ tolik let, věříš tomu, všechno tomu podřizuješ a ono furt nic...
Některým to dojde hned, některým nikdy. Snad se ještě vzpamatujou.
A to by třeba mohl někdo z UV SR naznačit, jak to chodí u nich? Je to jen taková věc "hurá, vydáme desku těmhle týpkům", nebo to mají všechno náležitě ošéfované, třeba ve smyslu smlouvy s členama, dohodnuté peníze z prodeje atd?
Jen by mě to zajímalo, páč ta image "underground DIY" labelu má přece jen jisté meze a nevěřím tomu, že je možné úplně všechno dělat tak bezstarostně. Např. poplatky OSE, registrace autorských práv k titulům a tak.
Jestli tu někde je na tohle téma článek, tak se omlouvám, četl jsem jen ten o pořádání koncertů.
Zase na druhou stranu bych i rozuměl tomu, kdyby se jim tyhle informace moc šířit nechtělo, páč každý musí mít trošku toho svojeho, že jo, a taky by možná asi padla spousta kultů, legend a pověr o tom, jak je to teda vlastně s tím nejopravdovějším punkem a největíma pérama...
Töhötöm, 2. 7. 2007
Desky jsou jiný téma, klopotně si na sebe vydělávaj samy a figuruje v tom i celej systém soukromý podpory od nás a dalších osob. Pokud by vás to zajímalo, milerádi necháme všechny nahlédnout i pod pokličku tohodle našeho prapůvodního kotle – o tomhle třeba jindy.
Tak možná už "jindy" nastalo, co?
Sedlo
28. 8. 2008, 13:24
sedlo: myslím že tady ani nejde o to co hrajou, na to sere pes. Ale ty názory, povzdechy nad neúspěchy, kecy o managementu...
Marek
28. 8. 2008, 13:02
Tomu kytarovýmu hrdinovi
Funghi
28. 8. 2008, 12:38
Sedlovi?
R.
28. 8. 2008, 12:32