Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
smrt systému voe!! dobře ty karel!
dav 1. 9. 2008, 11:19
b: tady snad nikdo netvrdí, že je odborník na asfalt. To, že jsou silnice rozmrdaný, je prostě fakt. A s největší pravděpodobností na tom nesou vinu hlavně ti, co ty silnice vyrábějí a opravují - špatné směsi, odbytá práce a v neposlední řadě i systém (vždyť oni nám to zase příště daj opravit). Proč se kurva pořád používá měkká směs, ten černej asfalt, co se v létě roztéká a za deště klouže?? A "eště" k tomu dodal ne nepodstatnej detail - naše dálnice stojí asi tolik, co dálnice např. v Norsku, kde je to samej fjord a kopec... Výmluvy na zanedbání během bolševika už nejsou na místě, 20 let je dost dlouhá doba na posraný silnice. No a na tvou otázku zde odpověď: třeba hovno.
pnt 1. 9. 2008, 11:15
no ty vole, tak už i samej odborník na asfalt. co bude následovat? rozumbradi
b 1. 9. 2008, 10:44
ripcord po ránu, to je jako pár facek od fotra
fotr 1. 9. 2008, 09:40
bude letos kategorie VIDEOKLIP ROKU?
http://www.stream.cz/vide…
peklo s jandou 1. 9. 2008, 09:19
U nás to prostě funguje tak, že státní zakázky jsou stálý příjem peněz, lze to ojebat a kdyby něco..tak pár set kilo jablek či hrušek to zasse srovná.
Ale jeďte někdy k našim sousedům do Polska, uvidíte dálnice vedle kterých i ty naše vypadají jako cesty do nebe...
Marek 1. 9. 2008, 09:12
...UNSANE po ránu, to je jako maminčino pohlazení
Old Pilot 1. 9. 2008, 08:26
reakce na inkvizici: na silnice se u nás totiž pár desítek let sralo a teď je toho v prdeli najednou víc než česká ekonomika utáhne, takže srovnání s německem či francií mě nepříjde ideální, ty jsou trochu dál. Každopádně mě to taky sere, jelikož mi stát bere z vejplaty celkem tučnou částku a kde nic tu nic.
Dr. Tina 1. 9. 2008, 07:08
smrt systému voe!!
karel 1. 9. 2008, 07:08
he he, co se to na tom střeláku sakra dělo? že by všichni byli jak děla? jo a ty silnice dělaj každej rok kvůli kamijonům, mělo by se s tim něco dělat - v Baskicku to řeší dělobuchama.
majty 31. 8. 2008, 22:31
Ale system tam ty hroudy asfaltu neplaca. Lubo voe, dej priklad silnice, kterou mas na svedomi, zajedu se tam podivat. Doufam, ze se neurazis jeste vic, kdyz si na to pujcim jeep.
inspektor kluzo 31. 8. 2008, 21:31
to je podle mě otázka systému, ne jednotlivců.
V8k 31. 8. 2008, 20:43
Ja pracuji jako silnicar a svou praci delam poradne a poctive,tak nevim co tu na me nadavate,zkuste si nekdys tvrdou praci,makat rukama...
Luba 31. 8. 2008, 20:37
inkvizice: tojono, a pak se divim že se mi furt zamotávaj provázky
škvíra 31. 8. 2008, 19:11
no, silničáři. před pár lety u nás spravili parkoviště zajímavym způsobem. ten moderní asfalt se roztekl pokaždý, když trochu zasvítilo sluníčko. trvalo to asi dva měsíce. kdo se chtěl dostat k nám do vchodu, musel skrz žhavou černou bažinu nebo obejít celej barák a jít druhou stranou. nejlepší na tom bylo, že to spravit ani nepotřebovalo, ten původní povrch byl asi rok starej. tomu teda řikám vylepšení.
mty 31. 8. 2008, 19:11