Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
já se na to těším už od prvního prečtení Nejchytřejšíck keců: Kapitalismus model Silver Rocket
Lukáš 28. 8. 2008, 14:13
No a to by mě třeba taky zajímalo.... Prostě všechno kolem toho.
S. 28. 8. 2008, 13:42
podle mne kapely ze SRR v OSA nejsou
  28. 8. 2008, 13:37
Marek: no jo no, když hraješ tolik let, věříš tomu, všechno tomu podřizuješ a ono furt nic...
Některým to dojde hned, některým nikdy. Snad se ještě vzpamatujou.

A to by třeba mohl někdo z UV SR naznačit, jak to chodí u nich? Je to jen taková věc "hurá, vydáme desku těmhle týpkům", nebo to mají všechno náležitě ošéfované, třeba ve smyslu smlouvy s členama, dohodnuté peníze z prodeje atd?
Jen by mě to zajímalo, páč ta image "underground DIY" labelu má přece jen jisté meze a nevěřím tomu, že je možné úplně všechno dělat tak bezstarostně. Např. poplatky OSE, registrace autorských práv k titulům a tak.
Jestli tu někde je na tohle téma článek, tak se omlouvám, četl jsem jen ten o pořádání koncertů.
Zase na druhou stranu bych i rozuměl tomu, kdyby se jim tyhle informace moc šířit nechtělo, páč každý musí mít trošku toho svojeho, že jo, a taky by možná asi padla spousta kultů, legend a pověr o tom, jak je to teda vlastně s tím nejopravdovějším punkem a největíma pérama...

Töhötöm, 2. 7. 2007
Desky jsou jiný téma, klopotně si na sebe vydělávaj samy a figuruje v tom i celej systém soukromý podpory od nás a dalších osob. Pokud by vás to zajímalo, milerádi necháme všechny nahlédnout i pod pokličku tohodle našeho prapůvodního kotle – o tomhle třeba jindy.

Tak možná už "jindy" nastalo, co?
Sedlo 28. 8. 2008, 13:24
sedlo: myslím že tady ani nejde o to co hrajou, na to sere pes. Ale ty názory, povzdechy nad neúspěchy, kecy o managementu...
Marek 28. 8. 2008, 13:02
Tomu kytarovýmu hrdinovi
Funghi 28. 8. 2008, 12:38
Sedlovi?
R. 28. 8. 2008, 12:32
Jde mu to, ne?
Funghi 28. 8. 2008, 12:24
MARNOST NAD MARNOST!!!

http://www.youtube.com/wa…
smutek 28. 8. 2008, 12:14
Hele, já je (HC3) osobně znám a není to s nima zase tak zlé. Muziku nemusím, to je fakt, a vozit americkou hudbu do ameriky mi taky nepříjde zrovna jako nejlepší nápad, ale jinak jsou v klidu. Kytaristu neznám, ale basák s bubeníkem jsou celkem normální. Právě že definice "vyčazených pohodářů s kozíma bradkama" na ně vůbec nesedí. Škoda, že před pár lety podlehli "vábení showbyznysu" a udělali z té kapely to, co je teď. Za starých časů ve čtyřčlené sestavě ještě se zpěvákem Martinem to byla jedna z nejoriginálnějších crossover kapel v našem kraji. Bohužel, to bylo už poměrně dávno. Teďka to zní jako 2641. kopie jakékoli kapely z MTV...
Sedlo 28. 8. 2008, 12:10
co sem serete HC3, ty prece patri do pomerance k celerovi a jeho kokotum...
Lukas 28. 8. 2008, 12:06
dneska Tephra na Flédě, jecheche, konečně!!
pavel pavelrujzl@gmail.com 28. 8. 2008, 09:38
Hm, naco inkvizice, takové je lepší nechat v klidu participovat, přišli bysme tak o dialogy jako: "Zapaříme, bo co??" "Hele, no my hrajem spíš tak pro holky a tak..."...
flames 28. 8. 2008, 09:18
asi tak: trefa. nejhorší je ale jak si furt na všechno stěžujou a brečí...
Marek 28. 8. 2008, 08:00
Každej, kdo se v posledních deseti letech dostal na nějakej českej rockovej festival, ví, že takovejhle kapel je v každym okrese asi tisíc. Vyčazený pohodáři s kozíma bradkama, tribal kérama, v mikinách DC Shoes, dělaj tuhle svojí tvrdou muziku, která je po právu přehlížená.
asi tak 28. 8. 2008, 07:40