jo a jsem z hořic voe
jo a jsem
1. 9. 2008, 13:32
stačí to zadat soukromé firmě a hned to vypadá líp...
u nás udělali cestu za měsíc, cca 6 km a je to kvalita, jaka tu nebyla od prvni republiky...
tak pozor píčo
1. 9. 2008, 13:32
Jinak D11 (HK - Poděbrady) to je pochoutka, i když už celkem nudná
Dr. Tina
1. 9. 2008, 13:01
ty voe tady prostě nejsou prachy na nic, natož na silnice. Jinak co se ceny týče na 1 km, nejsme extrém, třeba v rakousku maj ještě dražší, musíme aspoň doufat, že za tu cenu ty dálnice vydržej dalších 50 let, hehe
Dr. Tina
1. 9. 2008, 13:00
jak to tak poslouchám víc a víc, přijde mi, že kucí z elektročas to tlačej do stejnejch a do stejně plnejch, v obou případech to sou ale každopádně náherný erubce (N)emocí....!!!
http://www.youtube.com/wa…
dav
1. 9. 2008, 12:03
b: nemusím bejt kuchař abych poznal hnusnou polívku
f.
1. 9. 2008, 11:41
b:hele, tohle je téma které si myslím sere každého kdo jezdí autem. Prostě je to do očí bijící a ani nemusíš být expert na asfalt. Místo dálnic máme prostě mrdku...
MArek
1. 9. 2008, 11:31
smrt systému voe!! dobře ty karel!
dav
1. 9. 2008, 11:19
b: tady snad nikdo netvrdí, že je odborník na asfalt. To, že jsou silnice rozmrdaný, je prostě fakt. A s největší pravděpodobností na tom nesou vinu hlavně ti, co ty silnice vyrábějí a opravují - špatné směsi, odbytá práce a v neposlední řadě i systém (vždyť oni nám to zase příště daj opravit). Proč se kurva pořád používá měkká směs, ten černej asfalt, co se v létě roztéká a za deště klouže?? A "eště" k tomu dodal ne nepodstatnej detail - naše dálnice stojí asi tolik, co dálnice např. v Norsku, kde je to samej fjord a kopec... Výmluvy na zanedbání během bolševika už nejsou na místě, 20 let je dost dlouhá doba na posraný silnice. No a na tvou otázku zde odpověď: třeba hovno.
pnt
1. 9. 2008, 11:15
no ty vole, tak už i samej odborník na asfalt. co bude následovat? rozumbradi
b
1. 9. 2008, 10:44
ripcord po ránu, to je jako pár facek od fotra
fotr
1. 9. 2008, 09:40
bude letos kategorie VIDEOKLIP ROKU?
http://www.stream.cz/vide…
peklo s jandou
1. 9. 2008, 09:19
U nás to prostě funguje tak, že státní zakázky jsou stálý příjem peněz, lze to ojebat a kdyby něco..tak pár set kilo jablek či hrušek to zasse srovná.
Ale jeďte někdy k našim sousedům do Polska, uvidíte dálnice vedle kterých i ty naše vypadají jako cesty do nebe...
Marek
1. 9. 2008, 09:12
...UNSANE po ránu, to je jako maminčino pohlazení
Old Pilot
1. 9. 2008, 08:26
reakce na inkvizici: na silnice se u nás totiž pár desítek let sralo a teď je toho v prdeli najednou víc než česká ekonomika utáhne, takže srovnání s německem či francií mě nepříjde ideální, ty jsou trochu dál. Každopádně mě to taky sere, jelikož mi stát bere z vejplaty celkem tučnou částku a kde nic tu nic.
Dr. Tina
1. 9. 2008, 07:08