Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
viktor: Hezky si to sepsal. me melvins zivot krizej o deset let dyl, hec. a v utery je uvidim poctvrty, hec. mohlo to bejt po popaty, kdybych nebyl linej a jel ted do nemecka. jo a k utery. jedina vterina ticha nebude dokonce ani mezi melvins a big business. vodpocitavam minuty. a slibuju - nebudu hulit. mi urazte pracky kdyztak.
jupi 20. 9. 2008, 08:10
včéra byli Atlantic cable s bugrem ve starý pekárně velice hlučný. vybornej koncert
Timur & crew 20. 9. 2008, 07:50
slípy (jak říká moje babička) jsou nebezpečné zejména v chlapeckém a prepubescentním věku, kdy dozrávají primární pohlavní znaky, zjednodušeně pták woe. pokud jsou příliš těsné, protože vám je ve valné většině případů kupujou ještě rodiče a tudíž neznají vaše skutečné potřeby, se může stát, že penis nedosahne ani slabého evropskeho průměru délky! potom už vám zbývá jen se buďto odstěhovat do Asie, kde budete kingové, nebo nadosmrti poslouchat narážky svých znuděných partnerek, toužících po pořádným utahováku!
ten s malým vod slípů 20. 9. 2008, 01:23
Já myslim, že to Ivoš ani snad nemoh myslet vážně. Jestli to neni fórek, tak je to celkem vostrý.
pw 20. 9. 2008, 00:55
Ivoš: 1. "skvělé": nepřijde ti to trapný? 2. "kapelky": tímto označením jsi vaší formaci už předem zapálil věchet slámy pod hranicí 3. "hodnoťte": jo? a proč jako?
pnt 20. 9. 2008, 00:12
Víš, když se k nějaký muzice dostanu takhle, obvykle mě to odradí, in summa nezajímá. Tento způsob propagace zdá se mi poněkud nešťastným... Ale díky za přání, přeju dobrou noc.
V8k 20. 9. 2008, 00:05
Nediv se, stahuj$ a poslouchej. Každopádně ať ti trenky sedí a slouží!
Ivoš mbrch@seznam.cz 20. 9. 2008, 00:01
Občas se nestačim divit, co se tu člověk nedočte (ivoši), každopádně na žižkově se prej bude končit v deset, takže se pak asi bryskně přesunu na staré město pražské. Jinak slipař jsem samozřejmě byl, leč časem se všechny slipy rozpadly, a tak jsem začal krást hlavě rodiny trenky. A už mi to zůstalo, no.
V8k 19. 9. 2008, 23:47
Skvělé nové album naší kapelky, stahujte a hodnoťte:
http://www.mediafire.com/…
Ivoš mbrch@seznam.cz 19. 9. 2008, 23:00
Časopis Svět Svaru je zaměřen výhradně na informace z praxe. Především se zaměřuje na obloukové svařování, ale také na odporové, kde v současné době hledáme stálého partnera pro náš časopis. Časopis se také zaměřuje na řezání kovů a automatizaci procesů svařování.Velký důraz je kladen také na bezpečnost svařování, proto přinášíme celou řadu informací zaměřenou právě na bezpečnost práce svářečů, obsluhy automatizovaných a robotizovaných pracovišť apod. Jste spokojeni?
Ládin katoda.holomoc@elektroda.cz 19. 9. 2008, 22:58
Viktore, ty jsi býval slipař, jo?
k 19. 9. 2008, 22:51
jo v pohode jenom ze uz to pak teda neni predprodej..tak me to trochu zmatlo
p. dotaz 19. 9. 2008, 21:33
yxc
yxc 19. 9. 2008, 21:12
V8k: No, kdyby kluci na Žižkově v deset dofidlali, tak OvO stihneš, ale pochybuju, že by to zabalili tak brzy. Podle mě záleží na tom, jestli máš radši holky, nebo vdolky. Jestli holky, běž určitě na OvO a Gumu Guar, jestli vdolky, tak na Ow, což je vyjádřeno obrazně opravdu jenom zpola. Já mám vdolky docela rád, ale myslim, že červený Stefaniiny podvazky si fakt užiju. Každopádně uznávám, že je to složitý a všude jsou nějaký pro a proti. Možná jenom ten Iggy - tam je jistota, že se nic překvapivýho nestane...
K! jan@klangundkrach.net 19. 9. 2008, 20:22
OvO taky v neděli v Ponorce!
K.O. 19. 9. 2008, 19:25