Nediv se, stahuj$ a poslouchej. Každopádně ať ti trenky sedí a slouží!
Ivoš mbrch@seznam.cz
20. 9. 2008, 00:01
Občas se nestačim divit, co se tu člověk nedočte (ivoši), každopádně na žižkově se prej bude končit v deset, takže se pak asi bryskně přesunu na staré město pražské. Jinak slipař jsem samozřejmě byl, leč časem se všechny slipy rozpadly, a tak jsem začal krást hlavě rodiny trenky. A už mi to zůstalo, no.
V8k
19. 9. 2008, 23:47
Skvělé nové album naší kapelky, stahujte a hodnoťte:
http://www.mediafire.com/…
Ivoš mbrch@seznam.cz
19. 9. 2008, 23:00
Časopis Svět Svaru je zaměřen výhradně na informace z praxe. Především se zaměřuje na obloukové svařování, ale také na odporové, kde v současné době hledáme stálého partnera pro náš časopis. Časopis se také zaměřuje na řezání kovů a automatizaci procesů svařování.Velký důraz je kladen také na bezpečnost svařování, proto přinášíme celou řadu informací zaměřenou právě na bezpečnost práce svářečů, obsluhy automatizovaných a robotizovaných pracovišť apod. Jste spokojeni?
Ládin katoda.holomoc@elektroda.cz
19. 9. 2008, 22:58
Viktore, ty jsi býval slipař, jo?
k
19. 9. 2008, 22:51
jo v pohode jenom ze uz to pak teda neni predprodej..tak me to trochu zmatlo
p. dotaz
19. 9. 2008, 21:33
yxc
yxc
19. 9. 2008, 21:12
V8k: No, kdyby kluci na Žižkově v deset dofidlali, tak OvO stihneš, ale pochybuju, že by to zabalili tak brzy. Podle mě záleží na tom, jestli máš radši holky, nebo vdolky. Jestli holky, běž určitě na OvO a Gumu Guar, jestli vdolky, tak na Ow, což je vyjádřeno obrazně opravdu jenom zpola. Já mám vdolky docela rád, ale myslim, že červený Stefaniiny podvazky si fakt užiju. Každopádně uznávám, že je to složitý a všude jsou nějaký pro a proti. Možná jenom ten Iggy - tam je jistota, že se nic překvapivýho nestane...
K! jan@klangundkrach.net
19. 9. 2008, 20:22
OvO taky v neděli v Ponorce!
K.O.
19. 9. 2008, 19:25
Tak já už vopravdu nevim - na Ow do Jetu nebo na OvO na chatu?! Navrhuju první část na žižkově a pak pokračování večírku na starym městě. Co nějaká synchronizace, co?
V8k
19. 9. 2008, 18:53
Lightning Bolt skvělý, těším se už teď - ale proč si ještě předtím nezajít na jinou skvělou dvoučlennou kapelu ze stejnýho labelu, že jo... Zítra: OvO (IT/DE) v Chateau Rouge; support: Guma Guar, Head In Body; start: 21h.
K! jan@klangundkrach.net
19. 9. 2008, 17:41
p. dotaz: ano, to znamena, ze si koupis listek na miste tesne predtim nez pojedes po schodech dolu 29. zari, jindy to nejde, neni to ani potreba, diky za pochopeni.
Torr uv@silver-rocket.org
19. 9. 2008, 17:08
si to koupis par sekund dopredu, v poho ne?
receptar
19. 9. 2008, 17:02
abuch: "predprodej na pelican a torche pouze na miste" to znamena co?
p. dotaz
19. 9. 2008, 16:50
jojo...to o o tech Melvins až podezřele moc připomíná i můj "osud". Poprvé masakrista Crover, poprvé Gnu, totální záliba v basové kytaře, atd atd.
Moc se těším na úterý...MOC!
Marek
19. 9. 2008, 16:04