v kuloarech se rikalo neco o
explozivnim prujmu
21. 9. 2008, 16:57
bystra: v brně nehrali protože Orel chytl nějake žaludeční křeče nebo co..
Tomáš
21. 9. 2008, 15:46
ad Vincent Vega - nahrávky týhle kapely miluju. škoda, že Le Christ... bůhvíproč nezahráli v Brně, když měli hrát s Delilah a Fiat Eno. přišel jsem hlavně kvůli nim.. na nahrávku jsem teda moc zvědavý
bystra
21. 9. 2008, 15:38
Včerejší The Stooges show potvrdila, že Mike Watt je nejlepším basákem současnosti (sorry, Davide Wm. Simsi!) a Iggy i na jedný noze pološílenym performerem. Akorát ten brejlatější Asheton by potřeboval takovou tu rozkládací rybářskou židličku... Taky kvůli němu se show smrskla na klubovou dýlku (což mě osobně sedí).
No ale už dnešek přináší dezert! Těšíňáci Le Christ Hypercubistic (
www.myspace.com/hyperkubi…) už předtim fungující pod hlavičkou Vincent Vega se vrátili z bahenních lázní a po nahrávání u Bena jsou připravený zatáhnout dnešní osazenstvo v Jelení do temnejch proudů hodně hybný psychrockový muziky. Budoucnost u Ipecac? Jo, to je celkem možný... Před nima pražskej The Wipers dorost Or. Naslyšenou.
Job honza.krejca@gmail.com
21. 9. 2008, 13:54
co to je za vymatl anglictinu? takhle mluvi/pise nekdo z flipperu, jo?
whut teh fock
21. 9. 2008, 13:02
"Krist Novoselic has send a email to Bruce, Steve and Ted, informing them that he can´t be longer in the band. No one understands this, and we all very dissapointed about his decision. He said he feels miserable on the road, can´t stand the pressure of beeing away from home anymore, he said he tried to change this but found out after the last US shows that he definatly can`t. As a resuld of this, he is forces to quitt the band
Flipper could find a replacement but feel that the time is too short to rehearse a new person..."
ad flipper :(
21. 9. 2008, 12:41
Chcu se jenom zeptat téch, co byli na prvni štači, jaky só ty oVo. Esi na ně mám jit nebo ne. Ponorka je zahulená a žádné kamoš se mnó nechce jit. Tak ať to aspoň stoji za to.
Olomóčák
21. 9. 2008, 12:25
idzi voe vybornej nadfotr
eru em
21. 9. 2008, 01:59
BLBOST
§ @ .
21. 9. 2008, 01:50
http://images.freemusic.c…koukám, že Bourek započal svoji přicmrndávací kariéru u Arana...
anonym
20. 9. 2008, 20:35
a co my chudaci ktery melvins nesnasime?
a co my
20. 9. 2008, 18:20
Uznávám, že se sobecky bavím nejvíc já; touto debatou. Ale pokud si někdo stáhl danou produkci a vzal to vážně... Já když jsem tu sračku slyšel prvně, řezal jsem se snad 10 minut. Nic, jedem dál. Nejblíž na Melvins.
Ivoš mbrch@seznam.cz
20. 9. 2008, 18:14
Ivoši teda musim uznat, komu čest, tomu čest. Takhle už jsem se dlouho nenasmál..
To mi byl ale povedený fórek
20. 9. 2008, 17:13
Ivoš: Pořád mi uniká pointa toho fóru, nebo "prdele" jak řikáš ty. Jestli jsi nečekal takovou reakci, jaká se objevila, tak jaká by měla bejt, aby to byla teprv ta správná "prdel"?
pw
20. 9. 2008, 15:39