Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
hoši a holky, to snad ani nemí možný!!! ten koncert včera předčil naprosto všechno na čem jsem v životě byl... a to o dost velikej kus!!! díky všem co v tom měli prsty a zprostředkovali tu apokalipsu....
majty hs 24. 9. 2008, 15:22
http://images.google.com/…

skvělý fotky
f 24. 9. 2008, 14:53
jsem mu řikal : vole jsem tě viděl ve slipech ja děláš reklamu na bicí vod Tamy a on se jen ta uchecht a řek Realy, tak jsme si vyměnili zubní protézy a mě se doma rozvítil dávno sekerama poraženej vánoční stromek
Bugrr bugrr@centrum.cz 24. 9. 2008, 14:32
ty vole Arane to byl chlívvvvv! Málem jsem zase přišel o práci ale stálo to za to , a pak pokec s Dalem na baru, mi připomínall přísnýho nezdendu, vole, jsem rokopanej a šťastnej
Bugrr bugrr@centrum.cz 24. 9. 2008, 14:30
Já se těšil dost, ale TOHLE jsem fakt nečekal. Jen jsem zíral na Coadyho a Dalea a na lidi v prvních řadách. Neuvěřitelnej zážitek.
Aran uv@silver-rocket.org 24. 9. 2008, 13:55
přesně tak pocit po koncetě byl neuvěřitelnej a nejlepší bylo že nás to zasáhlo všechny uplná harmonie
pedro 24. 9. 2008, 13:54
to se nedá popsat slovama, fakt ne! Ani se nebudu pokoušet to někomu vyprávět.
T. 24. 9. 2008, 12:53
dým, kotel, hovno, chleba, melvins, piva , hnědý džíny - kotel nejvíc
indoš 24. 9. 2008, 12:11
tyvole a MY GENERATION od melvins byl nejlepší cover the who jakej kdy kdo udělal. du tuu, du tuu, du tuu. tyvole.
machy 24. 9. 2008, 11:54
a dneska Vaz!!! bohužel v minnesotskym st. paul... chjo...
reptilian 24. 9. 2008, 11:35
já doma kontroloval trenky a hnědák tam nebyl, takže se v hodnocení držím při zemi, ale i tak musím říct, že to bylo prostě super, zejména kvůli oběma bubeníkům. Hlavně to bylo tak nahlas, že to ani špatný bejt nemohlo. Mám ovšem jeden poznatek, o kterej se rád podělím: když hráli, BB a ten jeden bubeník vzal do ruky kytaru, tak mě napadlo, že když máš za sebou takovou hutnou rytmiku, tak na tu kytaru můžeš hrát úplný srákory a stejně to bude znít dobře.
Lukáš 24. 9. 2008, 11:25
Hlava minus. Jdu se léčit kompletní diskografií, jinak hrozí, že vyberu rodinný úspory a začnu je nahánět po Evropě i Státech! Kurva, jak ten trik s nejlepší rockovou show v historii udělali?!!!!!!!!!!
Boris Anaconda 24. 9. 2008, 11:17
Ten koncert byl naprosto úžasnej.
melvin 24. 9. 2008, 10:43
Ty vole koncert roku! Melvins nejlepší kapela! Silver Rocket nejlepší pořadatelé!!! Všechno nejlepší! Dal bych za to klidně o 3-4 kila víc! Díky kluci jste fakt nejlepší!!!!!
Mokrej 24. 9. 2008, 10:43
no tak ty vole na melvins jsem se sel kouknout trochu z povinnosti, ale tohle jsem jeste v zivote nevidel, dvojity bici masakr ultra a cela kapela vyborna jako svina, tohle jsem necekal, fakt asi koncert roku skoro bych rek
shocking!!! 24. 9. 2008, 10:33