Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
cve
uffff 29. 9. 2008, 11:42
ad BAZAR. nabidky 1 a 3 uz neplatej. takze jenom JUNO 106.
a shanim CME UF5
Bourek uv@silver-rocket.org 29. 9. 2008, 11:42
http://www.youtube.com/wa…
ajvaj ! 29. 9. 2008, 11:39
control naprosta blbost a ty koncerty sou na tom uplne to nejhorsi.
-ht- 29. 9. 2008, 11:27
takze BAZAR:
chceme prodat naky klavesy, protoze toho mame zbytecne moc. davam to nejdriv sem, no ne.
1 - ROLAND ALPHA JUNO 1 - kultovni zalezitost z roku 1985, analogovej syntak s digitalnim ovladanim, ma skvely basy, trochu votriskanej, ale hraje vyborne, jenom prestala hrat jedna klavesa, ale to je tutove mechanicka vada, takze sikovnej monter si to rozebere, vycisti a bude mu to slapat. dokonce sou tam presety po Emems, takze idealni do revivalu, nebo techno kapely. rikal sem si tak za 3 000.
2 - ROLAND JUNO 106 - analogovej sestihlasej syntak z roku 1984, strasne jednoduchy ovladani (staci se podivat jak to vypada), ma to pameti a dokonce to ma i MIDI. ma to bozi filtry a prijemnej zvuk. je ve vybornym stavu a dokonce s drevenym kufrem. sacujem ho na 9 tacu.
3 - BOHM ORGAN - normalni tzv. varhany, ma to tahla, tim se menej ty zvuky a ma to i vibrato. nevim kterej typ to je, ale sacoval bych to na konec sedesatejch let. ma odpalenej zdroj, ale to opravi kdejakej sikovnej elektrikar a bude to makat. stalo to skoro pet, ale nechame ho za litr pro kutily.

v pripade tzv. zajmu piste na bourek@krasnej.net
Bourek uv@silver-rocket.org 29. 9. 2008, 11:05
no právě že nejlepší byly ty koncerty, zvuk...dobře vybraní herci. pak jsem koukal na youtube na realne sceny a fakt to bylo věrné. ale pičovinou bych to nenazýval, známmnohem více špatných životopisných filmů...
Marek 29. 9. 2008, 10:56
jo, souhlasím s tím, že je to pičovina. naprosto plochý dialogy, nevýrazný Curtis... na druhou stranu se mi líbil zvuk těch písní a to, jak byly zfilmovaný ty "koncerty". působilo to realisticky. vizuálně zvládnutý, příběh a atmosféra naprosto ne
taky myslim 29. 9. 2008, 10:42
jsem o vikendu taky mrkl na Control, kurevska picovina
párek 29. 9. 2008, 09:18
jsem se o vikendu mrkl na Control. Kurevsky dobre vybrani herci, dobra atmosfera i pisnicky...hezkej film
Marek 29. 9. 2008, 09:07
tady je nekdo za maslo ... a ja to nejsem ..cau honvuras
retsamkázo 29. 9. 2008, 02:30
dnes od 21:00 v Chateau LSD March a Ignatz

http://www.myspace.com/ig…

http://www.myspace.com/ls…
jony 28. 9. 2008, 16:14
hm, covece neni vodchrchlanej, to byl tom waits, leopard cohen vodtah koncert vod pul devaty do pul dvanacty, s malou prestavkou uprostred, hlas jak zvon, vtipnej a hustej a zaroven strasne pokornej, to sem fakt nic takovyho NIKDY nevidel.
ab 28. 9. 2008, 12:51
abuch: to mi ani nerikej, ja se na to vysral, ze uz je davno vodchrchlanej.
-ht- 28. 9. 2008, 12:02
bylo to uplne nejlepsi, ale jako fakt, este sme si rikali po koncerte, ze bysme klidne k tem dvema tisicum neco prihodili, byl fakt uzasnej, borec, uz jsem dlouho na koncerte nebrecel, naposled na angels of light....
Abuch uv@silver-rocket.org 28. 9. 2008, 11:20
Tak co Lenny Cohen? Kdo tam byl? Bylo to "out of this world"? 'Se vsadím, že jo. Zaváhal jsem a bylo to vyprodaný. A že jemu bych na konto rád přispěl.
Statl 28. 9. 2008, 10:00