Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Není Janda jako Janda. Takový Dalibor, ten zraje jako jabčák. Jen ten permanentní zánět hrtanu ho stále neopouští.
Drahotuš 2. 10. 2008, 10:41
jj, na tom, že to vlastní to máslo Janda není nic špatného. Pokud je s něma řeč, není co řešit. Je to na každém, kde a za kolik se rozhodne točit.
Mě teda překvapuje ta informace o sóle, asi bych nechtěl aby mi tenhle člověk hrál na desce...ale proti gustu...
Marek 2. 10. 2008, 10:25
Daniel Landa - Krysař

Tři Sestry

Aleš Brichta - když byl ještě v Arakainu

Muzikál Galileo, Hamlet, Mrazík, Romeo a Julie

Lucie Bílá

Olympic

J.A.R.

Die Happy - Promotion, Dirty Flowers

Luboš Andršt Blues Band

GK Brothers

Lvmen

Kulhaví poutníci

Doga

Yo Yo Band - 1 deska

Kabát

Törr
lepší společnost 2. 10. 2008, 10:25
http://aktualne.centrum.c…
Berlin Berlin 2. 10. 2008, 10:22
ne v kuchyni! ve sklepe prece!
deep underground 2. 10. 2008, 10:17
Abuch souhlas s tebou!
Bugrr bugrr@centrum.cz 2. 10. 2008, 10:16
koho uvidím dobíhat autobus na toho už v životě nepromluvim
pan Káč 2. 10. 2008, 10:14
ehm, naprostej andros, nahralo se to za dva dny vcetne zvuceni, asi tak stejnym zpusobem jako treba esgmeq, petra jandu sme videli jen kdyz si bral bily sako a sel nekam na recepci...nechapu co na tom muze nekomu prijit tak desivyho, jiny desky sou zase natoceny u sikyre (kde toci spousta "dobrejch" kapel, jedny gnu sou michany v sonu (proboha, tam se i dotacely kytary a zpev!!!!!). Existuje nejaky celosvetovy punkovy usneseni, ze deska musi bejt za kazdou cenu nahrana v kuchyni? Ja myslim ze ne.
Abuch uv@silver-rocket.org 2. 10. 2008, 10:05
vole a paprsky ing Garina nahrávali u Helenky Vondráčkový v 80 letech a její tehdejší manžel byl tím industriálem tak uchvácenej že vytáhnul mikráky ze studia až k motoru auta a jal se to nahrávat - kdyby s ním Helenka vydržela kde by naše pop music mohla bejt! Jinak Lvmen rulez!!!!!!!!
Bugrr bugrr@centrum.cz 2. 10. 2008, 10:00
nahrávat u Jandy by měl každej!! Všichni by byli v OSA a všecka muzika by se konečně zlegalizovala.....
T. 2. 10. 2008, 09:36
Vole dneska v jelenech krásnej večer Cocoon a KODET s Nezdendou!!!! bude to masakr!!!!! takže 60,- a 19:30 začátek!
www.myspace.com/hluchpyco
www.myspace.com/cocoonsou…
dav 2. 10. 2008, 08:47
petr i Lvmen jsou mi ukradený, ale proboha, co by měl jako dokazovat, aby mohl říct svůj názor???
BLBOST nad blbost 2. 10. 2008, 02:27
petrE ses voe mrdak a trapne se ptam,cos ty dokazal? Jakou hudbu si me donutil poslouchat hodiny?
trapnost nad trapnost 2. 10. 2008, 02:18
petr: beru, tak napiš svuj mail
A 1. 10. 2008, 23:54
tak Lvmen nahrávali ve studiu petra jandy...

tomu se říká androš! je to jak zamlada, dobrý věci mě napadaj!

a prej má petr sólíčko v jednom válu! super!

hodit ježka do kanálu
sjet po zadku holou skálu

HOVNA
HOVNA
HOVNA
HOVNA
HOVNA

ani kousek cti vám nezůstal

DARUJI CD LVMEN, zaplatím za odvoz
petr 1. 10. 2008, 23:51