Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
bierce: a to ze vydali lvmen dve dobry desky determinuje do budoucnosti jen chvalu a pozitivni reakce? vzpamatuj se, ty nahravky slyseli kamosi a dost z nich byli zklamani (jo jeste pred vydanim desky) a nebudu ale uvadet jejich jmena, protoze by je pak nekdo mohl narknout "zavistivou zebrotou" (coz je univerzalni argument proti kritickym poznamkam vseho druhu) - ti lidi maji taky kapelu a nemaji lvmen co zavidet a ja nemam duvod jim neverit, kdyz reknou, ze se jim ty novy valy nelibi

vzpamatuj se
detektiv ryba 8. 10. 2008, 11:40
a ještě - Andrea Rottin - ruski, cat song. K poslechu tady: http://www.myspace.com/ma…
Bugrr bugrr@centrum.cz 8. 10. 2008, 11:25
Lords - SHE IS THE LAST
Bugrr bugrr@centrum.cz 8. 10. 2008, 11:20
Voivod - Le Pont Noir... navždy, ne jen pro dnešní den. A taky Jack Luminous, Wrong Way Street a We Are Not Alone....
Sedlo 8. 10. 2008, 10:56
GAUNT - jim motherfucker
nez 8. 10. 2008, 10:47
Greenhorns - Lustry z křišťálu
Aran uv@silver-rocket.org 8. 10. 2008, 10:44
The JONBENÉT: Bartelby
pedro 8. 10. 2008, 10:26
KARP: D + D Fantasy
Job honza.krejca@gmail.com 8. 10. 2008, 10:25
song pro dnešní den: Sic Alps - Bathman
mty 8. 10. 2008, 10:12
ty voe, všechny naše nový songy jsou kurva dobrý y volové
Heron rulez.
tak neplácejte píčoviny že nám ten děděk Janda solíčkuje v našich mazcích.
Peace
Husar Epochal 8. 10. 2008, 08:09
ne že bych se chtěl navážet do lvmen, ale jak to, že taková kapela ještě nestojí na Olympu? beru je za kurva dobrej core. thats all! Mimochodem, k Aranovu článku ohledně Insanie: no kurva, jsem mlaďoch (20 na krku, to by rakeťáci taky chtěli mít, co? :-D) a Insania pro mě byla kapela, která rozhodovala o tom, jakým směrem se mám ubírat, co se týká muziky a lifestile. musím říct, že bez nich bych se nedostal ke Gnu a pak i k ostatním smečkám, hlásících se Houstonu "další svinsto z vesmíru je rozstříleno výkřikem aborigeens "wollongong" a zmítáno Lyssou uhání straight to the Esgmeq....! Co tím opilec chtěl říct? že jsem rád, že právě kapela Insania je ta, se kterou mám tu čest potkat se na podiu. no tyvole...
crack social party 8. 10. 2008, 00:47
CVLT!
pp 7. 10. 2008, 23:16
todle bych vam poustel vod rana do vecera vy lumeni!! http://www.youtube.com/wa…
hospoda 7. 10. 2008, 22:45
A world tour started in September 2008, and is to be followed by their 13th studio recording sometime in spring 2009. The band reunited with their original lineup and played two nights per venue. The first nights are dedicated to their first two albums, Killing Joke and What's THIS For...!, while the second night features large parts of 'Pandemonium' plus some early singles released on Island records. The world tour began on September 11 in Tokyo and will conclude in Chicago on October 14.
Killing Joke nfo 7. 10. 2008, 22:10
Vivat Insania! Jo a ohledně toho zvuku - nejvíc mě bral na God is insane (srandovní, že zrovna Dodo...).

Společnej koncert SR pánů a Insanie - splněnej sen. I když jednou už se sen vlastně vyplnil - dříve narození potvrdí - legendární Voivod/Insania/Slut v RC...
pp 7. 10. 2008, 21:53