kdyz se covek koukne sem
http://www.silver-rocket.…tak zjisti ze vlastne kazdej druhej release sr z posledni doby je sedmipalec
a to je super
8. 10. 2008, 17:24
AG: Určitě. Díky moc.
Aran uv@silver-rocket.org
8. 10. 2008, 17:23
bude možný koupit ten sedmipalec v neděli na koncertě silver mt zion?
AG
8. 10. 2008, 17:14
STEAK TARTARE DU SUD DE LA FRANCE MÉLANGÉ AVEC DE L’ECHALOTE, CAPRES, MOUTARDE DE DIJON ET HUILE D’OLIVE
joo
8. 10. 2008, 16:06
ja tomu nerozumim, ja znam jen Dijonskou horcici
...
8. 10. 2008, 15:57
Ale nejlepsi dil s White Stripes
bez debat
8. 10. 2008, 15:56
a když si někdo z kapely Les Sans Culottes's:
http://www.myspace.com/le… říká Celine Dijon:
http://farm1.static.flick…tak je to epochálně trapný nebo epochálně vtipný?
dotaz na nazor
8. 10. 2008, 15:56
v Simpsonových vystupují největší světové hudební hvězdy jako U2, Michael Jackson, Sting, Aerosmith, Tom Jones............vy sráči!
Irglova
8. 10. 2008, 15:18
Irglova bude v Simpsnech:
http://www.novinky.cz/cla…
Hansard
8. 10. 2008, 15:11
hoď tam co chceš a klidně tam i nachčij
mr. Boršč
8. 10. 2008, 14:58
to ryzova nudle: co je Wei-su?
dotaz
8. 10. 2008, 14:47
co to je pak čoj? to je rusky chcaní?
Standa K
8. 10. 2008, 14:38
jamajskej pepř? to bude nějakej
halucinogen, ne?
8. 10. 2008, 14:38
pak čoj (zelňačka)
450 g pak čoj
6 dl zeleninového vývaru
1 lžíce rýžového vinného octa
1 lžíce světlé sójové omáčky
1 lžíce moučkového cukru
1 lžíce suchého sherry
1 čerstvá nadrobno nakrájená chilli
paprička
1 lžička kukuřičné škrobové moučky
2 lžíce vody
Postup
1.Opláchněte důkladně pak čoj v tekoucí studené vodě, vyždímejte jej a nechte okapat.
Odložte jej ne kuchyňský papír nebo papírové ubrousky.
2.Odřízněte stonky a otrhejte listy.
3.Ohřejte ve velkém hrnci zeleninový vývar. Přidejte pak čok a 10-15 minut vařte.
4.V misce smíchejte rýžový vinný ocet, sójovou omáčku, moučkový cukr a sherry. Společně s nakrájenou chilli papričkou přidejte směs do vývaru.
5.Přiveďte k varu, stáhněte plamen a 2-3 minuty vařte.
6.Smíchejte kukuřičnou škrobovou moučku a vovou a umíchejte hladkou pastu.
7.Pastu postupně vmíchejte do polévky. Za občasného zamíchání vařte do zhoustnutí. Vařte dalších 4-5 minut.
8.Naběračkou přemístěte čínskou zelnou polévku do samostatných nahřátých misek a okamžitě podávejte.
nebo
8. 10. 2008, 14:37
nudle: a voni zerou prasata ti cinani?
no tam maso nebylo, byl tam ale jamajskej pepr
Standa K.
8. 10. 2008, 14:35