Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
http://cz.youtube.com/wat…
obědváme zdravě 12. 10. 2008, 11:34
tencobynaně stejněnešel: Zrušili celý turné.
Aran uv@silver-rocket.org 12. 10. 2008, 10:53
jakej důvod mělo zrušení koncertu Awesome Color???!!!
tencobynaně stejněnešel 12. 10. 2008, 10:38
to sem si zas včera pěkně pročistil hlavu... děkuju všem a wollongong na prvním místě.
spokojenej strejda 12. 10. 2008, 09:11
tenzážitekjesilně nasládlý...stříbrná hora bude vysoká...azdolatjíbudeprojevemvášně
kireisaku zelenině 11. 10. 2008, 23:55
ale nefetuju karfiole
tak nechod 11. 10. 2008, 20:19
jasne nebojim
vic nemam co rict no beats to kvetak 11. 10. 2008, 20:15
jó holka, já měl taky obodbí, kdy jsem četl beatníky, a učurával si z toho do kalhot...
světák květák 11. 10. 2008, 20:14
Silver vs Silver
Předevčírem jsem se vrátila z Bukurešti. Dlouhý přemýšlení , protože některý zkušenosti jsou nesdělitelný. Zažijete i to, co vůbec nechcete…třeba se dějou dobrý, pěkný a pak divný věci. Nemáte očekávání , ale trochu obavy, bráníte se už předem a dost dobře nevíte proč.Do hlavy se Vám nevejde, že stojíte někde na ulici v předměstí a dumáte, jestli a co Vám dává právo soudit jinakost.Jejich mentalitu, zvyky, životní tempo, ale cítíte se v bezpečí…přesto se vymezujete už tím, že neumíte rumunsky a týden zabíráte v nějakym kontextu čas a prostor. Přinášíte si svoje fráze a jste na rozpacích z rozpaků, který tím vzbuzujete. Hostí Vás s takovou lehkostí a bezprostředností, že uvažujete o emigraci.Neznají Vás a prd jim záleží na vzdělání a stavu a tloušťce Vaší peněženky. Večer ustelou , odejdou ráno do práce a po návratu Vás rádi vidí na tom samém místě-u sebe doma.Nebo přijdete zpátky mezi svý český kamarády na společnej byt, mezi ty, který dokázali celej pobyt zajistit a něco v momentu zavřít za sebou dveře, vařit večeři, povídat si, nebo koukat na film je to co nás bude spojovat na různě dlouhou dobu. Víceméně náhodnej česká kolekce: 2 bratři, který právě prochází velice složitým rodinným obdobím, stopem zcestovali půl světa a nejsou líný se usmát a být Vám ku pomoci jako vlastní rodina+ kluk, kterej má židovský předky a nějakou dobu strávil v izraelskym kibucu a dalších pro mě extrémních světovejch lokalitách,s neskutečnou empatií a citem vůči komukoli Vám půjčí poslední drobný,+holkám, který znám a přesto nepoznávám v tý postkomunistický každodennosti+různý generace a příběhy. Venku pobíhaj bezprizorní psi, žebráci a feťáci spí na ulicích za bílýho dne, kde se proháněj mercedesy, neumíte vzpomínat na Prahu ani si představit, jaký by to bylo v ten moment v ČR. …kam se ale vrátíte. Jo, cestou přes blazeovanou a navoněnou Vídeň, unavený z celonoční roadmovie v autě vyrobeným nějakou nadnárodní korporací + nezpočítáte kolik benzínek a usychajících stomů minete. O čem, že to blah bla blab la blábolim? Asi o tom, co si myslim, že bude zítra koncert Silver mt Zion. A SILVER MT ZION MEMORIAL ORCHESTRA AND TRA-LA-LA BAND .Tady ještě nehráli a je mi jasný, že nebylo snadný zajistit ani prostor ani tenhle ansábl. Od nikoho ze Silver Rocket bych tuhle volbu nečekala, to se přiznám bez mučení. Za zážitek se nemůže nikdy nikdo zaručit předem, riskujou obě strany. Já je viděla 2x a i když poslouchám něco jinýho než Vy a jsem vlastně hodně konzervativní normál přála bych si, aby jste to třeba brali jako já tu Bucharest a stejnak dorazili. Poslechněte si ještě oficiálně nevydaný I Built Myself A Metal Bird, I Fed My Metal Bird The Wings Of Other Metal Birds a THERE’S LIGHT na http://www.silvermtzion.c….
Chci říct, že nikdo asi nic neví předem. Přijedou pár kluků a holek a bylo by fajn, kdyby jim Praha trochu necynicky připomněla světlý chvíle, který potřebujem všichni, ať jsme kdekoli…omlouvám se za patos a fakt ráda bych poděkovala výše zmiňovaným a Jakubovi aka am180.
sylva b sonnie barko 11. 10. 2008, 19:42
Pilot - a ty chápeš, o co tomu člověku na tý stránce jde? Já uplně ne... To chce říct, že americká vládá budovu podminovala nebo zasáhli ufouni? Sorry, ale trochu to nechápu - jasně že v mediích kecaj, ale nejsem si uplně jistej, jakou pravdu tady chce vlastně kdo odhalit???
? 11. 10. 2008, 19:22
http://911.yweb.sk/audio.…
Pilot 11. 10. 2008, 18:27
je to zvláštní pocit. nemužete tomu člověku přát smrt, ani se z toho neštěstí nijak radovat, to by bylo hrozné, ...ale zároveň víte, že to byl pěknej hajzl ...
... 11. 10. 2008, 16:43
t: prvni dobra zprava takhle pri sobote
jo 11. 10. 2008, 14:02
http://aktualne.centrum.c…
copak ho Hitler neučil, že se jezdí vpravo?!!?
t 11. 10. 2008, 13:09
31KNOTS superjaxvině
handsome furs nuda jaxvině 11. 10. 2008, 10:54