Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
ale ma, spoustu prihratejch autoportretu na tom svym blogisku.
brno brno, buuuuzerantu plno plati 12. 11. 2008, 12:05
ten pitrocha je fakt divnej... teď jsem si četl nějaký jeho starší reporty co na tom webu má a... a jako děs teda... mimo jiné komentuje i vzhled členek kapel (a používá pro mě neznámý slova jako look). škoda že tam nemá fotku, dával bych si něj v brně pozor
krl 12. 11. 2008, 12:03
taky to tak vidim. do rock a popu muze psat jen uplnej blbec. jen me trochu znepokojuje, ze se mu taky libili paramount styles
verdikt 12. 11. 2008, 11:44
to sem nepiste, jeho ho to bude utvrzovat v nazoru, je vsichni kolem SR jsou blby stado a on je ten jedinej verozvest jediny brnensky praudy
prauda 12. 11. 2008, 11:40
upřímně - je to smutnej aktér, ten pitrocha.
orp 12. 11. 2008, 11:21
To je debil. A nejen kvůli tý inkvizici na AE. Věta "McCloud má totiž tu jedinečnou schopnost stahovat svým hlasem ženským kalhotky“ je rovnou na nakopnutí do koulí. Koncentrát slizkosti.
mty 12. 11. 2008, 11:18
blbost, podle me tady ma Aran Epochal svoje misto... uprimne neznam nic, s cim by se to dalo srovnavat (proc taky), takze bych to nikdy neotagoval jako "vycpele" ci "zoufale"... drzim tomu projektu (svoje laicke) palce! [timto se snazim dat najevo, ze se s tim odstaveckem neztotoznuju] a propos, pisnove texty maji sve misto prave v pisnich, a tak si nemyslim, ze je to neco, co by melo vychazet knizne...
bro 12. 11. 2008, 11:16
Ta inkvizice je super. Kdy bude ta bible?
pw 12. 11. 2008, 11:10
A jestli chcete novou inkvizici, tak je tady: http://www.rockandpop.cz/…
Aran uv@silver-rocket.org 12. 11. 2008, 10:57
Lístky na Lightning Bolt bylo možný přes internet objednat asi měsíc dopředu. Teď už by to pošta nestihla doručit. Celou tu dobu taky byly (a jsou) v Rocksters shopu v Karlovce a v Polí pět. Vyprodáno není, ale nemůžeme zaručit, že se tam vejdou všichni, kdo přijdou rovnou na Sedmičku.
Aran uv@silver-rocket.org 12. 11. 2008, 10:56
DOOMRIDERS YEEAAAAH!!!! Zatím asi koncert roku,woe.
Robert 12. 11. 2008, 09:09
Ou maj Džízs, vyžírá mi to střeváá!
strychnin 11. 11. 2008, 23:13
Zachovejte paniku!!!
Lightning Bolt 11. 11. 2008, 22:26
ahoj, muzete prosim vcas upresnit situaci ohledne ligtning bolt? chystam se jet az ze slezska, ale nemam listek, naposte prosim vcas jestli je vyprodano nebo ne, at nejedu 6 hodin zbytecne vlakem. diky moc
bolt thrower 11. 11. 2008, 20:57
ad otk: bacha na to, uz tedka sme vychraptely, pouzity a unaveny po 20ti letech, takze vo moc horsi to nebude, hehe. za dvacet let se treba hudebne konecne dostaneme k reggae....
ad tom waits> proste mi to prislo vopravdu jako parodie, cekal sem ze to da aspon trochu slusne, ale tode byl fakt votres, treba ve srovnani s Cohenem, kterej predem avizoval ze jede turne kvuli prachum, pac ho okradla jeho bejvala manazerka, pritom ten Cohenuv koncert byl nejsoustredenejsi a nejuprimnejsi projev co sem za hodne dlouhou dobu videl, uplne vo tri tridy jina liga, proste sem od tak drahyho koncertu cekal, ze to ty lidi totalne nevodzivaj. to by mi asi stacilo.
Abuch uv@silver-rocket.org 11. 11. 2008, 20:37