Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Adam - o fanatismu a modlách jsem neřekl ani slovo. nelíbila se mi jen ta sérka sprostých anonymních reakcí ala "homosexuál z maloměsta" a podobných od lidí, kteří nemají dost koule ani na to, aby se podepsali. toť vše
bystra 13. 11. 2008, 11:43
a teď úplně z jinýho soudku...čuměl jsem onehdá na reklamy a byla tam reklama na nějaký pleny, že když si je koupíte tak přispějete na očkování dětí v rozvojových zemích nebo tak něco...tohleto mě celkem nasralo, že tyhle věci používají jako marketingový tah, kurva, myslim že by velký společnosti měli v ceně výrobků mít taky tyhle příspěvky pro lidi, co na tom nejsou zas tak dobře jako my. Fakt myslim že je to sprostý to používat jako reklamní tah a pak mít radost sama ze sebe když dám mimo jiné něco ze svých výdělků na paraple atd...nevim, sice jsem furt bez peněz ale vždycky když mě někdo osloví ať si koupim nějakou pičovinu pro dobrý účely, tak to udělám...
crack vole hipík 13. 11. 2008, 11:42
presne voe. dete si tady na ten fanatismus stezovat nejaky verejnopravni rade a ne sem, my sme tady vsici hloupy. git some pico.
diky ahoj 13. 11. 2008, 11:33
Jeffowski: Omlouvat se mi nemusíš. A fotky máš fakt hezký. Jinak moje basový schopnosti mi stačí přesně na to, co potřebuju hrát. Uznávám, do brilance tebou obdivovanejch -123 minut mám daleko. Naštěstí.

Jeffovski, bystra, michal: "Fanatismus fanoušků SR" je oblíbená mantra lidí s důrazem na tzv. "objektivní" recenze. Jasně, tady jste mezi samejma fanatikama, co jste čekali? Viděli jste někdy Bugrra na koncertě? Banána na Doomriders? Todda, když "zpívá"? Úplný blázni vám říkám. Ne, s náma není žádná rozumná řeč. Tady jsou všechno vole fanatici se silně subjektivním názorem na všechno. Mně jsou úplně jedno všechny sračky, co se snesou na Gnu nebo na Aran Epochal, všechny ty Buran Colosal a Anal Vaginal a jak neumím hrát a blebleble... Jak říkám, šijte do mně, já to snesu. Ale zuřím, když se někdo naváží do ostatních Silver Rocket kapel, protože to jsou moje modly a moje vzory. Zuřím jako každej obyčejnej fanoušek. Takže zhruba tenhle fanatismus tady panuje, a to mě baví.
Aran uv@silver-rocket.org 13. 11. 2008, 11:26
kdo bude mít v pátek na sedmičce špunty do uší je pěknej suchar!!!
ckl 13. 11. 2008, 11:19
nejlepsi by bylo kdyby hral bez kosile! ach !
ps: narozdil od pitrochy, ten by si ji na tom svem fotosetu radsi mel oblict.
nymfa 13. 11. 2008, 10:34
"místo koncertu - Skleněná Louka - nějak zvláštní zážitek neslibovala"?
já tam viděla hrát bugra a myslím že Louka jako místo koncertu
byla v pohodě!
víla amálka 13. 11. 2008, 10:32
myslim ze nejvetsi radost ma ted pitrocha, ze vsichni najednou ctete do podrobna ty jeho vyplody.
jinak ta kosile taky klidne mohla bejt se svetle zelenejma, tmave modrejma a cihlove cervenejma hvezdickama, zalezi na tom jak mas nakalibrovanej monitor. zajmalo by me kdo sem prvni da presny pomery tech barev. vyhlasuju soutez TED.
anonymni mydlo ve sprse 13. 11. 2008, 10:31
michal: nikdo mu "vyjadreni vlastniho nazoru" nebere
sneslo se zde pouze vyjadreni vlastniho nazoru na pitrochu
vlastni nazor 13. 11. 2008, 10:28
na pitrochu jsem se snesla protože je to kokot
obdivuhodným fanatismem na něj plýtvat nebudu
vždyť chudák neumí ani rozeznávat barvy voe - prej:
"Kytarista oblečen do zelené košile se strakatými hvězdičkami"
...kua i důchodce s šedým zákalem pozná modrou košili se zelenejma
a černejma hvězdííííííčkama....chá chá
http://www.rockandpop.cz/…
anonymní Sprcha 13. 11. 2008, 10:22
mty: myslim, ze tenhle styl neni zas tak odlisnej od slohu nekterejch inkvizic, nebudu ted hledat konkretni priklady, ale "politicky korektni" (takles to myslel?) neni ani jedno.

jinak ta sprcha (z casti anonymnich) nadavek co se na chudaka pitrochu za vyjadreni vlastniho nazoru snesla je obdivuhodna, v tom fanatismu mel trochu pravdu...

jinej priklad bylo jak se tady nekdo ohradil vuci inkvizici na waitse a odpovedi bylo "... tu invizici ale psal ondrej jezek!"
michal 13. 11. 2008, 10:08
tak Lumeni se daj objednat už i přes Day After web store. hurá na to, výplaty za dveřma..
pavel pavelrujzl@gmail.com 13. 11. 2008, 10:08
no, všim jsem si že Slayer a Megadeth budou v Práglu ve stejný den...to jsou mi ale náhody. Lepší by ale bylo, kdyby hrála Sepultura a Soulfly ve stejný den ve stejným městě...
crack 13. 11. 2008, 09:44
V pondělí Slayer - patrně naposledy. Araya už na to prdí, táhne mu na 50...
Sedlo 13. 11. 2008, 09:31
http://blog.sibek.cz/?p=6…
slusnej kluk a vy? 13. 11. 2008, 09:25