Bugrr: S tím otvírákem máš recht. Já kdybych už neměl otvírák, kterej zpívá "mááám svý pivo mááám, je príííma", kterej jsem vyhrál za 20 víček od braníku, tak si ho taky hned pořídim.
K! jan@klangundkrach.net
4. 12. 2008, 16:05
aran nema problem... to maji jen takovi mindraci jako predseda druzstva, zastupce vedouciho a dalsi desne vtipni vagusove...
howgh
4. 12. 2008, 16:05
arane, tvůj problém je v tom, že moc makáš...
http://www.youtube.com/wa…
předseda družstva
4. 12. 2008, 16:01
Včera jsem tady nezávazně vtipkoval na téma dětský trička (bohužel jsem ke svýmu příspěvku zapomněl připsat smajlíka, takže to někdo možná nepochopil). Teď ale vážně: dětský trička, resp. JEN dětský trička, jsou samozřejmě naprosto jasná a opodstatněná volba. Jen blázen – anebo nenapravitelnej dekadent – by dneska investoval do ošacení starých, rozpadajících se těl (se všemi nepředpokládanými otvory, výmolky, přídavnými nástavci a připínacími kaučukovými výstužemi), když jsou k dispozici těla nová, neporušená, perspektivní. Dospělým „Mensch-Maschinen“ už žádnej parfém iluzi soudržnosti nedodá, i kdyby to byl parfém AE. Proto je naprosto přirozený připravovat arénu pro čerstvý maso, šajse!
K! jan@klangundkrach.net
4. 12. 2008, 16:00
To Aran: To víš, nenaděláš nic strejdo redaktore. Každopádně otvírák byl prima nápad, se mi to objevilo na dveřích od lednice, si řikám kurva co to je? A kde se to tu vzalo? - pak mi došlo že se mi v noci po pokoji potulovala girl Mescaleros, rozšafná po nějaký vydařený akci - no rachot na infarkt (zvlášť když člověka přibíjej noční můry z filmu Kruh) takže jsem si sečetl 1 a 1 a bylo. No a teď se mi díky tomuhle "pčíku" na lince vršej skleněný obaly. No nepoužij to když je to tak pěkný!
Bugrr bugrr@centrum.cz
4. 12. 2008, 15:59
aran: ale my tomu rozumíme, muž ve středním věku, prakticky nad hrobem co si budeme vyprávět a potřebuje zajistit rodinu, ty miliony ti nikdo jen tak nedá
zástupce vedoucího
4. 12. 2008, 15:56
resite picoviny, nechapu, proc za to do arana sijete... prdel? no mne to zas tak vtipne neprijde
bro
4. 12. 2008, 15:54
ty dne jsou fakt dobry, co to je?
libisemi
4. 12. 2008, 15:44
Hm. Mrzí mě, že to někdo vnímá jako "produkty". Místo placek, triček, kulichů a mikin, co dělá spousta kapel, jsem udělal otvíráky a dětský trika. Zas takovej rozdíl mi to nepřijde, ale ortel už jsem si asi stejně podepsal.
Aran uv@silver-rocket.org
4. 12. 2008, 15:44
parfém mě neláká, ale dal bych si flakónek jedíku vyždímanýho z Toddovy košile
f.
4. 12. 2008, 15:35
a taky záviděj (vopravdu výborný trika i to vostatní)
přesně tak!
4. 12. 2008, 14:43
ty seš zas obrovskej vobr vole !
mourek
4. 12. 2008, 14:39
na internet, sem vy patříte. ještě že se můžete vyblejt aspoň na tohle fórum. řek bych, že je tady pár týpků co sou do Arana nešťastně zamilovaný... hehe.
Lichens sou super, ale Dné je vobrovskej vobjev!
Bourek uv@silver-rocket.org
4. 12. 2008, 14:37
Lichens vypadají dobře
fakt
4. 12. 2008, 14:15
parfém ARAN EPOCHAL?
co
4. 12. 2008, 14:14