ja jsem neposlouchal nikdy nic, jen moravsky kapely. proto jsem uplnej debil
chacha
8. 12. 2008, 15:12
jirka: hlavne si hezky shrnul komu lezes do riti
croacodile
8. 12. 2008, 15:09
No ty vole, v 11ti to začlo.Metallica - Reload, kterou mně táta nahrál na kazetu. Pak kompletni diskografie.Hlavně Ride the Lighting jsem měl moc rád.Pak jsem si v nějakym výprodeji koupil za 75Kč kazetu Nirvany - From the muddy banks of the Whiskah.A to odstartovalo moje grunge obdobi.Roztrhaný jeansy,flanylky a dlouhy vlasy...celej nadšenej jsem začal hrát na kytaru a učil se všechny riffy od Nirvany.Po nějaký době mě to samozřejmě omrzelo...Tak jsem začal poslouchat Pearl Jam.S kapelou jsme hrali i pár jejich songů.Fakt prdel, když si na to vzpomenu.
No a jednou v Hradci hrála jedna HC kapela, s kterou jsme měli zkušebnu.Tak jsme si řekli,že na ně zajdeme.Co to vlastně bude zač.Náš kytarista ještě předtim někde schrastil."Nějaký" Lvmen.Tak mně to pouštěl.Abych měl představu co mě čeká.No ty vole,koncert skvělěj!Bylo tam asi jen 20lidí (žádní gympláci kromě nás),ale my z toho byli uplně vedle."Ty voe kuci,co to máte?"Ty voe to je normálně vinyl!No a pak se to celý rozjelo.Fugazi,Lvmen,GNU,Thema,Wollongong atd.
Tak bych asi shrnul můj vývoj.
Jirka
8. 12. 2008, 15:05
dobře uzavřeme to, chtělo by to nějaké oficální stanovisko k nirváně...ať už se s tím jednou provždy vyrovnáme a nemusíme to znova rozpitvávat...každý si sebou z dětství nese nějaký ty traumata, je třeba si říct: ANO, BYL JSEM MLADÝ A NÍZKÝ! Ale už je to za mnou! Brácha zas ujížděl na Orlíku...
freud
8. 12. 2008, 15:04
hm a ja zas jozina z bazin... nekdy v roce 198neco...
V.
8. 12. 2008, 14:57
Nirvána mě přivedla k Melvins, Mudhoney, Sonic Youth, TAD, Green river - prostě věci zásadní. Takže díky za ní! A Albini na Uteru odvedl skvělou práci!
Bugrr bugrr@centrum.cz
8. 12. 2008, 14:56
Tak v tom případě jsem začal posloucht muziku díky Abbě někdy v roce 1980.
R.
8. 12. 2008, 14:54
každýho evidentně podnítilo něco jiný. důležitý je ale, že jste dneska tady, volové.
kurt danielson
8. 12. 2008, 14:47
banán má recht. díky týhle kapele jsem vůbec začal poslouchat muziku.
mty
8. 12. 2008, 14:38
Začal jsem ve 14 letech poslouchat Offspring a to byl jen krok od koncertu Pearl Jam. Nirvana tam taky byla, ještě před Pearl Jam, ale zlomovej byl koncert Pearl Jam. Tam to jako začalo...
HB
8. 12. 2008, 13:23
Možná že tipuješ dobře. Nebudu ti nic rozmlouvat!
crack
8. 12. 2008, 13:08
ty budes slusnej magor
tipuju
8. 12. 2008, 12:48
Jo, jsem samozřejmě taky čurák! Hlavně teda musim uznat, že když mě nadšení pro nirvanu opustilo a víc jsem sjížděl starou seattleskou scénu, kdy jsem pro změnu sjednotil celou diskografii Mudhoney a najednou jsem na nich byl v první řadě v roxy (kde jsem ale při esgmeq z praktickýho důvodu stál raději na kraji - být zflusaný ještě za střízliva? no to ne) a ukradl jsem jim z pódia playlist (z čehož mám stále velkou radost a říkám si, že až nebude na pivo, tak to vydražím) tak jsem pak na nirvanu taky nějakou dobu nadával. hlavně mě sralo že když jsem hrál cokoliv na kytaru tak to byl takový plagiátorský počin Cobainova uctívače...ale postupem času se k tomu rád vracím, ale už to na mě tak nepůsobí. Ale když slyšil Beton-Tělo, tak mám u toho pořád husí kůži!
crack
8. 12. 2008, 12:34
to myslíš jako
že i já?
8. 12. 2008, 12:10
MEGAčůraci
a velký
8. 12. 2008, 11:50