Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
podle tebe se asi ty supr kapelky, které takhle chytře podporuješ, tou hudbou asi živí nebo co... nechodí do práce atakdál... akorát všechny přesvědčuješ, že tomu nerozumíš, gumo
ještě hugh 11. 1. 2009, 14:02
Někdo si stěžoval na skonání INKVIZICE, tak tady je můj pokus inspirovanej buřtem:

Výkvět český internetový žurnalistiky
Je jedno jestli vlezete na musicserver, idnes, muzikus nebo někam jinam. Tyhle jelimani jsou už všude. A všemu rozuměj. Jak by taky ne, tyhle mladý kluci maj totiž "velkej přehled", věděj co zrovna letí a navíc uměj poznat "kvalitní hudbu“. Oddělit perly od smetí. Jak by taky ne, na kompu maj postahovaný všechno, co zrovna jede. Tyhle chlapci tomu prostě rozuměj. A že něco zrovna vyjde z módy je nesere, empétrojky jdou snadno smazat. Stejně tak trička se jim rychle seperou a placky zreznou. Přijdou nový a lepší. No problem, tihle hoši maj ve svý muzice pořádek jak v regálu v sámošce. Plesnivý věci jdou brzo z kola ven.

Neni pochyb vo tom, že si ten svůj přehled udržej a budou moct dál vést svý moudrý cancy na internetu. Dneska už je to tak snadný. Navíc jsou na to študovaný, a neváhaj se s tim pochlubit, výkvět český žurnalistiky asi. Sběratelé praxe a akreditací (proč by za to taky platil, že jo, empétrojky jsou přece taky zadarmo). Že by budoucnost tohohle národa? Nasrat. Těm, který to nepřestane bavit nebo nedostanou lepšího fleka (kolik jich asi bude?), za to možná jednou nějakej jouda bude i platit. Jiný joudové to zas budou číst a řikat si "taky bych chtěl mít takovej přehled". A my? My se tomu budem pořád smát …
jakub.uck 11. 1. 2009, 14:02
ty pičo, to si z nás snad dělá prdel, ne? co to je za máslo vořežpruta? začni dělat promotéra, když tomu tak rozumíš, ty kokote... ne, sorry, ty to vlastně děláš celé chytře... víc takových jako ty, prosím tě... zas by na světě bylo o něco líp!
hugh 11. 1. 2009, 14:01
Dostanu akreditaci, ale koupim si placku, protože plackou přispěju víc než lístkem. Prachy z lístku stejně sežere manažer a klub! Kapele nejde nic. To musíte dělat chytře. Vy si hrajete na DIY, ale přitom vším, co děláte nahráváte spiknutí firem... Hovátka, boží...
Buřt a nejsem! 11. 1. 2009, 13:54
stejně jako muzika
ale kuci sou to fajn 11. 1. 2009, 13:33
Burt: Ale jsi....a jak to mas s koncertama...? chodis i za placene vstupne nebo jen kam dostanes akreditaci hehehe:?
platici 11. 1. 2009, 13:33
bierce: ten obal La Prospéritéje je spíš než hnusnej total nudnej a kombinace barev je jako z aktuálního vzorníku oblečků pro adolescenty
řetězce New Yorker
Grapička 11. 1. 2009, 13:21
já bych se normálně na buřta složil a koupil bych mu cd love and piss, když se mu z nich tak klepou kolena ... by pak už měl ve svý sbírce 6 "originálů"
štědrej 11. 1. 2009, 13:17
Stáhnul jsem si Lyssu, ale nekoupim si její placku, he he, čuráci!
Buřt a nejsem debil 11. 1. 2009, 13:14
březen nebo říjen: No nejsem blbej? Kde to žiju? Opraveno, díky.
Aran uv@silver-rocket.org 11. 1. 2009, 12:39
buřt, no je to debil...
zato tenhle borec je mnohem lepší!
http://www.youtube.com/wa…
fekete kecském 11. 1. 2009, 12:37
Aran/UV: 14.října opravdu nevím, co budu dělat...
březen nebo říjen 11. 1. 2009, 12:36
z toho rozhovoru s Buřtem: "Když už něco kupuju, tak merchandise. Placky a tak. "

zdalipak nosí všechny placky na kabátě hm??
wolfn 11. 1. 2009, 11:54
http://www.vvuu.cz/
Huhlykox 11. 1. 2009, 11:14
znechucenej: To já taky. Je to tak dva (nebo už tři?) roky, co mi Job vykládal, že se chystaj do studia... No, když on je vždycky tak přesvědčivej, že má člověk dojem, že to o čem mluví se děje zrovna v tu chvíli... hehe
Dee 11. 1. 2009, 10:31