nová kapela bubeníka a zpěváka z Bullet Union
http://www.myspace.com/tr…
pe.klo
12. 1. 2009, 13:23
Pátýho května to bude slušnej mazec. Těšim se.
R.
12. 1. 2009, 13:01
"This smells riot" je nejlepší popis Unkilled Worker.
Aran uv@silver-rocket.org
12. 1. 2009, 12:23
I´m Throwing My Arms Around Paris
12. 1. 2009, 12:22
Unkilled Worker, it is the singer of Wollongong who works for his count. A solitary break with its faithful guitar and it is not to narrate us a bluette on the corner of fire. A piece for The kids of Clichy-sous-Bois and with FRENCH RIOT SQUADS and bagnoles in fire on the case, this smells riot. A nervous piece with a strange rhythm behind whom could come from one limp with rhythm brinquebalante. Unkilled Worker is not the type to put out fires and the Phantasm of Nation reanimates fire.
translation2.paralink.com/
12. 1. 2009, 12:15
Aran Epochal, it is from the unknown which disembarks, a Czech vague news. A big line of low as spinal column, controls brightness of guitar, a rhythm which must come from the same limps that Unkilled Worker and interventions of brasses in Fetus. The Czech groups have donation to transform into local colour of the outside elements, to instill the air of the country into a piece (Malej Zivot) very there discreet and engaging.
http://translation2.paralink.com/
12. 1. 2009, 12:11
a mimochodem edie sedgwick je fakt bomba
fakt
12. 1. 2009, 12:11
sednout si: máš recht, Bees Made Honey od Earth na vinylu je až transcedentální záležitos.
Jinak si Arane myslim, že "byznys model" by měl nabízet co nevjcí možností pro posluchače, možnsot koupě mptrojek pro týnejdžry, vinyly pro fajnšmekry, ceda pro ostatní + merch jako trika, mikyny apod.
takže si myslim, že třeba tvůj nápad s otvírákama byl dobrej
v dnešní době placka a plakát fans nestačí, takže pokud jekapela dobrá, tak fanoušci ji chtěj co nejvíc "vlastnit", proto Mars Volta udělala hrnky na kafe apod.
Jinak co se týče náslechu, tak nirvanu sem měl taky sjetou dokonale, každý slovo, riff, brnknutí, nájezd bicích.
lidi sou asi přehlcený.
nicméně stahování nezabíji hudbu, bez ní bych neobjevil tuny kapel a následně pak nešel na jejich koncert a nekoupil merch.....
just music
12. 1. 2009, 11:57
"Aran Epochal, c'est de l'inconnu qui débarque, une nouvelle vague tchèque." checht
žerůželé
12. 1. 2009, 11:56
Jsou věci, který si rád stáhnu. Ale musim říct, že nějaký data v počítači, i převedené na audio médium a mě při jejich poslechu nijak neuspokojujou. To je zajímavý, že k hudbě nahraný na kazetách jsem měl daleko vřelejší vztah. Líbí se mi jak myslím Klusák popisuje současný stav poslechu a získávání hudby - bulimie. Bohužel se to do jistý míry týká - například neschopnost soustředění k pořádnému poslechu textů. Vzpomínám, jak jsem třeba u Bossanovy od Pixies znal každý slovo, úder do činelu.
Sednout si a POSLOUCHAT!
12. 1. 2009, 11:45
když se tu probírá tohle stahování, tak bych se znova rád zeptal na případný mp3 obchod Silver Rocket, nevím jestli to tu bylo nějak probráno a chápu, že zrovna SR maj vinyly a cédéčka rádi, ale co dát šanci těm, kteří si tu desku chcou zaplatit ale pak si to stejně naházej "jen" do mp3. Pokud jsem tady jediný mptrojkař, tak to nechte být.
as
12. 1. 2009, 11:36
Aran: naprostej souhlas
jakub.uck
12. 1. 2009, 11:14
Pokud mam říct něco moudrýho, tak stahování nebo kopírování hudby je dobrý do tý doby, pokud si stahuju jen to, co neznám a nikdy bych si to nekoupil. Když začnu kopírovat věci, co mam rád, a přestanu je kupovat, tak je to v hajzlu. Když naopak chci zkusit něco novýho, co si třeba i později koupim, tak je to ok. Tak to vidim já. Nicméně nemužu soudit vostatní, protože každej má jiný možnosti. Když bych neměl na chleba, tak bych si asi taky LP nekupoval, žejo ...
jakub.uck
12. 1. 2009, 11:12
Já stahuju, kupuju a jako pisálek i hudbu dostanu. Přestože si koupim každej měsíc CDčka a vinyly minimálně za litr (což pro mě neni málo), bych bez torrentu bohužel neslyšel a neznal prakticky nic. Což samozřejmě není omluva pro to, že vlastně kradu. je to kompromis mezi čestností, svědomím a vlastní pohodlností a prachama.
HB
12. 1. 2009, 11:01
Nic proti stahování (neumím to, přestože to je jen "tři kliknutí blízko"), ale podle mě to je stejný, jako když si v obchodě člověk pouští do sluchátek desky, který si pak stejně nekoupí, jen je chce slyšet... nebo tak něco. Myslím, že budoucnost je to, jak teď vyšla deska Edie Sedgwick - jen vinyl a k tomu kód na stažení.
12. 1. 2009, 10:57