no vida. a už v tom maj všichni jasno.
čili podle všeho to bylo:
I.) 1.Slut, 2.Našrot, 3.Jesus Lizard, 4.Godflesh, 5.Frank Black, 6.Bad Religion, 7.Ministry
II.) 1.Rány těla, 2.Echobelly, 3.Chumbawamba, 4.Dog Eat Dog, 5.Shane MacGowan, 6.Iggy Pop
fst
2. 2. 2009, 19:46
Aran: hrali tam godlflesh.. fakt! a nekde v bangu jeste myslim pak vyslo, ze jsi tam jako jeden z mala kalil na slut....
richard
2. 2. 2009, 19:36
fst: jako ve 2 nebyl myslen cas, ale ze hrali ve dvou.....
richard
2. 2. 2009, 19:28
fst: godflesh tam sto pero byli.. hrali ve 2 jeste za svetla. frank black hral sto pero prvni den, po nem myslim byli (kuva kemo, tak uz mam taky vypadky, pri tom to byla tak znama kapela... )jo! bad religion, prio kterych neopunkovi pubescenti vtrhli dovnitr arealu bez listku.. ten prvni den koncili ministry....
richard
2. 2. 2009, 19:28
jo a jak se tu někdo ptal na tu inkvizici - ano, je to doslovný text, který rozesílala přímo kapela.
ještě
2. 2. 2009, 18:33
kurnik - den tu nejsem a tady místo běžnejch píčovin takováhle zásadní debata.
Takže: Godflesh si vůbec nepamatuju, mám ale taky nějak pocit, že měli být, ale nebyli...ovšem ruku za to nedám.
co si pamatuju:
- určitě minimálně první den byl všední, protože jsem kvůli pozdnímu příchodu z práce neviděl Slut a Našrot a přišel až na Jesus Lizard, což mě tak otrávilo, že jsem si je ani neužil a celou dobu žbrblal, proč tak zásadní akce musí začít ve všední den tak brzo odpoledne. Ale neviděl jsem ani Rány těla, který začínaly druhej den, takže buď čtvrtek-pátek nebo pátek-sobota - rozhodně ne žádná neděle.
- Slut rozhodně hráli - kámoši mi o nich vyprávěli.
- Chumbawamba taky na 100% hrála. Druhej den. Já ji viděl poprvé, takže jsem neměl problém, ale lidi, co ji viděli po několikáté, děsně nadávali, že ta jejich "show" je zoufale stejná, převleky a kostýmy na stejných místech.
- Ministry končili prvni den, Iggy druhej.
- Kalil kde kdo, ale nejvíc rozhodně Shane MacGowan, kterej měl přišroubovanej stojan mikrofonu k podlaze a opíral se o něj. vlasy mu vlály, protože před něj postavili metrovej větrák, aby jim nevytuhnul. Stejně jim ale v půlce zdrhnul do backstage a kapela musela dat dvě instrumentálky, než ho manager vyhnal zas zpátky...
- Frank Black hral tutově druhej den, celkem brzo odpoledne, myslimže po tý Chumbawambě. Nebo před ní?
- a největší opruz byli Echobelly. celou dobu jsme se sázeli, jestli to na kytaru je holka nebo kluk. každopádně tomu bylo asi tak 17 a tvářilo se to jako velkej umělec a děsně to zprdávalo svýho kytarovýho technika, což byl asi tak padesátiletej vousáč...
- a vůbec si nějak nemůžu vybavit, jestli byli Dog eat Dog první nebo druhej den...
fst
2. 2. 2009, 18:30
Pacey: V poho, ale ať už se to neopakuje, jo?
A teď k věci: Co já bych dal za to, kdybych tam tehdá byl... Ale to mi tehdá byli Godflesh ještě docela u pr*...
(jsem si onen čas zběžně poslechnul nadklenot Songs... a zhnuseně mrčel cosi o nějakým hiphopu... Prostě žádnej správnej rokec...
Byl jsem prostě vůl...)
pp
2. 2. 2009, 17:04
Sorry, že se vměšuju do Godflesh problému. Ale...
Myslíte, že jsou nutný rezervace na čtvrtek do Rubínu?
Pacey
2. 2. 2009, 16:28
Job: jo, to si to měl ještě v makovici jakž takž v pořádku, hehe
Pnt
2. 2. 2009, 15:56
Hele, mám tušení že tam Godflesh hráli už s bubeníkem....
Hukot
2. 2. 2009, 15:55
Hrádek na Jamu si myslím určitě hrál, takže buď Mud Pies nebo Slut. Nejlepší byla z celýho Jamu stejně Sonya Aurora...
pnt
2. 2. 2009, 15:52
Slut tutově byli!!! Celý to začínali někdy brzo odpoledne. Bylo tam v tu dobu tak 100 lidí.
Dee
2. 2. 2009, 15:48
http://www.1015.cz/index.… tu je zoznam co se hralo na jamu 1996
ičo
2. 2. 2009, 15:46
Tak jsme sakra fanoušci, dáme to dohromady! Koukám, že Našrot vám tam haprujou, ale u Slut jsem přesvědčenej spíš o vystupování na Traffic Jamu. Nicméně černočerně oháknutá Godflesh úderka Broadrick a Green tam slušně vyplnila čekání na hrdinné tankisty z Touch and Go. Tenkrát jsem byl ještě slušnej kluk, kterej srkal limču a popotahoval do plic jen pižmo kolemstojících.
Job honza.krejca@gmail.com
2. 2. 2009, 15:42
jo a jinak z toho existuje nějakej záznam, ale nevím jestli to dělala ČT nebo 10:15
pnt po stopadesátý
2. 2. 2009, 15:42