Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
tak dobře, no, řekli jste si o to...
1978, srpen - výstava Země Živitelka v Českých Budějovicích, s rodičema, Olympic.
Pamatuju si to moc dobře a nejvíc to, že mi tam nějakej, dvakrát tak vyšší (asitak) sedmnáctiletej chuligán típnul (snad neúmyslně) cigáro o ruku. Hráli věci z asi nejpříšernější desky Marathon. Tipuju, že tak 2000 lidí tam byly...
No a samostatně jsem si (potom, co jsem nenašel cestu do klubu Amfora myslim na Letadlo) střihnul reparát na Arakain na Barče - to bylo na podzim 1984 a největší hit se jmenoval Ďáblovi soustružníci. No a pak už sem chodil na konziky tak jednou za měsíc - Barča, Chmelnice, Rokoska...
Jinak tu placku s Áčkem jsem si vyrobil taky a taky mi ji ukradli :)
A na druhou stranu mohu odpovědně říci, že ačkoliv v letech 1993-94 jsem Bunkrem procházel minimálně dvakrát týdně, viděl jsem tam celé přesně TŘI koncerty (jeden z nich byl mimochodem křest CD Domácí kapely, kde zrovna coby nový kytarista působil jistý Abůch...)
fst 3. 2. 2009, 18:57
Dee: punkEden na Žofíně, solidní přehlídka čs. kapel a pankáčů...
pnt 3. 2. 2009, 18:57
vl: sakra na tohle jsem málem zapomněl...
Dee 3. 2. 2009, 18:37
pnt: právě že VĚŘIM a je to výborný...Taky si z hlavy pamatuju že 4.12.1988 byla neděle a v Lucerně byla nějaká Rockbilance nebo co, prvně jsem tam viděl Psí vojáky (maskovaný za PVO), poslední koncert HNF (než zmutovali do toho ňákýho Století), Zónu A, KNS, Vltavu....skvělá akce, Echt! mě moc nebavili, tak jsem se vepředu totálně nalitej pokoušel Malíkovi odpojit odposlech, ze zákulisí vyběhnul J.I.Wünsch, chtěl mě vytáhnout nahoru a rozbít mi držku...asi z toho chlastu jsem zapomněl, že jako poslední ještě budou hrát Majkláči na který jsem tam hlavně jel a šel jsem ven čekat na kámoše a divil se proč furt nejdou....
vl 3. 2. 2009, 18:34
taky dobrý: PunkEden podzim 89, takovou tlačenici u vchodu jsem nikdy jindy nezažil. Když jsem se procpal dovnitř bylo tam ještě téměř prázdno a hrála už druhá kapela, zbytek akce se ovšem ztrácí v alkoholovém oparu...
Dee 3. 2. 2009, 18:19
vl: tak mě teda nevěř, che
pnt 3. 2. 2009, 18:10
!jo a ještě z klobouku: parník na Vltavě na podzim r.'88, jeden den undergroundovej, druhej punkovej (Plexis, 3 sestry,?..?...). Tam vám byly zjevy, mám z toho někde pár fotek a vypadá to slušně, hehe
pnt 3. 2. 2009, 18:09
Nejhorší je, že věřim, že ty přesný data dávnejch koncertů nikde nehledáte, ale prostě si je PAMATUJETE...
vl 3. 2. 2009, 18:06
Job: Tak to sorry, to jsem nějak prospal....to byla taky doba, kdy jsem byl rád, že se do Prahy na něco dostanu 2x do roka a eště jsem jezdil na pěkný blbosti....
vl 3. 2. 2009, 18:02
Job/Med: no jo, brácha si ty A. asi chtěl užít trochu jinak, než se mnou...
pnt 3. 2. 2009, 18:01
job: Škoda že tenkrát sešlo ze splitu Unwound/Lvmen....
Hukot 3. 2. 2009, 18:00
vl: Voe, Unwound (období The Future Of What) hráli nejdřív se Sonic Youth na šňůře v 5. 4. 1996. A pak to dávali dvakrát na Sedmičce - jednou s Albion 26. 4. 1998 a pak s Lvmen 17. 5. 1999 Vim, že tahle kapela (přestože by si zasloužila top klubový prostředí) hrála v Evropě po squattech. Ale ten jarní vzduch cestou na Strahov si už každej musí vybavit sám...
Job honza.krejca@gmail.com 3. 2. 2009, 17:57
Celej den jsem si lámal hlavu s tim, kdo to tehdy na ten Jam v 1996 nedorazil a až teď mi to cvaklo - Pulp! Ty mě teda stejně nikdy nebavili a byl jsem jen na 1.dnu...no to je jedno...Godflesh tam hráli, jeli zrovna evropský turné s Ministry, tak byli (neanoncovaný) i tam a nebylo to fakt nic moc, ale za to asi dost mohl zvukař, pamatuju si jak jsem byl nasranej jak potichu byli Ministry...

Unwound tu myslim hráli jen s těma SY a Stereolab, volal jsem tehdy den po koncertě z budky na 10:15 co že to bylo za předkapelu, protože to bylo parádní, nebylo to na plakátech a internet měli tehdy asi jenom v Bílym domě....
vl 3. 2. 2009, 17:43
ehm/vis: přidej trochu, jestli mě paměť neklame bylo mu 6-7, ale jestli měl interes, to nevim, kontaktovat ho kvůli tomu nebudu...
Dee 3. 2. 2009, 17:42
to este o to nemel zadnej interes
vis 3. 2. 2009, 17:38