Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
kuci jaka je kapacita toho Rubina?
zvedavej 5. 2. 2009, 14:24
R: já popravdě taky ne, ale všichni (resp. všechny) to říkaj
italskej smrad 5. 2. 2009, 14:08
Hele v mym případě žádný metly. Prostě jen blbci. Nějaký kuci a holka. Ale ta holka byla nejvostřejší. Během toho setu strčila jazyk do krku všem svejm souputníkům.
Pacey 5. 2. 2009, 13:55
v.: A to venku probíhala fakt tvrdá selekce. Kluk s dlouhejma vlasama musel vytrpět hodně poznámek...
R. 5. 2. 2009, 13:50
opilý metly jsou zkáza koncertů ...
netolerantní 5. 2. 2009, 13:48
bohuzel mam stejnou zkusenost jako Pacey, ale bylo to na koncerte Mono na sedmicce. kdyz jsem jim rekl, jestli by se nemohli byt potichu pri kldnejch pasazi, tak z toho meli akorat prdel... taky nejaky metlosi... asi stejny lidi....
v. 5. 2. 2009, 13:44
Jsem si v Itálii nikdy nevšiml.
R. 5. 2. 2009, 13:44
italové smrdí normálně
to je známá věc 5. 2. 2009, 13:39
Přede mnou zase na Pelican v dubnu před dvěma rokama stáli nějaký Italové a smrděli snad hovnama, jakej to byl smrad.
R. 5. 2. 2009, 13:38
No já to jednou udělal na koncertě Isis, když lidi přede mnou v tvrdčích pasážích mávali hlavama ( to je jasný, taky jsem mával) a lili všude kolem sebe pivo, pro který si chodili každejch deset minut. V klidnejch pasážích se prostě začli bavit, nebo spíš po sobě pořvávat jako když je pauza mezi songama. No a tam jsem se dozvěděl, že jestli jsem si přišel tu kapelu poslechnout tak jsem měl jít k podiu. A pak taky že jsem pěkná pruda a co si o sobě myslim (ale to už nebylo přímo mě, to na sebe už jen pořvávali v těch klidnejch pasážích).
Pacey 5. 2. 2009, 13:33
a koupit jim kindrvajíčka: ale bohužel je normální, že to nikdo neudělá, a pak lidi expost pičujou na něco, co mohli sami vyřešit - nebo se aspoň pokusit.
pnt 5. 2. 2009, 13:21
kindrvajca s práškem do prdele, šuliny a kundy pomazat přezrálýma twarglema a do žumpy jim naházet půl kila kvasnic!
tfuj 5. 2. 2009, 13:14
pak neni nic jdnodusiho nez k nim dojit a poprosit at umlknou...
a koupit jim kindrvajicka s kypricim praskem 5. 2. 2009, 12:47
k tomu aby to bylo výborný tam překazely ty dyliny na baru kery celej koncert (pokud se to vubec da natvat koncertem) nezavřely drzku a v nejzasadnejsich chvilich musely mit nadobi a hucet se vsim co bylo po ruce...narvat jim kindrvajicka s kypricim praskem do prdele..
pancho villa 5. 2. 2009, 12:41
moje kamoska tam byla... a prej to bylo vyborny.
ze bylo i docela plno...
v. 5. 2. 2009, 12:26