dane, "imho" je neco nejakym narecim?
lol
13. 2. 2009, 13:28
Lukáš: Jenže s fotografem to je něco jinýho, než když ti někdo leje pivo na hlavu. Takovýho chlápka pošleš do hajzlu bez výčitek. Ale co máš říct deseti lidem, co fotí v první řadě? "Prosím vás už nefoťte, já mám pocit, že to zabíjí atmosféru koncertu." Oni třeba namítnou, že se pak lidi na ty fotky podívají, že je to baví, blablabla... Nechci nikoho omezovat. Snad si rozumíme.
Aran uv@silver-rocket.org
13. 2. 2009, 13:27
Job: zadna psychoanalyza, jen jsem odpovedel na tvuj dotaz, proc by ses mel uklidnit. Jinak tys nevyjadril zadny nazor, spis takovy vylev. Ale ok, beru to tak, ze kdyz nekdo neco vidi jinak nez ty, tak ho proste posles do prdele, kazdej jsme nejakej. Mailovat si s tebou nebudu, nemyslim, ze by to k necemu vedlo. Myslim, ze se shodneme na tom, ze to byl skvely koncert a to je to hlavni.
Jirka B. Prave, kazdej si uziva koncert po svem. Jasne ze je divny, kdyz nekdo stoji vepredu jako ocas mezi lidma, co se chtej hejbat. Ale zrovna tak je divny, kdyz najednou vzadu, mezi lidma, co jsou spis takovi ti staticti posluchaci (a tedy nelezou dopredu) nekdo propadne extazi doprovazene trhavymi pohyby a vrazi do nich. Je jasny, ze kdyz se hejbas, tak vzdycky vrazis do lidi, to patri k veci, ale fakt by to nemelo bejt prehnany. Ja s tim problemy nemam, jsem docela urostlej, ale kdyz nejaky 100kg typek tvrde vrazi do 50kg holky, tak to imho moc dobry neni. No ale asi je zbytecny to tady resit...
Dan
13. 2. 2009, 13:26
to je ještě docela fér. Už jdu...
Lukáš
13. 2. 2009, 13:20
dekujeme. "bez do pici" je uz agrese nebo jeste ne?
bez do pici
13. 2. 2009, 13:16
doporučení pro uplakánky: až vás bude příště srát, že vedle vás někdo kouří nebo vám bliká do ksichtu foťákem, tak mu to na místě řekněte. Budete překvapeni, že to občas i zabírá. Určitě víc než si stěžovat tady na fóru.
Lukáš
13. 2. 2009, 13:10
Je to možná jenom můj kapitalistickej názor - ale jsem strašně rád, když se těm "pičusům" ze SRR povede takovej koncert a ještě s takovou návštěvností, která je může (doufám) čas od času přiblíží v rozpočtu k magické hranici nula, aniž by některej z nich musel dotovat "provar" svým stavebním spořením.
Old Pilot
13. 2. 2009, 13:09
Fotografove jsou jeste v pohode, ale takovy kameramani...viz.sjetej typek na baroness a kylese,nebo zase moc strizlivej a akcni typek na záchraně sedmicky..
Jirka B.
13. 2. 2009, 13:09
No hele ale musím říct, že s těma fotografama to je někdy na palici. První řady na rockovým koncertě pravidelně obsadí lidi, co se ani nehnou, jen zaměřujou objektivy a pak koukají do svejch strojů, co se jim povedlo. Kdyby si vyfotili první dvě písničky a pak uvolnili místo těm, co se chtějí bavit s kapelou, bylo by to cajk, ale takhle to působí úplně dementně a ve finále to zkazí atmosféru všem.
Aran uv@silver-rocket.org
13. 2. 2009, 12:58
ale na fotografy si tu nikdo nestěžuje, je to jen vtipný a do jistý míry absurdní..zvuku nerozumim protože sem hluchej jak poleno..ale samozřejmě z toho mám neuvěřitelnou radost protože všichni Scotta milujeme a todle bylo jako vidět Beatles, bude to ještě dlouho v nás a vy jste borci že se vám chce vůbec něco pořádat a samozřejmě na zadku doma nikdo sedět nebude protože todle je nejlepší zábava na světě
pedro se loučí
13. 2. 2009, 12:55
to Dan : nejde o drsnost.Kdyz te ale proste nekdo sere tak si muzes poodstoupi o tri metry dal.Kazdej si proste uziva koncert po svym.A je podle me nesmysl si stezovat na fotografy atd.
Jirka B.
13. 2. 2009, 12:50
btw včera samozřejmě parádní a taky moc nechápu, že má někdo potřebu hodnotit zvuk, výkony jednotlivejch hráčů, poměry v pitu - vždyť to byla skvělá akce a dokonalej není ani (a)Bů(c)h
Pnt
13. 2. 2009, 12:43
Dan: Právo na názor má mít každej, teda i ty kterejm přijde zbytečný se zabejvat se prkotinama. Svůj sem vyjádřil bezprostředně, bez žádosti o dodatečnou psychoanalýzu. Mail je k dispozici, můžeme pokračovat ve výměně názorů. Tedy pokud máš zájem bavit se s rádoby drsnym (a svym způsobem psychopatickym) agresorem, hehe.
Job honza.krejca@gmail.com
13. 2. 2009, 12:41
Jirka B.: ja jsem mozna divnej, ale pripada mi, ze je tak nejak fajn, kdyz clovek, ktery se bavi (taky jsem se vcera bavil), aspon do URCITE MIRY bere ohledy na ostatni. Asi jsem malo drsnej.
Dan
13. 2. 2009, 12:41
ještě že máme tu svobodu a každej může vyjádřit svůj názor - třeba "jděte do prdele" nebo "neposílejte do prdele". Paaráda! hehe
Pnt
13. 2. 2009, 12:40