siki reaguje trochu jako kurak kerymu nekdo rekne ze mu vadi kour
pocem
13. 2. 2009, 19:12
takze gnu za asistence abucha za mixem vyrovnali hlasitost melvins
a to je drsny
13. 2. 2009, 18:56
Jo! fakt JO.Při předposlední věci od gnu prostě spadl skleněnej kryt od světla napravo od pódia...
decibely.!hustý...(nikomu se nic nestalo,střepy putovaly do kouta.)
zbyňa
13. 2. 2009, 18:54
siki - je pravda, že dřív to bylo jinak, když fotili jeden dva lidi, ale dneska je realita taková jaká je (sám si to popsal), a proto to taky lidi sere ... mně to přijde pochopitelný ... a co se týče fotek z koncertů, já osobně je nevyhledávám (že na odkaz na ně někdy nahodou kliknu popřít nemužu), fotky z koncertů mi většinou nebavěj, proto je nehledám ...
...
13. 2. 2009, 18:46
ještě tady myslim nikdo neřešil spadlý světlo a to je chyba! při setu tý epochální kapely v pravo u pódia, mrd ho a bylo dole...podobně jako na Melvins
já jsem barbar, neumim na nic hrát a koncerty hodnotim výhradně podle toho, jestli se něco rozbije...takže včera to bylo fakt super
...a foťáci, feťáci, epileptici i kdyby se všichni spojili, tak přece nemůžou zkazit takovou skvělou párty
tea
13. 2. 2009, 18:42
ne bles diver ale blues driver ach ta klávesnice...
Bugrr bugrr@centrum.cz
13. 2. 2009, 18:41
ohledně krabičky k base můžu vřele doporučit bles driver je to normální kytarovej efekt od bosse a taky to na zbustření "nekrade" basy. Spokojenost.
bugrr
13. 2. 2009, 18:40
hmmm, koukám, anonymy už se opět množí, mimochodem, dneska jedu fotit do Jelení :-)
Siki
13. 2. 2009, 18:15
na tvy fotky neklikam, na zadny fotky neklikam. aspon si nemusim bedlive strezit svy misto.
blbec bez fotaku
13. 2. 2009, 18:01
kdybys na ne sral, tak to sem nepises.
13. 2. 2009, 17:59
Takže, sem fotograf. Na konzertech fotím od května 1998 (Earth Crisis, 007). Dnes je focení móda, způsobená digitálníma a levnejma foťáčkama. Tenkrát a mnoho let poté sem býval na koncertech s foťákem sám, byl kinofilm a to nikoho nebavilo...nedalo se to nahrát do kompu...Troufám si říct, že je několik desítek kapel, od kterých mám vizuální záznam z českého konzertu pouze já...S nástupem digitalizace se focení stalo zábavou pro mnoho lidí, kteří si jen fotky stáhnou do počítače a více je nikdo nevidí, ani oni sami, kolikrát ani po roce neví, cože to vlastně fotili.....Ano, i mě, fotografovi vadí ta hromada fotografů vepředu, jelikož si musím své místo bedlivě střežit. Rád vzpomínám na doby, kdy sem fotil sám a vždy sem si urval místo pěkné a nemusel se tam tlačit s ostatníma...Aprpop, kolik z vás, co tu proti mě a ostatním brojíte ste takový charaktery, že když na něco nadávám, tak se pak na to nekoukám? He? 90 procent z vás se rádo na fotky z koncertu, kde byly podívá...Apropó....Někomu vadí foťáci, mně zase vadí lidi, který se bezohledně postaví hned za dveře (Akropolis), na nejužší místo u baru (007), či tak podobně a pak se diví, že tam chce, světe div se, někdo projít...Mimochodem, za těch skoro 11 let focení mi nikdo do očí neřekl, že mu to vadí, ani kapela (kolikrát ty fotky chtějí ode mne spíše poslat), asni publokum....Vždy se to řeší jen formou anonymních diskuzí, chatů a fór....a na ty já seru....
Siki
13. 2. 2009, 17:58
Hele, problém s fotografama se dá jednoduše vyřešit. Tak jako děti na Střeláku dostali svůj nafukovací skákací hrád, měla by se i pro fotografy udělat někde vzadu stranou lidí, co přišli na koncert, nějaká vohrádka, kde si mužou hrát se svejma mašinkama ... Foťáci maj podle mě patřit do poslední řady, ne do tý první. Přišlo by mi to fér i vůči kapelám, pro který je určitě příjemnější vidět v první řadě lidi, co se bavěj, než nějaký týpky, co se zabejvaj spíš svejma hračkama ...
ten rozumnej
13. 2. 2009, 15:52
nezdendo, vozvi se. nemam na tebe číslo. dík.
pe.klo
13. 2. 2009, 15:39
bass: dobrej dist je jeste tohle:
http://kytary.cz/dunlop-m…jak rikal Aran, nektere levnejsi kreslidla (napr od Ibaneze) kradou basy, bacha na to.
jeste k tomu slapani na nohy na koncerte:
opravdu nepatrim mezi ty blazny co nekde mezi stojicimi lidmi metaji kotrmelce a ani nemam 100kg. Samotnemu mi takove chovani vadi. Jen jsem si musel postezvat, ten dotycny me fakt sral. Kazdopadne jsem se pak presunul na jine misto a co je hlavni, koncert si uzil.
Marek
13. 2. 2009, 15:28
http://www.last.fm/user/d…
report epochal
13. 2. 2009, 15:14