Silver Rocket

Ochrana proti spamu. Kolik je dvakrát tři?

Jméno: Email:
Promin, ale na muzice, ktera Te nuti k silenostem proste delaj lidi silenosti. Priste jdi do zadu, nebo na balkon. Ne, ja jsem tam nebyl s dredama a na GvsB bych ani neskakal. Jsou to totalni uchylaci v pozlatku, nebo alepon tak pusobej. GNU byly v pohode, az na zvuk,,,,ten mohl byt opravdu lepsi...zpev byl slyset min nez bych chtel.....Ses moc hodnej ani ne :)
RE: tak trochu jina zajimavost, Deka pdvorak@foxconn.cz 16. 2. 2009, 07:55
byl to asi musicblok nebo jak se ten porad na ct jmenuje,ne? vzdycky tam maj tu kameru takle vystavenou,pockaj az hlavni kapela zahraje tak 2 maximalne 3 pisnicky a balej,prece tam nebudou makat az do konce.. mistr jezek si to ale tocil,ne?
vsimavej 16. 2. 2009, 02:17
JJ, je dobry, kdyz lidi tanci a kdyz se nekdo ozere a nabyde dojmu, ze je kral vsech punkeru a jako takovy ma povinnost machat kolem sebe vsi silou vsemi udy, to je fakt to nejlepsi co vubec muze byt. A jeste lepsi je, kdyz u toho svira v pazoure kelimek s pivem, aby jej pozdeji mohl jako spravny buh veskereho odvazu vyhodit do vzuchu (samozrejme poloplny).
slusnak 16. 2. 2009, 00:29
ha, tak není těžký se nepodepsat
Honza 15. 2. 2009, 23:16
Tenhle vinyl - jestli to někdo máte, tak to nedávejte z ruky... za pár let si za to koupíte barák na Hawaji... :-)

http://www.metal-archives…

Mám to doma v mp3, ale originál je asi nesehnatelný...
Sedlo 15. 2. 2009, 22:26
pro zajimavost: ta disco bass od jolany je kopie gibson rd, ne thunderbirda, i kdyz hlavu ma jinou.
http://www.flyguitars.com…
tak trochu jina zajimavost 15. 2. 2009, 21:57
Koncert GvsB byl jak se patří parádní. Když se dav hejbe, tak je to dobrý, ale mít pusu plnou dredů a každej song dostat dvakrát loktem do břicha a jednou do zubů asi nechce nikdo. Nemohl jsem si nevšimnout přítomnosti kamery vedle zvukaře (ne vedle toho, kterej pořád řval, že zvuk je na hovno) a pak člověka, kterej točil z ruky na nějakej slušnej stroj. Dá se ten materiál sehnat? Ať už střihlej nebo surovej. Tenhle koncert by si zasloužil dvdčko, byť jen se třema čtyřma songama.
Shmick shmick@seznam.cz 15. 2. 2009, 21:37
Je to dobrá basa?
možná bych ju aj koupil 15. 2. 2009, 21:32
tu Jolanu jsem měl.... byla to moje první basa, za 1200 od Běldyho z Řepišť. Mohlo to být tak v roce 1993/4...
Sedlo 15. 2. 2009, 20:16
jojo, taky uz jsem jednomu nejmenovanemu publicistovi zapadl do skatule "solny sloup", hehe
bro 15. 2. 2009, 18:48
p.: asi nedorozumneni vznikle kdyz nekdo v davu vykrik na Arana "epileptiku", kdyz si predtim stezoval na svetla ..
honza. xhu.dbax@gmail.com 15. 2. 2009, 18:04
...ale ale, já jsem asi po víkendu nějak víc netvrdlej než normálně....
Pnt 15. 2. 2009, 17:53
aleš: matusalem je špička. Máš to u mě jako ve spořitelně...
aleš 15. 2. 2009, 17:53
stejně to je vtipný, že někdo má potřebu komentovat a rozdělovat lidi na koncertu. když se někdo hodně baví, tak je označenej za epyleptika. takže ti, co se ani nehnou, jsou statici? dokud mi někdo necpe dready do pusy a nepadá na mě nebo mě soustavně neboucháí do koulí jeho taška, co mu visí za pasem, tak je mi úplně jedno, co se pod pódiem (pokud nějaký je) děje. každej po svým, žejo.
p. pavelrujzl@gmail.com 15. 2. 2009, 17:41
a pak k nim prisel student matematiky
nic tezkyho 15. 2. 2009, 17:37