Silver Rocket

SILVER ROCKET SUMMER SYNOD: kapely

ÚV SRR 1. 9. 2022

Zbejvá splatit poslední dluh, a tím je úplnej výčet účinkujících a pár zaručenejch údajů o nich. Aby se ale trochu naředil náš ledabyle vtipnej sloh, a taky proto, že událost se koná na poměrně úctyhodným duchovním místě, oslovili jsme jednoho nejmenovanýho, ale slovutnýho odborníka na věrouku s přesahem do sociokultury. A byli jsme sami zvědavý, jaký spojitosti nám vyjeví.



Kapely spojený se Silver Rocket jsou svatý. Inspirativní a poučný na až biblický úrovni. Neodporujou Desateru. Zkrátka – jsou to vaši lidi. Jímá vás podezření? Dejte tomu chvilku a nechte si to vysvětlit.

Parahyl

Přesně jak to stojí ve Druhým listu Korintským 5:17: Co je staré, pominulo, hle, je tu nové! Filip (ex-NoArtist, Asstma, Postižená Oblast atd.) má novou kapelu, a zní to super. Čekejte velký bicí, velkou basu, velký věci.

 

LYSSA

O Lysse se řeklo už asi všechno, co se říct dá. Víte, o co jde, těšíte se moc. Žalm 71:23: Mé rty budou jásat, když ti budu pět chválu; i má duše, kterou jsi vykoupil.

 

GURUN GURUN

Každej koncert GG nám připomíná, že svět je sice pro mnohý z nás nepochopitelnej, ale ta nepochopitelnost nemusí bejt nutně zlá, můžou se o ní vyprávět pohádky, o čemž k nám hovoří právě Žalm 95:1: Pojďme, jásejme Hospodinu, oslavujme skálu své spásy!

 

FETCH!

Fetch! jsou jako ostrov v moři nejistoty. Potichu v pozadí, ovšem když z něj vystoupí, dávají nám sílu. Jejich projev pěkně vystihuje Izajáš 41:10: Neboj se, neboť já jsem s tebou; neděs se, neboť já jsem tvůj Bůh; posílím tě, pomůžu ti, podepřu tě svou spravedlivou pravicí.

 

Obřízek

Neznáte? Je to spojení Inaua a Michala z Mermomoci. Dva kluci, který se snaží držet božího slova a chtějí nám o tom vyprávět. Neboli jak se píše v Prvním listu Korintským 7:19: Nezáleží na tom, zda je někdo obřezán nebo není, ale na tom, zda zachovává Boží přikázání.

 

Těšíme se na vás!