John - Netuším, proč by sis to svým doplněním (s přesnější schopností formulovat) měl s někým rozházet. Naopak je to spíš důkaz, že když je vůle a chuť chápat, jde všechno.
pozorovatelna: Jestli v tom nějaký rozdíl je, pak jen ten, že k některým kapelám máme každý blíž a k některým méně. Klidně tam místo Bonus mohlo být namátkou třeba Lahar - kdyby tedy vystupovali tak výrazně častěji jako vystupuje (třeba) Bonus oproti (třeba) Wollons
šilhan: Omlouvám se, spletl jsem se. Máš potřebu řešit. Hlavně to svoje. (Všechny ty čtyři věty se mi jeví srozumitelné a celkem jasné, jen druhá je pro mě významově stejná jako třetí)
depka
20. 1. 2011, 14:10
to je furt ňákej bonus bonus a prachy nikde...
Bugrr bugrr@centrum.cz
20. 1. 2011, 13:43
no, spíš svahilské
filolog
20. 1. 2011, 13:43
potěšilo mě, kdyby už nikdo nehrál
mizantrop
20. 1. 2011, 13:40
To je neuvěřitelný, kolik maj některý lidi času...
jakub.uck
20. 1. 2011, 13:40
kdovo druhej chřikáž emajvev šemjasno, mávevš emnej vícjasno
mongolské přísloví
20. 1. 2011, 13:39
hahaha. tohle forum je super. takže jeden napíše nesrozumitelnej, nejasně interpretovatelnej, příspěvěk (všecho v pořádku), tak ten co mu porozumí špatně má hned "ve všem jasno?" a nemá potřebu COKOLIV řešit. a vidiš, já sem právě měl potřebu řešit to, co tady popisuje pozorovatelna:
"Potěšilo by mě, kdyby Gnu, Lyssa a Wollons hráli častěji." = tomu rozumim.
"Potěšilo by mě, kdyby Gnu, Lyssa a Wollons hráli častěji než Bonus." = tomu nerozumim, protože nechápu jakou to má spolu souvislost a příde mi, že je to jednoúčelový a záměrně konfliktní.
"Potěšilo by mě, kdyby Gnu, Lyssa a Wollons hráli častěji než Zkouška sirén."
"Potěšilo by mě, kdyby Esgmeq a Lvmen hráli častěji než Lyssa."
Šilhan
20. 1. 2011, 13:24
depka: nojo, první dojem nekecal. Bohužel stejně jako Ty nepíšeš přesně to, co chceš říct, Šilhan nerozumí textu přesně, jak je napsán; a bohužel pro Vás se odchyluje na opačnou stranu.
Předpokládám, že si to tímhle rozházím s Váma oběma. Noale jinak, je to naprosto zbytečnej spor, kterej byste si snadno vysvětlili; škoda, že nechcete.
pozorovatelna: "než Bonus dneska" vs. "než Bonus v tu dobu". Jak on to asi myslel?
John
20. 1. 2011, 13:11
já nevim. podle mě je rozdíl mezi: "Potěšilo by mě, kdyby Gnu, Lyssa a Wollons hráli častěji." a "Potěšilo by mě, kdyby Gnu, Lyssa a Wollons hráli častěji než Bonus."
pozorovatelna
20. 1. 2011, 12:48
John - Nemyslím, že by Šilhan měl potřebu COKOLIV řešit. Nejspíš má ve všem jasno. Na ty koncerty si zajdu radši sám. Jak vidno o pár řádek dál, jsou lidi jako Sherlock, kterým čtení problém nedělá.
hm? - Opravdu se ti zdá, že dělat "provarový koncerty" je ten správnej punk?
cilka - Hmm, tomu říkám názor. Já bych řekl: Skvělá anketa podle lidí, co vědí, co říkají, a jen nepapouškují stádo. A navíc pestrá tím vzorkem lidí.
depka
20. 1. 2011, 12:04
GY!BE: je tady 15 listku
re komando
20. 1. 2011, 11:06
hm. žebříček od hovnovála je definice hlášky "vtipe vylez"
hajzlpapír
20. 1. 2011, 10:14
Hele, kdyby to někoho chytlo, tak máme novou doménu na
www.punkistpop.org (a docela příjemnej novej dyzajn) a zrovna jsme vydali jednu příjemnou věc, tak si ji třeba i stáhněte, jo? Ať se kluci ruský dostanou k dalším lidem. Dík, Roman.
Jinak nový basketball diaries zase úžasný! Fakt moc rád to čtu. To srovnání s bubeníky je naprosto skvělý!
punkistpop punkistpop@gmail.com
20. 1. 2011, 07:38
Jak to vypadá s počtem lístků v Rekomandu? Dik!
GY!BE
19. 1. 2011, 21:31
moc absolutnich hodnot
q.b.
19. 1. 2011, 20:54