Silver Rocket

SILVER ROCKET SUMMER SOULKOSTEL: Kontroll, Inau, New Dog, Vlněna, Naquei Manou

ÚV SRR 3. 6. 2015

KONTROLL, INAU

Kdo jste?
VH: Momentálně ztělesnění fenoménu falešný formy. 
JH: Vesnický román.

Co si berete s sebou na SRSS?
VH: Lahev vody, nepromokavou větrovku, prestižky, sandály, kšiltovku, náhradní oblečení, náplast s a bezpolštářkovou, víceúčelovej nůž, reflexní pásku, noviny, zapalovač, zápisník, pár mikrotenovejch pytlíků, jelení lůj, tabák, kartáček na zuby, svítilnu, spacák, flašku tvrdýho, peněženku, bubny, pípu.
JH: Knihu. Jinou zábavu nečekám.

Co očekáváte od hraní v kostele uprostřed lesa?
VH:
My bysme měli hrát v jídelně u kostela uprostřed lesa a to je, troufám si tvrdit, prostor přesně pro nás, takže očekávám hraní přesně pro vás.
JH: Polepšíme se, slibujem!

Nerozklepou se vám kolena, když budete hrát před publikem v bačkorách?
VH:
Viz předchozí bod. Jinak proti bačkorám nic nemám, nepovažuju je za cosi sebevědomí srážející, ale preferuju pantofle. Obé se každopádně absolutně neslučuje s mym přístupem k bubnům a tak bych si svoje sálovky případně prosazoval i do kostela.
JH: Neexistuje, všichni se zujou!

Váš vzkaz pro všechny, kdo se na SRSS přijedou podívat?
VH:
Až budete nad ránem chcát někde daleko od studánky, hluboko v lese, tak mě prosím nepochčijte (většinou nespim v nepromokavý větrovce).
JH: Rozjímejte.

Resumé: V podstatě si už do konce svejch dnů nedovedu představit SRSS, kde by nebyli tyhle dva vysoký hezouni-sportovci. Je to taková jistota, pevnej bod ve vesmíru, dejte mi Holuba a pohnu zeměkoulí. Nikdo nenatočí pivo s větším citem, nikdo ti ho nepodá s větší grácií, a od cesty dostaneš ještě pár hezkejch slov nebo chápavej pohled. Tak je prosim nepochčijte. Jo, a prej si letos odskočej od pípy a plotny a zahrajou! (toh)

VLNĚNA

Kdo jste?
Vendy: Lidi z Prahy, Přerova a Jihlavy, co se sešli v Brně a pak zase šli bydlet všichni někam jinam, ale pořád se máme celkem rádi a společně zpíváme o věcech, který jsme většinou spolu zažili.

Co si berete s sebou na SRSS?
Majty: Lidi, co měli možnost nás poznat (třeba Nod Nod), tak věděj, že si s sebou vozíme jen trsátka a paličky. Chci brát psa, ale nevím, jestli nám to ÚV SRSS dovolí, sou docela nepřátelský vůči jiným druhům zvířat. A to tam vydává Zkouška sirén.

Co očekáváte od hraní v kostele uprostřed lesa?
Majty: Doufám, že aspoň někdo bude hrát s pagan black metal warpaint. Jestli je pravda, že přijedou bratři Píčovi ze Vsetína (Molitant, Ocelot), očekávám útok na jednopřechodový a jednokopákový kapelky. Rovněž na jedno-muž pičuse. A lze očekávat skvělej set Demetera, když to pobrali v Bohnicích, poberou to i vlci, medvědi a rysi.

Nerozklepou se vám kolena, když budete hrát před publikem v bačkorách?
Vendy: Už jsme hráli v maskách a pak i bez masek, a navíc zkoušíme u nás doma, kde hrajem jenom v papučích, takže budem víceméně "ve svym". Spíš budu rozklepanej, že nebudu mít župan.

Váš vzkaz pro všechny, kdo se na SRSS přijedou podívat?
Zdravej strach musí bejt.

Resumé: Ať už nahlas nebo potichu, Vlněna spřádá svuj písňovej potenciál podmanivým způsobem v hustej brněnskej svetr. V hlasitý verzi je to spíš pokus o oblečení železný panny a civilizační fóbie uprostřed malebné moravské metropole, v akustický pak změna optiky umožní vnímat Brno jako místo pozitivní deviace. Teším se na obojí! (yoz)

NEW DOG

Kdo jsi?
Jsem rozpolcenej Azerbajdžáno-Američan, kterej se snaží uniknout ze svý ulity.

Co si bereš s sebou na SRSS?
Něco na rýmu.

Co očekáváš od hraní v kostele uprostřed lesa?
Podle spousty náznaků si myslím, že na mě někdo ušil něco na způsob sadistickýho hororovýho nebo sektářskýho rituálu.

Nerozklepou se ti kolena, když budeš hrát před publikem v bačkorách?
Budu nadšenej, když budu hrát v bačkorách. Připomene mi to dětství, kdy mě v Sovětským svazu moji rodiče a prarodiče nutili nosit doma bačkory, a to dokonce i v létě.

Tvůj vzkaz pro všechny, kdo se na SRSS přijedou podívat?
Připravte si slzy!

Resumé: "Classic Ballroom Dances" je pro mě zatím deska roku a nejen kvůli těm úžasnejm songům: vidět obal od Palmy v katalogu Kill Rock Stars je prostě fantastickej pocit. Spolupráce s Anarem je ve všech ohledech ideální - spolehlivej perfekcionista s neuvěřitelně skromným přístupem a kořenama v SSSR. A nejvtipnější je, za těma tichejma písničkama je boxer... (Aran)

NAQUEI MANOU

Kdo jste?
Permoni z Ajsrůmu

Co si berete s sebou na SRSS?
Pantofle a Ignáce

Co očekáváte od hraní v kostele uprostřed lesa?
Hluboký duchovní zážitek

Nerozklepou se vám kolena, když budete hrát před publikem v bačkorách?
Při Alzheimeru určitě!

Váš vzkaz pro všechny, kdo se na SRSS přijedou podívat?
Ajsrům a les forever!

Resumé: Je potřeba vůbec nějakej další komentář? Základní stavební kámen prvního období Silver Rocket, hrdý nositelé katalogovýho čísla SRR3, toho času rozptýlený po horách a kuchyních. O večírcích ve sklepě v Přezleticích, kde kdysi byla ledárna, se vyprávěly legendy už předtim, než ty ohromný pařby vůbec proběhly. Uslyšíme zase všechny zásadní hity, poseru se blahem. A je možný, že Vetřelci zazněj na SRSS dokonce dvakrát! (toh)

Další texty k SRSS:
SRSS:
pantofle, sraní a chcaní TADY
SRSS: parkování TADY
SRSS: spaní TADY
SRSS: doprava TADY
SRSS: Rozhovor s New Dog TADY 

Broumovsko - Modli se a pracuj: TADY
Vernéřovice: cestou k Soulkostelu:
TADY