Silver Rocket

SILVER ROCKET SUMMER SOULKOSTEL: pantofle a pohyb v areálu

ÚV SRR 27. 5. 2015

Je tu další porce informací, týkající se Silver Rocket Summer Soulkostel (12. + 13. června ve Vernéřovicích na Broumovsku). Už jsme probrali parkování a spaní, teď je na řadě dost důležitá položka – a to sice pohyb v areálu, sraní a chcaní atd. Prosíme, čtěte pozorně, jsou to docela klíčový detaily.

PANTOFLE
Tohle není sranda: přivezte si pantofle, papuče, bačkůrky, trepky atd., je to DŮLEŽITÝ. Jak už jsme psali v textu o spaní, patro Soulkostela, kde se hraje, je z krásnýho dřeva, na kterým budou lidi i SPÁT. Ke vstupu na tohle zvýšený patro je proto nezbytný se přezout. Pokud blijete z papučí (ano, jsou takový lidi – naopak třeba Orla si bez slušivejch bačkor, županu a dýmky nedovedeme představit), budete holt muset na patře chodit na boso, v teplejch ponožkách, nebo čistejch botech s lehkou podrážkou. Nebudeme tohle kontrolovat jako kokoti (i když bysme mohli – Módní bačkorová policie, to zní super): spoléháme na vás!

SPRCHY
Tohle je výraznej upgrade: na letošní SRSS se budete moct osprchovat a zamaskovat tak následky případnýho „lehkýho vomitu“ (čau Kubo!). ALE: u sprch se musí zatopit a udržovat oheň, takže vyhlašujeme sprchovací čas v sobotu a v neděli od 10.00 do 12.00. Víc po nás nemůžete chtít. Platí? Pozor: NEPIJTE VODU ve sprše, NENÍ PITNÁ.

UMÝVÁRNA
Na rozdíl od sprch pojede umývárna nonstop. Studená voda, spartánský podmínky – takhle to máme všichni rádi, dřevorubci a přírodňáci, batikovaný hipíz, no ne? Pozor: NEPIJTE VODU v umývárně, NENÍ PITNÁ.

PITNÁ VODA
Možná si říkáte, jestli tam je vůbec nějaká pitná voda. Ano, je: u pramene aka studánky, která je pár kroků od Soulkostela. Pozor: kdo tam bude chcát, bude popraven bez soudu.

CHCANÍ A SRANÍ
Uvnitř Soulkostela jsou dva záchody, ale ty jsou pouze pro holky / dámy / pani / bičís. Zanáší to septik, kterej bysme museli pořád vypouštět a koho by to furt bavilo... Pro kluky / chlapi / pány / bičís jinak platí, že kolem dokola je les, ale myslete na to, že čím dál od objektu se vychčijete, tím líp pro všechny. NECHČIJTE u studánky, to je snad jasný. Pokud jde o sraní, pro holky i pro kluky jsou v areálu k dispozici kadibudky na dvou místech (2x6 kadibudek, píše Osobič). Pozor: NEPIJTE VODU v kadibudkách, STEJNĚ TAM ŽÁDNÁ NETEČE.

Pokud něco není jasný, HNED TEĎ piš na uv@silver-rocket.org

Další texty k SRSS:
Broumovsko - Modli se a pracuj: TADY
SRSS: parkování TADY
SRSS: spaní TADY
SRSS: Rozhovor s New Dog TADY