Silver Rocket

Silver Rocket Summer Saga: kapely a psi

Aran 28. 7. 2005

1. KAPELY
Kromě drsnýho, časně ranního probuzení a středověký atmosféry se na Silver Rocket Summer Saga můžete těšit i na nějaký kapely. Jsou to tito vážení, zasloužilí i národní umělci a budou hrát v tomto pořadí (brána se pro vás otevře zhruba v 18.45):

19.15 - Děti deště
20.15 - Esgmeq
21.15 - Wollongong
22.15 - Gnu
23.15 – Ememvoodoopöká
00.15 – Lyssa
01.15 – OTK

Možná to celý bude kratší – hodina na jednu kapelu i s nějakou tou minimální přestavbou pódia je úplný maximum. Tohle je fakt jen orientační plán: předpokládáme, že to bude odsejpat o něco rychleji.



2. PSI
Po zkušenostech z prvních dvou ročníků SRSS bysme vás tentokrát rádi požádali o jednu věc: prosíme, nevozte s sebou pejsky. Existuje víc důvodů. Především – v Byšicích pokaždý došlo k několika rvačkám a některý z nich fakt nebyly hezký. A na Točníku jsou jednak místní čtyřnohý psí šéfové, jednak už dřív avizovaný medvědi v hradním příkopě. Nestresujme ani psy, ani medvědy. Hlasitá muzika některejch Silver Rocket kapel asi taky není pro psy úplně to ideální. Takže: pokud to jen trochu jde, ještě jednou moc prosíme – nechte tentokrát pejsky doma. Díky moc a těšíme se na vás!

Fotka Torrova modlitebního koberečku z loňskejch Byšic je od Šampóna